Днес ви предлагам филма "Прогулка по Парижу".Лек полъх от една мимолетна любовна история, с Екатерина Гусева в главната роля и една красива любовна мелодия.
Прогулка по Парижу:http://kino-club.net/1964-progulka-po-parizhu.html

Освен тях другите водещи актьори са Марина Казанкова и Джемал Тетруашвили.
но намерих този клип, представящ участието на една от малките актриси Алиса Майорова във филма. Освен това, в клипа звучи и саундтрака на филма.

Днес сутринта нищо не ми подсказваше, че сега ще съм в трети епизод на Остров ненужных людей Харесах го, и ми остават някакви си само двадесет и един епизода

На пръв поглед виждам, че са използвали невероятната прилика на Хабенски и Стебунов
И Мерзликин ми се мярна, малеей ще има екшън 

в ролята на гениалния физик е просто очарователен. Успял е да се вмъкне в кожата му, с неговите чудатости, отнесеност, донякъде и наивност.
невероятен актьор. Може и царе и генерали и маршали да изиграе, а тук показа, че и раздираната от любов и ревност душа на художник може да извади на показ. А пиянството му е просто клас

Очарователна, умна с известна доза пресметливост Маргарита Коненкова. Не успя да ме убеди обаче, че чувствата й към Айнщайн са искрени. 

О, счастливчик! (2009) на режисьора Эдуард Парри.
и ще 
Препоръчани теми