The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 481
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Според мен пък Катрин ще се издаде сама. Винаги успяват да я разкрият, а тя, колкото и да се опитва, не може да се прави толкова дълго на Елена. Ще вземе да се пуска на Стефан и той ще разбере. Grinning

# 526
# 527
Случайно преминаваща съм, здравейте и извинете за нахлуването. Но ето това е ммммм...

http://www.youtube.com/watch?v=nTm38nHyOLg

dean vs damon • i'm sexy and i know it

# 528
  • Buffyworld
За моя приятна изненада серията ми хареса. Сега поне остана само едно тяло и в крайна сметка едната от двете рано или късно ще трябва  да изчезне. Предполагам, че в следващите епизоди по някакъв начин ще върнат Елена и Катрин ще изчезне.

# 529
а на мен не ми се вярва толкова лесно и скоро да елиминират Катрин,защото иначе защо си правиха труда да я слагат в тялото на Елена,след като тя беше тръгнала да умира и даже успя да "замаже" греховете си.за мен беше идеалният момент и начин Катрин да излезе от играта.след като си направиха труда да я върнат  за мен би било даже доста глупаво две серии след това да я уморят по някакъв глупашки начин.

# 530
Е, те 2 серии ще  я разкриват, 2 серии ще търсят Деймън, 2 серии ще се опитват да го озаптят, 2 серии всички заедно ще търсят начин да я спасят и то финалът дойде. Mr. Green

# 531
  • in Wonderland
Е, те 2 серии ще  я разкриват, 2 серии ще търсят Деймън, 2 серии ще се опитват да го озаптят, 2 серии всички заедно ще търсят начин да я спасят и то финалът дойде. Mr. Green

хахахахха еййй точно го описа!!!! Бозеееееееееее  Joy Joy Joy

# 532
# 533
  • in Wonderland

Хубаво ни е момичето !

# 534
Скрит текст:
Ензо и Деймън работят много добре в екип, много ми харесват. ;д  Heart Eyes Липсваше ми лошия Деймън. Heart Eyes
Катрин е опасна. :д Пред другите се прави, че й пука, а после като се обърне какви физиономии прави.  Joy Не й е лесно и на нея.
Охх и сега какво?! Деймън ще се храни от вампири.  Sad Дано по-скоро се излекува от това, че не виждам как двамата с Ензо ще постигнат целта си.

# 535
Скрит текст:
Ензо и Деймън са добър екип.Хареса ми лош Деймън.Катрин е по опасна вече от колкото преди.Но ще дойде време да разкрият тайната й.Сега ще опитва да е със Стефан.Явно ще има нова вещица.Общо взето вече е боза.Извинете но това е моето мнение.

# 536
  • София
да похваля Нина, много добра игра  Heart Eyes
Скрит текст:
тоз Ензо ме дразни, мн противна физиономия го докарва, а Джереми нали беше ловец, защо се предава толкова лесно ooooh!

# 537
  • Buffyworld
След като Бони го върна, Джереми вече не е ловец .  Поне така аз си спомням. И затова не разбирам - защо е дал пръстена си на Мат.  newsm78

# 538
  • Пловдив
За да не полудее като Рик предполагам newsm78

Извинете за нахлуването в темата, просто сега изгледах всички сезони на екс и да се присъединя към фенките на Иън и Джоузеф Simple Smile В дилема съм кой повече ме впечатлява, може би ако изгледам и Древните ще си изясня предпочитанията  Mr. Green

Иначе и на мен започна да ми омръзва непрекъснатото умиране и съживяване на едни и същи герои и повтарянето на една и съща любовна история, а и досадното чакане да излезе новата серия предстои Whistling Кога всъщност излизат сериите, днес намерих до 13-та, предполагам чак следващата събота ще има нова?

# 539
  • София
сериала се излъчва по CW всеки четвъртък, при нас в замунда излиза в петък....
а Древните са във вторник, при нас в сряда... но древните следващия епизод ще е чак на 25 ...

Общи условия

Активация на акаунт