iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 47-та тема

• 46 626
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Денис, от тази коластра http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621, по колко се дава профилактично и при болест за деца на 2.5 и 6 години  Hug

# 376
Като е на дневен ред спирулината, тази моята с какъв произход е?
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Spirulina-500-mg-500-Tablets/1374
Не виждам никъде да пише  Rolling Eyes

Не пише на опаковката, а и в сайта им няма информация за страна на произход, което ме навежда на мисълта, че е от Китай, който е най-големия производител на спирулина и най-замърсения такъв. Освен това не е органична и няма документ за анализ за замърсители и тежки метали. Моя съвет е да не купувате водорасли от Китай, дори и органични. Китай, като източник на суровини за добавки трябва да Ви е в черния списък. И това не го казвам само на "стари лаври", че Китай е най-замърсения източник на източник на суровини, но и на база на конкретни изследвания, които съм виждал на тестове на суровини от там.

# 377
  • Сф
Аз поръчах на 30/09 и още я няма. В същия ден бях поръчала от китайски сайт и миналата седмица дойде. Да започвам ли да я търся, колко време средно отнема да дойде до БГ?
Ако пратката е за поща 10-15 дни, ако е за митница 15-20

Днес сутринта си я взех от митница.
Благодаря ви, denis_d, Bradley CooperHug

# 378
  • София
Денис, от тази коластра http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621, по колко се дава профилактично и при болест за деца на 2.5 и 6 години  Hug

По 1 капс.  профилактично и по 2 ако са болни или както препоръча лекарят
Коластрата е храна за бебета Simple Smile

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 379
Здравейте! Опитвам се да направя поръчка,но ми дава,че картата е невалидна. Тя е от тези дебитните isic карти,които са на дск, VISA Electron!
По-горе го коментирахме, но на Ваше име ли е картата?

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

Да,на мое име е картата. Billing adres  попълних адреса на който е регистрирана,а shiping където искам да ми доставят поръчката. Пробвах и с еднакви и с различни адреси,но ми дава,че картата е невалидна и кода отзад. Някой плащал ли е с такава карта или може би не става,а трябва кредитна?

сайтът приема само кредитни карти  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

мога да оспоря това с кредитните карти - платих си с дебитна виза  Peace

По 1 капс.  профилактично и по 2 ако са болни или както препоръча лекарят
Коластрата е храна за бебета Simple Smile

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

А в какво точно я разтваряте въпросната коластра, чела съм тук при вас че давате в кисело мляко, но аз ударих на камък. Снощи пробвах в хладка вода - остава на гранулки и не се разтваря добре, пробвах и в студен сок - пак същата работа. Накрая изсипах една капсулка в прясното мляко, което малката пие с биберон вечер, но и  там не се разтвори добре и съответно млякото не беше изпито.
Моля ако някой има изпитан метод за даване на коластрата да сподели  Hug

# 380
Това с кредитните карти, е леко силно преувеличено))) Аз никога не съм имала, а пазарувам от години само с дебитни)

За коластрата - само разбъркана в кисело мляко (в 1 ч.л. изсипвам съдържанието на капсулката). Но моето дете яде основно и само кисело мляко и нямам проблем. Данонино, или някое плодово млекце или десертче, ако яде...

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка
10$ отстъпка при поръчка над 40$

# 381
  • София

А в какво точно я разтваряте въпросната коластра, чела съм тук при вас че давате в кисело мляко, но аз ударих на камък. Снощи пробвах в хладка вода - остава на гранулки и не се разтваря добре, пробвах и в студен сок - пак същата работа. Накрая изсипах една капсулка в прясното мляко, което малката пие с биберон вечер, но и  там не се разтвори добре и съответно млякото не беше изпито.
Моля ако някой има изпитан метод за даване на коластрата да сподели  Hug

Аз давам на сина си коластрата разтворена само в малко вода - изпива си я с кеф, явно му харесва вкуса. За да се разтвори добре я бъркам с лъжица, отнема време, но става. Другият вариант е да я сложа в нещо, което се затваря добре и с тръскане.

# 382
Коластрата я изсипвах първоначално под езичето, но като въздъхнат леко и става облъче прах  Laughing
Сега им давам капсулката и предлагам чаша с вода - посдъвкват си я с водичка и ми се хвалят с празната уста  Heart Eyes

# 383
  • Бургас
А на кърмени деца има ли нужда да се дава коластра като допълнение за подсилване на имунитета или няма нужда точно от нея?

# 384
  • София (Възраждане)
Момичета, днес си прибрах пратка от началото на октомври, не е имало забавяне, няма следи от отоваряне, но на кашончето има стикер с надпис:  Goods Do Not Meet The Requirement Of Article 9 and 10 Of The Contract For The Foundation Of The European Union. Случва се за първи път, в пакета имаше една паста за зъби и два броя дезодорант + едно безплатно стикче за устни. Описанието на пакета е: Natural Products for Personal Use.
Да не би да идва края на пазаруването от ай херб newsm78

# 385
Момичета, днес си прибрах пратка от началото на октомври, не е имало забавяне, няма следи от отоваряне, но на кашончето има стикер с надпис:  Goods Do Not Meet The Requirement Of Article 9 and 10 Of The Contract For The Foundation Of The European Union. Случва се за първи път, в пакета имаше една паста за зъби и два броя дезодорант + едно безплатно стикче за устни. Описанието на пакета е: Natural Products for Personal Use.
Да не би да идва края на пазаруването от ай херб newsm78

мне, спокойно  Peace
разрових google, доста често слагали подобен стикер на пратки, пристигащи от страна извън Европейски съюз в Англия, Германия и т.н
стикерът обозначава, че може да се наложи да се плати мито или/и ДДС

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

# 386
  • София (Възраждане)
А, супер! Благодаря, Брадли  bouquet

# 387
  • София
С Е Д М И Ч Н И   П Р О М О Ц И И
валидни до 30.10 - 20:00ч.н.в.

Марки на седмицата:
допълнително 20% намаление на цялата гама на:

Други НОВИ Промоции
валидни до изчерпване на количествата

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 388
Може ли давам едновременно коластра и Омега-3 на 4-тири годишно дете?
VBR054 код за отстъпка при първа поръчка

# 389
  • в 1001-та нощ
Може  Peace

Код за отстъпка POP824

Общи условия

Активация на акаунт