VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 130
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 220
От вчера късния епизод: http://www.dailymotion.com/video/x15u9zm_vip-brother-2013-11-10- … 7%D0%BE%D0%B4_fun

Няма го още в сайта на Нова.

# 2 221
Чудих се защо Павел се конфронтира с Пламен, като очевидно това ще застраши самия него. И стигнах до извода, че е вид борба за организационно лидерство при мъжете. Ако Пламен отпадне, човек с характера на Павел придобива по-големи шансове в дългосрочен план.

Разбира се, можем да допуснем, че Павел просто е импулсивен, но на мен не ми се вярва. Той е прекалено социално интелигентен (като адвокат), за да не му е ясно каква заплаха си докарва така.

# 2 222
Чудих се защо Павел се конфронтира с Пламен, като очевидно това ще застраши самия него.

С какво е застрашен Павел?

# 2 223

Много е симпатична Станка в свои води.

# 2 224
Чудих се защо Павел се конфронтира с Пламен, като очевидно това ще застраши самия него. И стигнах до извода, че е вид борба за организационно лидерство при мъжете. Ако Пламен отпадне, човек с характера на Павел придобива по-големи шансове в дългосрочен план.

Разбира се, можем да допуснем, че Павел просто е импулсивен, но на мен не ми се вярва. Той е прекалено социално интелигентен (като адвокат), за да не му е ясно каква заплаха си докарва така.

Много ми е съмнителна социалната интелигентност на Павел - и тук, и в реала.

# 2 225
Чудих се защо Павел се конфронтира с Пламен, като очевидно това ще застраши самия него.

С какво е застрашен Павел?
От отпадане (може да не му пука, разбира се). Пламен е главна фигура в кликата на Мира. Като се конфронтира открито с него, Павел привлича доста номинации от тази група към себе си.

# 2 226

Ясно. Е, те всички са застрашени от отпадане и според мен е трудно да се правят схеми, мислят си играчите, че са големи стратези, но никой не може да гадае какво ще е бъдещето. Да не забравяме и че освен дали си номиниран, по-важно е дали публиката те харесва, защото ти може да си от ден първи номиниран постоянно, но да станеш победител накрая, ако зрителите пожелаят така (изключваме конспирацията, че продуцентите решават).

# 2 227
Така е. Но според мен, доста от зрителите също ще подкрепят Пламен, така както той има влияние и сред хората в къщата. Въобще, в този момент някой да тръгне точно срещу Пламен, изглежда загубена кауза, пък ще видим.

Много ми е съмнителна социалната интелигентност на Павел - и тук, и в реала.
Сигурно си права и аз го надценявам.  Peace

# 2 228
Станка заплашва, че няма да яде нищо цяла седмица, ако няма цигари за групичката.  Rolling Eyes
Обещанията за спонсорство си вършат работата.

# 2 229
Станка заплашва, че няма да яде нищо цяла седмица, ако няма цигари за групичката.  Rolling Eyes

И си замълча, колко пари са и давали за световна титла, а преди това говореше за милионите в азърнбкгджан.  Smile

# 2 230

В случая май повече за спортментство става въпрос.

# 2 231
Да и на мен ми стана странно с какво настървение искаше цигари при положение, че не е пушачка  Rolling Eyes
Лияна и Йо ми бяха сладки....естествено не отива на големи жени да се държат като пубери, но като се имат предвид неопределените чувства, които изпитват към Тя и Сергей  Laughing  и изпития алкохол ги разбирам.

# 2 232
Да и на мен ми стана странно с какво настървение искаше цигари при положение, че не е пушачка  Rolling Eyes

Спонсорката иска да пафка повече и послушното кученце джафка.

# 2 233
  • София
Да де, Тя и Сергей, ама се метнаха при Мариан, сигурно, за да предизвикат ревност  Joy Joy Joy Вярно се държат като в пубертета ама  пиенето на никой не прощава.  

# 2 234
Айде де, вие никога ли не сте се забавлявали по подобен начин, дори и да изглеждате инфалтилно отстрани?
Нищо лошо не виждам в това човек да запази младежкото в себе си колкото се може по- дълго, естествено без да прекалява.

Общи условия

Активация на акаунт