Отговори
# 555
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче,честити гащурки   bouquet  ,тоз наистина е симпатяга и като чета от коментарите ти ми се вижда зарибяващ филма,ама с руски и сръбски субове не знам ще мога ли да му фащам нишката  Thinking ,ти във викито ли ги гледаш с руски и сръбски субове  newsm78
Да има и на английски ,тъй че ще хванеш,даже с английския по-усилено превеждат  Peace
Мерси,мерси  Hug Hug Hug Симпатяга е голяма да,а като гледаш още повече ще го харесаш  Heart Eyes Ренку,мерси  Hug Не в артиста ,все още ,като цяло у филма съм,а с красив артист и хубава партньорка ,е от това няма нищо по-хубаво,тая зъбарката ме дразни ,ама тя снощи така изтрещя милата,че чак ми стана смешна  Joy Joy Joy И ония глист,дето го избра пред нашия симпатяга,и той ме дразни,такива женствени маниери има ,и тая коса,като ми я слага зад ушите си ,пфууууууу  тая да го избере ,още не мога се успокоя  Sick  ooooh!

# 556
Аз още след първия кадър и спрях  Embarassed Не мога да си го причиня. Затова не съм гледала и ПЕ  Cry

newsm10  И аз така, ама май си имам и други причини да не искам да гледам!   Blush

ЕлитУ, честит рожден ден на майка ти! Да ти е жива и здрава!   bouquet

Дани, благодаря!  Hug Аз вчера два пъти го сменях  Blush! И пак да кажа, че на Ирка и на Миши са заслугите, да ми е толкова хубаво авчето!  Blush

Гале,  Hug и аз благодаря за инфото за BATB! Още един неотразим на хоризонта!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нещо да пропуснах?  newsm78   Аааа, взимам си от на Пепи кафенцето, колко хубаво се е сетила!

Аз само ще добавя ей това:

Скрит текст:

По много  Hug Hug Hug за всички Ви!

П.П. Уфффф, какъв съм охлюв, 7 нови отговора, докато напиша!  Rolling Eyes

# 557
  • Още у мъглата ...
Аз още след първия кадър и спрях  Embarassed Не мога да си го причиня. Затова не съм гледала и ПЕ  Cry
То ПЕ,не е ревлив,там се влюбва човека,чок романтик е,а това се води АФКПЕ,защото все още се сещат тия сценаристи,че имало там някога си един персонаж на име Фериха,който после изведнъж изчезна в пространството и никога не е съществувала  ooooh! ooooh!

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 558

Аз само ще добавя ей това:

Скрит текст:

П.П. Уфффф, какъв съм охлюв, 7 нови отговора, докато напиша!  Rolling Eyes
Heart Eyes  bouquet тъгъдъг тъгъдъг Mr. Green

# 559
  • В света на мечтите... ❤
Ауу,да беше я награбил Емко наша Ферка така  Crazy  Heart Eyes  Crazy

Скрит текст:

Мерси за отговора Ирче  Hug  ,само още нещо да питам,как му е турското име на сериала?  Hug

# 560
  • Още у мъглата ...
Аз още след първия кадър и спрях  Embarassed Не мога да си го причиня. Затова не съм гледала и ПЕ  Cry
То ПЕ,не е ревлив,там се влюбва човека,чок романтик е,а това се води АФКПЕ,защото все още се сещат тия сценаристи,че имало там някога си един персонаж на име Фериха,който после изведнъж изчезна в пространството и никога не е съществувала  ooooh! ooooh!

Аз гледам до сватбата в парка. Започва танцът, усмихват се един на друг и аз спирам кадъра до там  Peace Даже за мен сериалът свърши с думите: "С мен ли си?" и прегръдката  Heart Eyes Повече не бих си причинила  Embarassed За мен Емир си е с Фериа и се радват на децата си  Mr. Green

Скрит текст:
Сигурно ви звучи налудничаво...ама  Embarassed

Ти пък, кво се притесняваш, дали звучи налудничаво, ми нали затва сме в диспансера  Laughing Heart Eyes
И за мен там свършва  Heart Eyes Heart Eyes

# 561
  • У дома :)

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

#Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

Дибче  Hug  love001

# 562
  • София
Интересно ми е, АКО бяха върнали Хазал в сериала, какво щеше да прави Емирчо с новата си любов?  Laughing

# 563
 Heart Eyes   Sad   Heart Eyes
Скрит текст:

# 564
  • У Диспансера ...♥♥♥
И кат стана въпрос за края,ей ся ще му тегля една на Аксой бей #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да отиде на кални бани,та у най калната баня да го сложат,че да пекне на-жаркото слънце ,и да се втвърди по него тая кал,и водата да са спрели,да иска да се изкъпе ,а де не може,вода да тръгне да търси,криза за вода да има,никой да не му даде,калта с кожата да почне да му се сраства,мен да срещне на пътя ,цял бидон с вода да имам,цял куп молитви да ми изреди,аз да стоя и да му се усмихвам,и да му рекна с тържествен тон,вода на прасетата ще дам да се търкалят,ама на теб капка няма ти дам,да стоиш с калта ,та да мой от ся да свикваш с нея ,никой да не ти даде,а ако ти дадат като почнеш се миеш,калта да не мой падне,и с шкурки да ти я стържат,ти да викаш боли,звук да не ти излиза от устата даноооооооооооооооооооооооооооооооо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 565
Ауу,да беше я награбил Емко наша Ферка така  Crazy  Heart Eyes  Crazy

Скрит текст:

Мерси за отговора Ирче  Hug  ,само още нещо да питам,как му е турското име на сериала?  Hug

Те тия вампири много често се "уважават"  май  Mr. Green Joy

# 566
Интересно ми е, АКО бяха върнали Хазал в сериала, какво щеше да прави Емирчо с новата си любов?  Laughing
Ще има две севгилита Mr. Green

# 567
  • София
Уф бе,днес нямам никакво време,влизам само да кажа Wink:
Ели,много да е здрава,послушна и винаги до теб,когато ти трябва  bouquet
На всички пращам целувки и бягам  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Аааа и честито на всички преоблекли се Hug

# 568
И кат стана въпрос за края,ей ся ще му тегля една на Аксой бей #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да отиде на кални бани,та у най калната баня да го сложат,че да пекне на-жаркото слънце ,и да се втвърди по него тая кал,и водата да са спрели,да иска да се изкъпе ,а де не може,вода да тръгне да търси,криза за вода да има,никой да не му даде,калта с кожата да почне да му се сраства,мен да срещне на пътя ,цял бидон с вода да имам,цял куп молитви да ми изреди,аз да стоя и да му се усмихвам,и да му рекна с тържествен тон,вода на прасетата ще дам да се търкалят,ама на теб капка няма ти дам,да стоиш с калта ,та да мой от ся да свикваш с нея ,никой да не ти даде,а ако ти дадат като почнеш се миеш,калта да не мой падне,и с шкурки да ти я стържат,ти да викаш боли,звук да не ти излиза от устата даноооооооооооооооооооооооооооооооо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop  Joy Joy Joy Joy Joy

# 569

smile3532  smile3532  smile3532  smile3532  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт