Петна по дрехите

• 4 519
  • 11
  •   1
Отговори
Мами, помагайте. След една седмица на ДГ нямаме дреха без петно. Вениш не помага. Давайте съвети какво да правя.

# 1
Знам, че имаше някакъв сапун на DM , но не знам как се казва. Маминките са доволни от него

# 2
За петна тип "детска ясла" ползвам вече втора година един препарат на Henkel - "Sil". Струва около 14-15лв. за 750 мл.Това количество стига за около 1 учебна година. Вълшебен е! Изпира всякакви засъхнали от обед до вечерта петна и то без всякакво търкане. Само пръскаш и переш в пералнята. Купувам го от един магазин за паралелен внос, само дето не помня името ( на "Гоце Делчев" и "България", на спирката на 83 в посока хладилника).

# 3
  • Най-красивата страна
Krispa Weisse kernseife -това е немски сапун за петна голям е-250г .Купих го от Кауфланд, има го в ДМ
и в Карфур.Много съм доволна, лесно почиства всички петна, ухае много приятно и може да се използва няколко месеца.Аз го открих миналата година и не ползвам никакви други препарати.

# 4
Спот на Перилис /под 2лв е/ се справя с всички петна до момента

# 5
  • София
В Карфур са пуснали някакъв сапун за петна /1.65лв./.
Купих го,но още не съм го изпробвала.

# 6
Намазвам с веро да постои известно време или обезмаслител Meglio .При нас повечето петна са мазни.

# 7
Lady1234, а с какво переш? Петната от манджа ли са?

# 8
Пера с Persil. Пробвах и с Meglio. Да петната са от манджа, но не се махат.

# 9
Можеш да опиташ със сапун Капус против петна. Натъркваш със сапуна+вода до махане на петното и пъхаш в пералнята.
Капус има в големите вериги, купи си белия.

# 10
Скоро си купих един глицеринов препарат за петна от Lidl и се оказа чудесен за всякакви петна. Не си спомням марката, но е в шишенце с четчица. Мисля, че още го има в магазина.

# 11
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
galseife от ДМ. течен или на калъп.
Sil също маха петната.

Общи условия

Активация на акаунт