iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 47-та тема

• 47 397
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
  lara bouquet  коластрата  профилактично ли я даваш или само при болест ? Сега ако започна с по едно хапче в супичката ли да и слагам и при болест мога ли да увелича дозата или тя е още малка ? За възрастни 2 х 2 ли се пие  newsm78 дали да не взема да опитам  Peace

Коластрата я давам профилактично от есента - до пролетта вкл.  При разболяване повишавам дозата Peace За възрастни нямам идея как се пие, но предполагам описанието на етикета ще свърши работа  Hug

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 241
  • Miami

Сега ако започна с по едно хапче в супичката ли да и слагам ...
Коластрата се пие на гладно поне 30-40 мин преди хранене.

# 242

Сега ако започна с по едно хапче в супичката ли да и слагам ...
Коластрата се пие на гладно поне 30-40 мин преди хранене.

как да я давам на малката като не може да пие такова хапче  newsm78

# 243
  • Стара Загора
Тели, изсипваш капсулата в малко кисело мляко, аз така я давам.

# 244
Тели, изсипваш капсулата в малко кисело мляко, аз така я давам.

bouquet

# 245
Дали тук има някаква мазило за болки(съмнение за ошипяване) по врата от неправилна стойка Thinking Денис?Нещо да знаеш? Hug

# 246
 Баща ми е с дълга предистория, много дълга, ще се опитам да бъда много кратка. Няколко инфаркта, инсулта, байпаса- 4 през 1987 година. Рак на простата, отстранена простата през 2012 година. Диабет поддържа се с таблетки само сутрин Диапрел от 30мг- 1/2
В момента няма сили да става, не може да спазва диетата зa диабетици, защото това, което му е позволено да се храни за диабета е противопоказно за креатинина и обратно. Отчаяна съм, виждайки състоянието му. Лекарите вдигат рамене и са го оставили едва ли не на доизживяване.
Благодаря предварително, ако някой има мейла на Пинки, ще бъда много, много,много благодарна! Разбира се нека е само с негово позволение!
Предварително благодаря за човешкото отношение!!!!! Нека е на лични.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 22:00 от yaneva10

# 247
Здравейте.
Ще ми препоръчате ли масло от вечерна иглика, омега 7(май беше) и други добавки за укрепване на косата, хормонален баланс. Също така имам кожни проблеми..екзема.

# 248
Здравейте.
Ще ми препоръчате ли масло от вечерна иглика, омега 7(май беше) и други добавки за укрепване на косата, хормонален баланс. Също така имам кожни проблеми..екзема.

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFAGold-Evening-Primrose-High- … 120-Softgels/1961 или http://www.iherb.com/Now-Foods-Super-Primrose-Evening-Primrose-O … -120-Softgels/851

на NATURE'S WAY е по-добро според мен

въпреки че това на NOW е по-изгодно  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

# 249
  • София
Здравейте.

За кожата: Масло от пореч, Коластра с Пролин, ПроБ, Омега 3 в повече DHA, Омега 7 , Биотин, вит.Б- комплекс, Цинк, Селен, вит.А, вит.Е, вит.Д, Кокосово масло
За косата:
http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Time-Rel … e-90-Tablets/1714
http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Ultra-Hair-Thick-Shake-French … a-1-lb-454-g/7493
Дай да видя хормоните - има теми / в Искам  бебе и Проблемно .../ - пусни ги там
При хормонален дисбаланс само добавки, не винаги са достатъчни.

sparkling eyes
Дано да не е шип, защото е много гадно и може да е и опасно.
Трябва да се направи снимка и да се разбере точната причина. Ако наистина е шип /трябва да се види на какво пречи и какво притиска/ -  докато не си направи място и да се затъпи /ако е възможно/  - ще боли, но терапията се назначава в резултат това какво засяга – кръвоносен съд, нерв, мускул и т.н.
Ще чакам да ми пишеш какъв е проблема – дано да не е нещо сериозно
ПП. Може изобщо да не е шип

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 08:05 от denis_d

# 250
Здарвейте,

Знам че има отделни теми за  хормонален дисбаланс, но виждам че зачеквате темата и тук. Та в тази връзка искам да попитам, дали някоя от дамите тук се поръчва добавки през сайта при поликистозни яйчници. И на мен ми препоръчаха маслото от вечерна иглика, но 60 капсули на прим оил струват 15 лв. и горе долу цената става същата като през Iherb, което обезсмисля поръчката.

# 251
# 252
Здарвейте,

Знам че има отделни теми за  хормонален дисбаланс, но виждам че зачеквате темата и тук. Та в тази връзка искам да попитам, дали някоя от дамите тук се поръчва добавки през сайта при поликистозни яйчници. И на мен ми препоръчаха маслото от вечерна иглика, но 60 капсули на прим оил струват 15 лв. и горе долу цената става същата като през Iherb, което обезсмисля поръчката.

тези на Prim oil са със съдържание 500 мг., а почти всички в iherb са 1300 мг
по-добре поръчай от iherb  Wink  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

# 253
Здравейте,

Току що получих бележка от пощат, че имам доставен пратка и трябва да си я взема. В бланката пише -

"Цена за пощенска услуга, съгласно цени на неуниверсални пощенски услуги и други търговски дейности, предоставени от "Български пощи" ЕОД - 6 лв.

Това означава че сега трябва да я освободя от митницата или от пощата? Само 6 лв, ли ми е таксата?

# 254
  • Пловдив
Момичета, по-напред в темата бях питала за витамини за дете. Обаче се замислих как се съхраняват след отваряне и коко им е срокът на годност. Питам, защото мисля да поръчам освен мултивитамини, чист витамин Ц, който да давам при състояние пред настинка. Досега съм давала ампули. А при течния витамин Ц, като отворя шишето, ще го държа в хладилника, но колко време след отварянето може да се ползва?
Мерси предварително и се извинявам, ако въпросите са ми некомпетентни.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт