Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 953
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • Телиш/Плевен
Силве, ти добре си ни оставила от козичките, обаче те едва ли ще ме дочакат...  Tired Sad
Аз днес ходих, обаче не ги открих. Sad Прегледах всички картички и дори попитах за пощенски, казаха ми, че нямали. Ама си изрових цели 3 от тези, дето нямат. ooooh! Ама козички не докопах. Cry Ще дебна обаче, и тази Грама, и онази на центъра. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 331
Аз вчера написах, че не харесвам картички мултивю, но се оказа, че картичките на моя град са само такива  ooooh!, не открих други, така че, на който съм обещала картичка е мултивю, съжалявам!Много съм разочарована от пазара на пощенски картички в моя град - нищо интересно няма! Crossing Arms

# 332
  • Vaudreuil Canada
Браво на Врабец и Честито на Кати!

Лелееее нямате изчитане много малко прехвърлих ама то няма насмогване мацки  Heart Eyes

# 333
К А Т И, честито и от мен!   bouquet  И браво на Врабеца, че се е сетила!

mery_poppins, уби ме!  Laughing  Представяш ли си какво чудене ще падне коя картичка да си избереш... Wink Peace

Да ви покажа вчерашната си картичка от Финландия- саами в традиционно облекло.

Скрит текст:

И днешната от buttinsky  Heart Eyes

Скрит текст:

Аз вече съм на път да отпиша две от картичките си в Посткросинг   Sad   Снощи изтеглих Китай на всичкото отгоре...

Днес исках да пратя и едно магнитче в плика и ми върнаха писмото в пощата- не можело, нямало да мине през машината, бла-бла... #2gunfire  

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 22:22 от Фенси

# 334
Ох, аз си деактивирах профила в Посткросинг, отрязах всички предложения за размяна от сайта и се готвя да изпадна в депресия  Confused

Ще се местим (за пореден път) и не ми се ще да изостанат картички, които да пристигат на стария адрес. Макар че сигурно ще има такива. Надявам се когато си активирам профила отново, адресът ми да бъде изтеглен толкова пъти, колкото мои картички са пристигнали междувременно - поне така обещават от Посткросинг.

Междувременно поне ще си чета тук за утеха Sunglasses

# 335
Врабец,  дано отивате на по-хубаво място и промяната да е за добро! Ще наваксаш с картичките после!  Hug

# 336
Врабец,  дано отивате на по-хубаво място и промяната да е за добро! Ще наваксаш с картичките после!  Hug

Благодаря  Hug Дай Боже!

# 337
Врабчо, голямо гуш и от мен!  Hug
Надявам се след като се установите да направим по още една размяна.  Flutter Кога ще се местите?
Отивам да наваксам с темата, че пак му изтървах края.  

# 338
Врабец, гуш и от мен и след като се установите дъжд от картички да те сполети Simple Smile

# 339
Врабец, не се натъжавай, дано да попаднете на по-хубаво място Hug
Добре, че писа тук, взела съм една картичка специално за теб и мислех дали да не ти я пратя като изненада. Е, малко се разваля изненадата така, но нищо. Пиши като се установите и ще ти я пратя Grinning

При мен нещата са здраво зациклили - чакам 3 от посткросинг и една от размяна от САЩ, две мои пътуват към САЩ и Германия. Уж съм решила да не тегля повече адреси докато не получа поне 1, ама сигурно няма да издържа Crazy Дано прихвана нещо от късмета на Лале в дъжда - като се оплака тук и после взе, че веднага получи няколко картички Grinning

КАТИ, честито за напълно заслужената титла   bouquet И поздравления за Врабчо, че им е писала   bouquet

# 340
Silvipl аз също си купих от тези марки за дипломатическите отношения със САЩ, чакам да ми се падне някой адрес там, за да им пратя с такава марка Simple Smile
Врабец, успех на новото място и бързо преместване!!! Дано поне моята картичка пристигне преди да си тръгнете окончателно от сегашното място. Ако сте си тръгнали - пиши ми на лични, ще ти пратя още една. Hug
Фенси, как така са те върнали от пощата? Може би магнитът е бил от по-обемните и са решили да се престараят? Аз съм пращала неведнъж, даже към Китай Simple Smile и всичко си стигаше безпроблемно. Пробвай в друга пощенска станция, ако имаш възможност. Доста често при едните не може, но при другите може Wink Wink Wink
К А Т И, честито и от мен - абсолютно и напълно заслужено!!! Simple Smile Имаш едно огромно благодаря и от мен, че благодарение на темата ти тук се запознах с толкова много съмишленички по картичколудост Simple Smile  Hug

# 341
Врабчо, сигурна съм, че не тръгвате днес или утре, все ще получиш катричките! Сменяте града, държавата, планетата?  Hug Да ти е на късмет!!! Аз много, ама много обичам да се местя!

# 342
Ей Врабчо, да не олиташ на Юг за зимата? Лек полет и приятно кацане и да ни пратиш картички  Laughing
И никакви депресии, чу ли?!

# 343
  • Ямбол
Аз си знаех, че има причина да бързам да се прибера след работа - регистрирани са две от картичките ми - една до Холандия, която е пристигнала за 9 дни и една до Беларус, пътувала 39 дни /пусната е с приоритет  Mr. Green /. имах и изненаа в пощенската кутия - картичка от Холандия, доколкото разбрах от Гугъл преводача е посветена на премиерата на една книга, която излиза на пазара на 10.10, само ден след като я получих.
На всичкото отгоре е с едни крокодили и щерката цяла вечер подвиква: Къде са ми крокодилите? Кой ми прибра картичката?
http://www.postcrossing.com/postcards/NL-2108887 - ето я. С много готини марки е - цели четири на брой са. И има и стикерче с никнейма на момичето, което ми я е пратило  Heart Eyes
Врабче, успех на новото място!

# 344
Ей, ухилихте ме до ушите (ако има такъв глагол), благодаря ви  Laughing  Hug

Оставаме си в наше село.
Но с най-голямо удоволствие сменяме хазяина с по-добър модел.  Mr. Green

И аз се надявам всичко да пристигне, докато тръгнем от тук - до края на месеца.
Иначе ще инструктирам съседите да прибират пощата с идеята да минавам на 1-2 седмици и да ги проверявам. Но те са ужасно немарливи към пощенската кутия и подозирам, че ще се заринат с реклами още на третия ден. Тези дни мисля да мина към пощата и да попитам, дали могат да ми пращат нещата направо на новото място. Но не се надявам много да ме огрее  Sunglasses

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 23:24 от Врабец

Общи условия

Активация на акаунт