След две неуспешни бременности отново забременях. Няма да ви казвам колко притеснение изкарах до сега дали всичко ще е наред и дали този път ще успеем. Първите месеци изкарах на легло с адско повръщане и тъкмо започна да преминава в четвърти месец, започнах да усещам понякога болка в лявата част на таза и левия крак. В началото беше рядко и леко, но от два месеца болката непрекъснато се засилваше, а сега вече е непрекъсната и ужасно силна, направо нетърпима. Най-вероятно е засегнат ишиасния нерв. Не мога място да си намеря нито денем, нито нощем. Вече не мога да се храня пълноценно, не мога понякога да дишам от болка. Обиколих в моя град /живея в провинцията/ невролози, физиотерапевти, но никой с нищо не ми помага, защото съм била бременна и не можело да взимам обезболяващи и да ми се правят процедури. Ходих на няколко сеанса по мануална терапия, но ефекта е нулев. Толкова съм отчаяна, че ми минават мисли за прекъсване на бременността. Толкова преживях, за да стигна до тук, а защо ме сполетя и това нещастие?

Ако някоя настояща мама или бременна може да ми помогне с нещо, каквото и да е, ще съм много благодарна. Поне нещо за обезболяване, ако знаете.
Благодаря предварително!
надявам се бързо да премине! Имам следния съвет към теб, ако не ти е противопоказно да се движиш, веднага започни раздвижване, дълги разходки в парка като постепенно усилваш темпото, НО само ако нямаш противопоказания от лекар. Наскоро имах такъв проблем /не съм бременна/ и се оправих с бързо ходене и тичане в парка. Знам, че болките са страшни, но изтърпи заради бебчо. Виж и дали не може да направиш консултация в София. Не зная "Но шпа" как действа на такива болки, но аз съм го пила много дълго по време на бременността,
Единствено като лежа или ходя за кратко корема ми е спокоен. В края на шестия месец съм.
Но слава Богу,си минала най-големия зор,не си мисли лоши неща,почивай си и още малко ще се радваш на най-прекрасния подарък
Опитвам се да приемам всичко с усмивка,но ако намерите обезболяващо ще се радвам да споделите