VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 584
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 475
Слушахме Ирина в тоалетната, освен по малка и по голяма нужда ... Нищо невиждано, но все пак няма нужда всички да слушаме  ooooh!

# 2 476
Мира проведе "Агит-пункт Мира Подробната", в който нареди зле всички, които не са с нея, и добре - всички, които са с нея. Специално внимание отдели да ни обясни колко зле е Станка, защото тя е най-силна сред хората, които не са с Мира. Ако може постепенно да ни навие да не гласуваме за Станка, а за "миряните".  Rolling Eyes Най-много ме дразни как го прави с престорена загриженост. Много я вълнува нея човешкото развитие на Станка, със сигурност!

А малко след тоалетните звуци, камерите и звука се върнаха при "пеещия" стомах на Мира. Въобще, прекрасна сутрин. х_х

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 10:10 от nmruon

# 2 477
Лияна рошава и без грим сложи очилата ...
Лияна без грим? Това е събитието на сезона Simple Smile.

# 2 478
  • sofia
Мира проведе "Агит-пункт Мира Подробната", в който нареди зле всички, които не са с нея, и добре - всички, които са с нея. Специално внимание отдели да ни обясни колко зле е Станка, защото тя е най-силна сред хората, които не са с Мира. Ако може постепенно да ни навие да не гласуваме за Станка, а за "миряните".  Rolling Eyes Най-много ме дразни как го прави с престорена загриженост. Много я вълнува нея човешкото развитие на Станка, със сигурност!

newsm10

# 2 479
Темата е по-интересна от предаването.
Нито някой ме дразни, нито имам любимци, единственно завиждам за тялото на Лиана.

# 2 480
Темата е по-интересна от предаването.

Да!

# 2 481
За сведение на негледащите :
Мишо си приготвя кус кус, Павел мете, Тервел пие вода (изглежда като нещо режимно), Станка скубе вежди, Ирина тича на пътечката...

# 2 482
....Лиана набюдаваше Тервел, докато той тренираше навън, появи се Павел малко се прегръщаха и полигавиха и сега чака за пътеката

# 2 483
За първи път в ББ има повече хубави мъже от жените.

Мама Фотка с клинче, шал и очила се припича и прозява вън на шезлонг.

# 2 484
Ирина спомена, че е 50кг. Дай боже всекиму така да остарява.  Praynig

# 2 485
  • Варна
За първи път в ББ има повече хубави мъже от жените.

Крайно време беше. Наистина ужасно мъжко присъствие досега, изключвам последните две издания на ВБ и ББ ол старс.

# 2 486

Мама Фотка защо е така официална, даже на високи обувки ...

По-скоро е облечена като 'Мадам' на някой бардак ...

# 2 487

Тя винаги е на високи обувки, а иначе това мисля, че й е нощницата  Mr. Green

# 2 488
  • Варна
Може ли някой да каже защо й казват Фотка?

# 2 489

По-скоро е облечена като 'Мадам' на някой бардак ...

И в традиционното си позитивно настроение.  Joy

Оф, като са хванали Мариан, чак пъпките му изучихме.

Общи условия

Активация на акаунт