Отговори
# 210
Благодаря за новата тема!Зиз   bouquet

Ооо Ирче и ти ли се зариби по Слънцето  Grinning Само така.Гледай във viki ги превеждат на английски.Ако искаш ела и в темата на сериала.Еджето малко по-малко си криви устните тук,ама и на нея й се отваря късмети тия серии  Mr. Green Нататък ще видим,аз се готвя за тазвечерната серия,ама дали ще я догледам-не знам.

# 211
Сис,тая вечер ще ядем Зейкерска торта  Whistling  Зиз, Hug има 5 серия на Гизема  Party

# 212
Ще гледаме и ще хапваме  Laughing

Тъкмо изгледах клипа ти,браво Сис  Hug

# 213

Ехххх, красотище!!!   Hug Hug Hug

Мишиии,  имаш си авче с ръчичкииииии!!!!   love001

# 214
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сис,тая вечер ще ядем Зейкерска торта  Whistling  Зиз, Hug има 5 серия на Гизема  Party
Супер, утре ще я отразим. Party Party Party

Абе, вие бойкот ли сте ми обявили? newsm78

# 215
Зиз,какъв бойкот?  newsm78

# 216
  • В света на мечтите... ❤
Хелоуу,народе,как сте днес хахо сладуранки  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Пак сте натворили едни,грозни,грозни колажи  ooooh!  Ирче,Жани,Габи,бравос   bouquet   bouquet   bouquet

Днес най-накрая се постопли малко,че то беше тръгнало на към зима вече  ooooh! обаче днес на слънчице бива  Party Пожелавам на всички,усмихнат и слънчев неделен ден,макар че той половината мина вече,но нищо  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Ани,мисля,че беше питала за този знак с пръстите какъв е  Peace Ирчето ти е отговорила видях,това е знакът за мир,даже на самата емотикона като отидеш си изписва peace-мир,така че мир вам  Peace  Hug  Hug  Hug

И малко ФЕмир и от мен  Heart Eyes

# 217

newsm78  newsm78  newsm78  Hug  Hug  Hug

# 218
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еееее то и там сега една мъка докато си признаят чувствата,и тая Еджела ще се пречка и тя ,и там да ме ядосва тая мухла значи  #2gunfire #2gunfire
тя на всяка манджа мирудия  Mr. Green
Само ще им пречи ,да грабва ония слаботелесния Баръш и да са си щастливи двамата там  Mr. Green
иска си тя Керемчо  Mr. Green не иска кокали  Mr. Green ти до кой епизод си  newsm78
На края на 7-ми  Peace

# 219

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Зизу,  newsm51  love001  love001  love001

# 220
Сис,мерси  Hug

# 221
Дибо,Мариетче,честити авчета,много са романтично ФЕмирски   bouquet   Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet

# 222
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дибо,Мариетче,честити авчета,много са романтично ФЕмирски   bouquet   Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet
Дани, смени си ника молим те...ти си сичко друго ама не и ВиПче... Joy Joy Joy
Випаджийка или ВИП, звучи по-добре. Ше кай некой, че си кротка кат агънце, което изобщо не съотвества на лудата ти природа. Whistling Whistling Whistling

ВИпче.... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 223
  • У Диспансера ...♥♥♥
Благодаря за новата тема!Зиз   bouquet

Ооо Ирче и ти ли се зариби по Слънцето  Grinning Само така.Гледай във viki ги превеждат на английски.Ако искаш ела и в темата на сериала.Еджето малко по-малко си криви устните тук,ама и на нея й се отваря късмети тия серии  Mr. Green Нататък ще видим,аз се готвя за тазвечерната серия,ама дали ще я догледам-не знам.
Охоооо открих ги аз там,даже и на сръбски ги има преводите  Mr. Green Бягай направо ми дига кръвното това Мелиса ли какво е  ooooh! А тоя как и изигра номер с баща и,е няма такава гад бе,тоя кога ще стане нормален ,аз се отчаях направо ,само усмивката му го спасява от моята омраза  Joy Joy Joy А как така ще и се отваря късмета,оххххх аз кръвно ще вдигна сигурно вече ако я видя до Керемчо  ooooh!
Зизуно,ти гледаш ли го тоя филм,че да се включиш и ти в дискусията  newsm78

# 224
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Благодарение на, Ирка,  Hug Hug Hug, от вчера са чудя защо не става, и викам вече няма как ще търся "помощ от Приятел", и ето ФЕМИРСКО стана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,

Благодаря ти, Дани,  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт