VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 289
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 175

А Ваня като хапна се успокои и умълча, гледа умно и не писка ...

# 2 176

А Ваня като хапна се успокои и умълча, гледа умно и не писка ...

Joy

# 2 177

Мишо му се запотиха очилата да наднича в деколтето на Лияна ...

# 2 178
  • София
За един истински  вегетарианец се сещам  и това Къцамун, само той, как ми липсва, а го пустосвах с кой акъл  ooooh!
Дам на Ваня и е яденето най важно май , то това не се нахранва лесно.

# 2 179
  • София
Вегетарианците ядат кашкавал, веганите не, та те и  не позват нищо от животински произход, ами то си е скъпо хоби това, никой не може да ме убеди в друго, хайде вегетарианците ги разбирам, ама веганите не. Поза!!!

Е, не всичко, което не изповядваме е поза... Някои са атеисти, други вярват в Бог, трети са вегани или будисти, или наркомани... въпрос на избор и убеждения  Sunglasses
Точно така, всеки има право да изповядва каквото иска, само да не се прави на интересен с това и различен  Shocked.  А тука това се опитаха да пробутат. Всеки сезон има някой вегетарианец, дето после се оказва, че си яде месо  Crazy, поза е та как.
Т. е. ако някой казва, че е вегетарианец, а яде понякога месо... следва, че всички останали вегетарианци са позьори......... не мисля така, ама щом ти мислиш...  Peace

# 2 180

На Лияна пак всичко и е навън  Mr. Green Аз вече не се възмущавам, адски смешно ми е  Grinning

# 2 181
  • София
Е, ако понякога яде месо, какъв вегатерианец е, то като малко съм бремена ми звучи  hahaha hahaha Няма такава постановка. Или си месояден или не си, никои не пита колко често ядеш месо, може и един път на три мееца , ама ядеш.

# 2 182
  • София

На Лияна пак всичко и е навън  Mr. Green Аз вече не се възмущавам, адски смешно ми е  Grinning
Офф то вече е гнусно и смешно   Joy Joy Joy

# 2 183

Нали мъжката публика затова е седнала на дивана, като в лятно кино ...

# 2 184

Лияна я хвана ракията и иска от Брадъра песен, после може и мъж да поиска ...

# 2 185
  • Варна
 .

# 2 186
Лияна се чувства опорочена, защото пие ракия и Мишо добави:"Душевно дефлорирана"  Mr. Green Mr. Green
Лияна: "Аз от тук нататък ще се пазя за сватбената нощ"
Кооой лъжеш, беее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 187

Лияна я хвана ракията и иска от Брадъра песен, после може и мъж да поиска ...

Тя отдавна го иска, ама Тервел май я сектирдоса.

# 2 188
Лияна се чувства опорочена, защото пие ракия и Мишо добави:"Душевно дефлорирана"  Mr. Green Mr. Green

Горката невинница. Тя сигурно за сефте пие ракия с цялото си душевно богатство.

# 2 189

Лияна я хвана ракията и иска от Брадъра песен, после може и мъх да поиска ...

Какъв мъх?  newsm78

мъх мъж ... каквото има  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт