Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 611
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Еее, най-накрая е пристигнала, много се радвам!!! Simple Smile

plami89, а твоята пристигна днес! Много, много благодаря за избора - обожавам часовниковите кули в България!!! Отвреме-навреме се мотивирам да си ги събера всичките на картички, ако не на снимки на живо. Simple Smile  Hug

Така че днес пощата ми е щастлива - цели 10 картички, 9 от които по директен обмен. Сега много ми се спи, но ако утре мога, ще кача някои от тях.

P.S. Картичката на Плами ме подсеща да се примоля - някой ако живее в град с часовникова кула, ще съм страшно радостна и благодарна, ако ми намери картичка с нея и ми я прати!!! Simple Smile  Praynig Praynig Praynig

# 121
записвам се и аз в темата, утре ще изпратя картичка до Финландия! Heart Eyes

# 122
  • КиТ
plami89, а твоята пристигна днес! Много, много благодаря за избора - обожавам часовниковите кули в България!!! Отвреме-навреме се мотивирам да си ги събера всичките на картички, ако не на снимки на живо. Simple Smile  Hug

У супер,уцелила съм значи  Hug Аз чакам твоята още няма нищо newsm78 и не съм забравила да търся още нещо,но в Свищов,нямаше време покрай цялата емоция  Blush Crazy Hug

# 123
Я да питам,кой поръча от тоя сайт? Да питам нещо  Crazy
http://www.favoritepostcard.com/

Питай, но утре ще ти отговоря  Grinning

tsvetna84, ако искаш часовниковата кула в Пазарджик, пращай адреса си.

# 124
  • КиТ
Ще те питам на ЛС  Blush Blush Blush Joy

# 125
Аз само се оплаквам, че картичката ми до Беларус пътува 40 дни, пък то можело и повече Grinning

Скрит текст:
15.01.2012
Сегодня я получила откритку из г.Минск, Беларусь, отправленная 26 мая 2010г, from Helen. Значит она путешествовала больше чем 20 месяцев!!! К сожалению, я не могу уже зарегистрировать ее Sad
I'm just received a card BY-65177, Helen from Belarus. It has trevelled more than 20 months!!!

# 126
И моите картички не са получени  #2gunfire А едната е до Германия - ей я къде е.

# 127
  • КиТ
Аз само се оплаквам, че картичката ми до Беларус пътува 40 дни, пък то можело и повече Grinning

Скрит текст:
15.01.2012
Сегодня я получила откритку из г.Минск, Беларусь, отправленная 26 мая 2010г, from Helen. Значит она путешествовала больше чем 20 месяцев!!! К сожалению, я не могу уже зарегистрировать ее Sad
I'm just received a card BY-65177, Helen from Belarus. It has trevelled more than 20 months!!!

Shocked Shocked Shocked

# 128
Днес имам само една картичка- от Латвия. От Посткросинг е. Очаквам доста картички от съфорумки и от директна размяна, но явно не е днес деня.  Simple Smile

mery_poppins1, loca, радвам се, че сте получили картичките ми.  Hug Надявам се, че наистина са ви допаднали! Малко съм изненадана, че пътуваха цяла седмица-като, че ли друг път пристигаха по-бързо.  Thinking

Утре, като си пооправя албума с картичките от директната размяна ще ги покажа най-накрая и аз.

Скрит текст:
15.01.2012
#Crazy loca до къде е пътувала картичката?

# 129
  • София
Добро утро, мили съфорумки-посткросърки!

Тъкмо мислех да се оплача, че при мен продължава да е тотална суша и HURRAY! американеца е регистрирал моята картичка. Така че равносметката при мен е 3 изпратени и 0 получени. Изтеглих се една млада холандка, която, слава богу, иска картичка с гледки, така че днес ще изпращам.

И си получих доставката с картички от Русия. Така че, ако има желаещи от вас да получат картичка от Русия или Татарстан, моля, да заповядат на лични.

успешен посткросърски ден ви пожелавам

# 130
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Crazy
Снощи си изтеглих нов адрес, падна ми се учителка от САЩ, която не е с особени претенции и иска картичка от страната, та ще й пратя изгледна. Тъкмо я надписах и след някой и друг час, като отида по задачи, ще се отбия и в пощата. Peace
Хубав ден на всички и много картички не само днес, а и през цялата седмица! Hug

# 131
Най-накрая картички от посткросинга - цели 2 Grinning, пътували от Испания за 6 дни, от Русия за 9. Рускинята е сложила 5 много красиви марки, украсила е със стикери, много се радвам на такива картички, защото си личи, че е изпратена с отношение Simple Smile
http://www.postcrossing.com/user/loca/gallery

# 132
Картичката ми до Холандия е пристигнала - за 7 дни Party Жената ми е писала, че много ѝ харесва
Скрит текст:

# 133
Вчера след работа имах радост в пощата  Heart Eyes

http://prikachi.com/images.php?images/811/6635811z.jpg

От Лале в дъжда!Много ти благодаря, мила! За срам и резил, въпреки че съм чест гост на най-.добрата ми приятелка в Плевен, не съм посещавала костницата  Blush Но още следващия път ще се поправя!  Hug

# 134
  • София
Моите още не са получени или поне не ги регистрирах.
Вчера се прибирах следобеда и гледам някакъв мъж с раница влиза във входа и държи някакви неща, докато го догоня и беше отишъл в съседния вход.Заничах по пощите, но се оказа, че е носил менюта на някакво заведение  Tired Но пък успя да си влезе, някой беше оставил отворена вратата.Надявам се за истинския пощаджия също някой да остави вратата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт