„ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали" - тема 5

• 103 841
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Привет, привет  

Днес много подсказки ми давате - по обяд Ата, а за вечерния сеанс Надин с песента Снег. Кадрите в клипа са от един може би, поне за мен, от най-симпатичните и приятни Новогодишни филми - Тариф Новогодний (2008) на режисьора  Евгений Бедарев

Какво е да се влюбиш в човек от бъдещето? - Не от онова далечното, а от съвсем близкото. В човек от следващата година. И това да се случи благодарение на специалната новогодишна тарифа, която мобилният оператор предлага заедно с телефона...

Лек поглед в бъдещето. Малко фантастика. Нещо малко взето от „Утрешния вестник”. Много романтика. Много, при това, хубава музика.... Ииии  чудесно настроение.

Разбира се всичко това е поднесено от основните играчи в това фантастично представление  Валерия Ланская, Максим Матвеев, Светлана Суханова, Евгений Славский, Борис Корчевников, Роман Полянский, Мирослава Карпович,Екатерина Маликова, Марк Богатырёв, Станислав Беляев, Лана Щербакова
Но по едно подкрепящо рамо са им дали и такива асове като Михаил Пореченков, един от любимците ми Дима Дюжев, Мария Аронова, Юрий Цурило, Нонна Гришаева и Татьяна Орлова

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/movie/tarif-novogodniy.html

Приятно гледане!

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 19:42 от nataly_gr

# 646
Лор, Надин хубаво ти е отговорила. Аз даже ще съм по-крайна. Не си губи времето. Филмът е трудногледаем. Запънала съм на трети епизод втори ден  Joy Joy Joy. Такова нещо за 4 сериен филм, от по 45 мин всяка, просто не ми се е случвало Weary .

Тайланд е едно цвете пред този. На Тайланд  smile3511 се ядосвах, дразнех се от плоската история тип Рамбо, но той се гледа.

В този се промъква някаква плоска кримка + екзистенциални истории, способни да успят  smile3524 дори летящ слон   smile3535  .
А колкото за тялото на Чернышов - гледката си заслужава  newsm10 , явно добре е поработил във фитнеса.

# 647

Днес попаднах на този клип с песента Тальяночка, в чудесно изпълнение на Валерий Золотухин от  1975 г.
Той си отиде през тази година, затова ми се иска да го отбележа Sad .

# 648
Наталья Ветлицкая Ты говоришь мне о любви, това е една от песничките звучаща във филма Тариф Новогодний

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 20:11 от nataly_gr

# 649

Не съм Натали, но от филмчето с Чернишов впечатленията ми са фифти-фифти Wink Ако ти се гледа атлетичното тяло на актьора, доза хумор и пасторални пейзажи...става Peace Но ако ти се гледа криминале, слаба работа Wink

абе аз заради атлетичното тяло на Чернишов дори 'Хуторянин' изгледах, нищо че го прикриваше с онова...хмм  ' бозаво шлиферче'... hahaha hahaha hahaha

истината е, че изгледах първи епизод на този, новия филм, ама така ме приспа, че чак сега се събуждам Joy Joy. жалкото е, че нямам спомен поне да съм сънувала атлетичното тяло... Laughing Laughing
ама ще си го догледам де, той този Андрей си е радост за очите...

благодаря за филмчето с Трубинер, задължително ще се гледа.

колкото до екзотиката на 'Таиланд', в 'Остров ненужных людей', е дори още по-красиво и екзотично, а и филмчето си го бива . аз да си призная го гледах 5 пъти, а сега като го засека по руска тв си го гледам пак  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 650
тази песен винаги ми вдига настроението...понякога направо зациклям и си я въртя по 100 пъти

hahaha hahaha hahaha hahaha

поздравче за вас

# 651
Хубав ден желая! Peace

Андрей Бандера- Сбереги любимую

Какво пък, малко топъл шоколад от Жулиет Бинош и Джони Деп, няма да ни е излишен в началото на деня Wink Особено, ако като мен вече сте изгледали двата преведени на български епизода на сериала  Лютый  Grinning

С голямо удоволствие ги изгледах Peace Умирам си за нестандартни ченгета, особено ако се возят в жигула с инвалидна регистрация Joy Препоръчвам рано-рано Peace

http://serialmaniq.com/stuff/ruski_seriali/svirepija/133

И един новогодишен филм, не знам дали в слаган в темата, от ресора на Натали е Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=1MP7CptlO9M

Новый год отменяется(Полный фильм)

# 652
Привет, привет   

След малко ще видим как Артем Никитич Михалков „връзва кънките”  Joy Joy Joy в Ледниковый период,  а до тогава  малко Снег на голову (2009) на Александр Даруга  и разбира се неговия влюбения поглед .
   Една Новогодишна мелодрама подкрепена с много приятни песни и поднесена с помощта на  Артем Михалков, Елена Лагута, Екатерина Стулова, Александр Лойе, Максим Лагашкин, Елена Калинина (III), Замира Колхиева, Михаил Левченко, Александр Робак, Ольга Машная, Виктор Григорюк, Ольга Бакулина

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/movie/sneg-na-golovu.html
Приятно гледане!

Надин. мерси съм за Новогодишното рамо!   bouquet

# 653

Евгений КОНОВАЛОВ - Я тебе не нужен

Привет! Хубава вечер желая! Grinning Peace И аз хуквам към Леденото шоу  Peace

# 654
един филм, който лично аз много харесвам...
може би сте го гледали, но просто не го видях в списъка с филми, затова го предлагам тук

със субтитри в замунда
http://zelka.org/details.php?id=358377

# 655

Петр Кислов

newsm10 newsm10 smile3501

# 656
Много се любувах на танца на Албена Денкова и Петр Кислов. Браво!

Реших да пусна едно филмче с негово участие Лучший друг моего мужа  (2010 – 2 серии)

Режисьор е Алена Званцова
А освен Кислов във филма участват   Наталия Вдовина, Сергей Шнырёв, Владимир Виноградов,Анастасия Лебедева и др.

Мислете къде се срещате с любовницата си, да не се окаже,  в един момент, че може да бъдете разконспириран от бъдещия си зет....

Он-лайн на руски http://tfilm.tv/7688-luchshiy-drug-moego-muzha.html

Приятно гледане

Надин мислим в една посока!

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 20:31 от nataly_gr

# 657
Бяха страхотни, макар че имаше един момент в началото ... Браво на тях.

Не знам какво се случи с Катя Шпица. След онова злополучно падане не е същата.

Едно  клипче с Кислов

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 21:08 от nataly_gr

# 658

Полина Гагарина - Нет

Полина е бившата съпруга на Петя Кислов. Имат едно дете.

# 659
Цяла вечер се мъча да си спомня - На кого ми напомня Петя Кислов? - И накрая зацепих - На един певец Константин. Не че му знам песните но съм го виждала по ТВ-то. Слагам за сравнение снимките на Петя Кислов и Константин. Кажете права ли съм. В дясно е Константин.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 23:47 от nataly_gr

Общи условия

Активация на акаунт