Отговори
# 285
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малеййййййй, не моА се промуша тукя... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 286
  • София
Бел, как толова си може?! Да се напъне малко, да предаде мъката си на зрителя. На мен ми е смешно даже  Tired Бива ли така  Crossing Arms

# 287
  • У дома :)
Важното е че бидонити не са изпити или гепсани Laughing другото са бели кахъри Mr. Green

Рени   Hug ей тва е приказка вечИ  Joy Joy

# 288
  • Още у мъглата ...
Важното е че бидонити не са изпити или гепсани Laughing другото са бели кахъри Mr. Green

smile3521 smile3521  Joy Joy Joy

# 289
  • София
Е как реве...  Wink то никви емоции няма бее, неможе да ги предаде на публиката и това си е  ooooh! изобщо не и повярвах, че е разстроена  ooooh!

Ми тя толкова си може девойката, що се чудите- в Лалето по-добре ли беше  Crazy  ooooh!

:

Бел  Hug Hug аз се опитах да загледам Лалето ама не стана, толкова ми беше безинтересно че го изтрая с 300 зора 20 мин да изгледам и това беше  Wink незнам ама все си мисля, че Серка са си я набутали в тоя сериал  Rolling Eyes

# 290
  ooooh! аз сЪ чудя от дей туй наводнение па то била Мира прайса чИ ривЕ  Mr. Green чи то май  туй не е риване ами ълцане  поскоро  Mr. Green

# 291
  • Още у мъглата ...

Ила, бре, ила, мушкай са  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 292
  • София
Бел, как толова си може?! Да се напъне малко, да предаде мъката си на зрителя. На мен ми е смешно даже  Tired Бива ли така  Crossing Arms

не, не като толкова може значи въпбще не е за тая работа, то насила хубост не става  Crossing Arms

# 293
  • София

Joy Joy Joy Joy верно пощурехме  Joy Joy Joy Joy

# 294
  • У дома :)

не, не като толкова може значи въпбще не е за тая работа, то насила хубост не става  Crossing Arms
Ами що я мъчат тогава  newsm78 Joy Joy

# 295
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йо,ти много си гледала бе,аз от оная боза гледах точно 1 минута и викам айде гид бурда от тука  Joy Joy Joy

# 296
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Опитвам се да се впиша в купонЯ, ама вие ме отнасяте кат Самарското знаме... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 297
  • Под Сините камъни
ми тя се напъна бре ти не я видя чак мърсола и изкочи  hahaha

# 298
  • София
ooooh! аз сЪ чудя от дей туй наводнение па то била Мира прайса чИ ривЕ  Mr. Green чи то май  туй не е риване ами ълцане  поскоро  Mr. Green

Ама ко ще и цял язовир да напълни нема стани  Joy Joy Joy

# 299
Освобождавам едно място,Зиз,нахълтвай  Joy

Лека ви вечер хухавелки  Hug и да слушате,че татЮ да не ви се кара  Joy

Общи условия

Активация на акаунт