Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 970
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • Сопот, Пловдив
Аз днес изтеглих по един адрес от моя и от на детето профила, и съм много доволна, защото излязохме най-накрая от типичните Германия-Холандия-Русия-Беларус-Украйна-Китай-Тайван-САЩ. На мен ми се падна финландец(който искаше някаква специална картичка, пратих му една отпечатана 1979 година), а не сина ми полякиня, на която й пуснах стандартна гледка от Сопот, тя такава и иска.

# 301
КАТИ, честита титла  Peace Виж само какво внимание от страна на собствениците!
И аз бих ти дала някаква титла,защото благодарение на теб научих за postcrossing-а   bouquet
Днес имам много хубава картичка от нощна София  Peace Благодаря, Малвина~Ина   bouquet
http://merypoppins.snimka.bg/hobby/postcrossing-kartichki-ot-cya … t.778489.31740287
Иначе в сайта пълно затишие ...

# 302
Честито на КАТИ и браво на Врабеца   bouquet

Ето и моите красоти от вчера:

Тази ми е от VeriP
Скрит текст:

Тази ми е от Врабеца
Скрит текст:

От Варна
Скрит текст:

А тази ми е от днес:

От mery_poppins1
Скрит текст:

Благодаря ви   bouquet

# 303
Поща и при мен! Осем картички!  Mr. Green

Благодаря на CabuHka, loca, Малвина~Ина, mery_poppins1 и Лале в дъжда   bouquet

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Имам и две от директна размяна - от Франция и Унгария:

Скрит текст:

Скрит текст:

Френската картичка пристигна в невероятен вид - с жълто листче с адреса ми, залепено за гърба й  Crazy Момчето от Франция ми объркало адреса. Сложили са й печат, че не може да се достави поради непълен адрес. После явно някой се е сетил, коя е кукувицата с картичките, дописали са ми адреса на листчето, лепнали са го и я получих!  Party

Имам и една от Посткросинг - с нощен Истанбул. Пътувала е 41 дни до мен!
http://www.postcrossing.com/postcards/TR-151320

# 304
Врабец, честити много картички   bouquet
Унгарската е СУПЕР /направо завиждам за нея  Mr. Green/

Сега като се връщам назад си мисля, че първите картички, които изпратих май не са много добри, но не бях се ориентирала в пазара на картички. По-трудно ми е за бълг. посткросърки, защото изгледите от Пазарджик се ограничават до 6-7 броя. Картички от България не смея да изпращам,защото могат да се дублират /то не , че има голямо предлагане и от тях в нашия град/.
Другата седмица имам ходене до Пловдив и се надявам да си обогатя асортимента от изгледи.

Вече съм предприела и мерки да зарадвам втори път някои от получателките  Grinning

# 305
  • Телиш/Плевен
Страхотни картички си имате, момичета!!! Heart Eyes

Аз ще взема по-често да се оплаквам, че има затишие в Посткросинг. Mr. Green Предният път като го казах и един час по-късно имах регистрирана картичка. Днес ситуацията се повтаря. Laughing Регистрирали са ми картичката до Холандия, пътувала е 10 дни. Peace
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-23895

# 306
Първо, честита титла на Кати! Тук амбасадорите правят срещи, хората на срещите си носят картичките, обикновено знаят колко човека ще дойдат, всеки носи за другите, и разменят, освен това. Измислят тема на срещата и се придържат към нея. Правят плакат, всеки лепи нещо на плаката и амбасадора го пази. Снимат се и качват снимки.  Кати, ти си! Аз дори щях да пътувам около 100-тина км за една такава среща, но бях много нова, с 5-6 картички,  и реших - догодина.

Пак големи красоти днес! Да видим мойта поща след половин час, нямам търпение.
А мойто дете получи вчера това от Китай
Скрит текст:

# 307
  • София
аз съм в шок1 Картичката ми до Холандия е стигнала реално за два дена Shocked Shocked ShockedВсе така да ми пристигат картичките...Изтеглих си един по-претенциозен руснак. да видим колко време ще се влачи

# 308
Кати честито ти отличие   bouquet и голямо браво за Врабеца  bouquet
аз като кажа на някой по какво съм се запалила и доста странно ме гледат хората  Mr. Green
ама аз като съм се затрогнала, че да видиш  Crazy
оффф пак да си помрънкам за Русия...ми и трите ми картички до там пътуват вече 39 дена,едната е влизала вчера в профила си,другите две от 13 дена не са,какво да очаквам вече незнам... Crossing Arms
ако има желаещи за директна размяна да се обажда,на някой ако му липсва море,слънце, палми, плаж Flowers Sunflower и тем подобни пращам веднага,че от сайта се очаква затишие
и накрая да си покажа и тук вчерашната поща  Heart Eyes
Oт Рени  Hug
Скрит текст:
Скрит текст:

От Вероника,Холандия  Hug
Скрит текст:
И нощен Бургас от CabuHka  Hug
Скрит текст:

# 309
Унгарската е СУПЕР /направо завиждам за нея  Mr. Green

Тази с кладенчето и цветята е френската, която за малко да не получа (подозирам, че нея имаш предвид  Mr. Green) Нещо съм ги разменила. Щеше да е голяма загуба, ако не ми я бяха донесли.

# 310
Унгарската е СУПЕР /направо завиждам за нея  Mr. Green

Тази с кладенчето и цветята е френската, която за малко да не получа (подозирам, че нея имаш предвид  Mr. Green) Нещо съм ги разменила. Щеше да е голяма загуба, ако не ми я бяха донесли.

Точно за нея става дума .Добре, че са се сетили хората за кого е предназначена и са ти я доадресирали  Peace Жалко, че не са я доадресирали за мен  Mr. Green

# 311
  • Габрово
Тук амбасадорите правят срещи, хората на срещите си носят картичките, обикновено знаят колко човека ще дойдат, всеки носи за другите, и разменят, освен това. Измислят тема на срещата и се придържат към нея. Правят плакат, всеки лепи нещо на плаката и амбасадора го пази. Снимат се и качват снимки.  Кати, ти си! Аз дори щях да пътувам около 100-тина км за една такава среща, но бях много нова, с 5-6 картички,  и реших - догодина.

Хайде да си направим postcrossing meeting и ние  Grinning Също така от срещите се изпращат картички - всеки предварително си е нагласил адресирани картички, които на срещата се подписват от всички и се пращат. Аз имам две картички от срещи в Германия (от Кьолн и Есен), една от Китай и днес най-изненадващо получих една картичка от среща в Полша  Mr. Green
Днес пристигнаха още и една картичка от Китай, както и една красота от Лондон (от момичето от Гърнзи).  Crazy

КАТИ, честито!   bouquet

# 312
  • София
Да се похваля и тук: днешната поща е цели 3 броя! японката от вчера ми е пратила и втора картичка-бонус, като на начинаещ посткросър. и имам две прекрасни картички (както винаги) от милите съфорумки. Едната е Лале в дъжда, другата обаче не си е написала името....от Варна. За съжаление тука нямам никаква идея как да качвам снимки, тъй като са ми на компа.

# 313
  • ул. "Мечтание"
Уууу, тия посткросърски срещи звучат много готино!  Heart Eyes

# 314
  • София
ами давайте да се организираме за момента по градове, а после и общобългарска посткросърска среща

Общи условия

Активация на акаунт