VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 907
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 505
Лиана току що си сложи бельо.
Да лежиш само по хавлия, едва прикриваща ... и да падне такова галене и опипване, горкия Павел.

# 2 506
чак пък "горкия..."

да не е вързан за нея  Mr. Green

# 2 507
чак пък "горкия..."

да не е вързан за нея  Mr. Green

Не е вързан, ама и на мен да "обичкат" така ще стоя. Grinning

Сигурно има нужда от студен душ, или вече е свикнал да е почти постоянно на "палатка".

# 2 508

Не е вързан, ама след 1 месец пости ... само да опипваш гола Лияна - не е човешко Simple Smile

# 2 509
Само гледайте как Лияна в края на ноември сте се обяснява по всички телевизии ще продуцентите на Вип Брадър 2013 са манупилирали видеоклиповете и не била такава каквото я изкарвали. Laughing Laughing Laughing
Да обаче този път на Лигняна сте повярват само най близките и хора другите разбраха що за стока е и тя си го призна ще е лека жена със неморално поведение и не може да се промени. Laughing
Апропо кога сте почнат да гонят по двама от Вип Брадър 2013

# 2 510
Павел днес сутринта идва и директно казва, че много му падала оная работа. После добавя: добре, че е сърничката. Лияна го чу и разбра много добре и почнаха двамата доста яко да се умилкват и да си гукат. Хванаха се през кръста, стояха и гледаха светлината и си говориха едни такива мили сладки неща, като младоженци, едва ли не. И после гушканици, гушканици. И пак мили приказки и пак, ама много гушкане. И разбира се, Лияна каза неща от сорта на "много те обичам".

Пък аз още преди седмици казах, че тези двамата са соулмейтс.  Hug Whistling

# 2 511
  • София
Тази вечер ще има ли предаване? Simple Smile

# 2 512

Апропо кога сте почнат да гонят по двама от Вип Брадър 2013

By the way, ти си по-запозната. Wink

# 2 513
# 2 514
Някой връзва ли му се изобщо на глупостите на този Еленко  ooooh!

# 2 515
  • Варна
Има живо излъчване.

# 2 516
  • София
Като видя, че автора е Еленко ,съм сигурна, че ще прочета някоя хумореска  Laughing

# 2 517
  • София
Прочетох внимателно интервюто с Еленко  Ангелов  и мисля, че има много истина в това, което е споделил!

# 2 518
# 2 519
  • София

Спряха го, защото Лияна каза, че няма да спи цяла нощ, защото е на работа. Мариян попита къде, тя каза - В София. и край! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт