The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 487
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • in Wonderland
И на мен сега ми направи впечатление , че обстановката в Б/ия е била корено различна от показаната .
Мисля ,че не са споменавали кой е бащата на Надя , може би е бъдещ герой !

# 496
И на мен сега ми направи впечатление , че обстановката в Б/ия е била корено различна от показаната .
Мисля ,че не са споменавали кой е бащата на Надя , може би е бъдещ герой !
Някой който катрин тогава е харесвала. Баща й нали каза, че е срм за семейстеото да ражда на 17. Не вярвам да го покажат newsm78
Според мен Бони ще се усети, че става нещо такова, защото дефакто Катрин няма да премине.

# 497
  • Варна
Има слух, че бащата на Надя е Слоан, но е само слух.

# 498

А кой е Слоан?

# 499
На мен нещо ми се губи но нямам спомен - кой е бащата на Надя?

не се знае. незаконна е. само катрин сигурно може да каже кой е бащата:) нищо чудно и той да се появи вампирясъл от някъде Simple Smile

ами и на мен ми хареса серията. и аз много се насладих на старите герои-Рик,Джена....на Вики не толкова.някак безразлична ми беше и преди,когато си беше жива.

а какво става с анкетата тук? т ямай не е вече актуална. Катрин спаси Стефчо.

# 500
  • Варна

А кой е Слоан?
Появява се в описанието на епизод 13 но това е само теория http://series.twifun-bg.com/?p=16365

# 501

и в това описание са написали името на приятеля на Деймън- ЕнЗо. не е това правилното име,а е Енцо. извинявам се за спама,но и на субтитри така го бяха писали и се дразнех как може хора,които владеят чужди езици и превеждат филми да незнаят това толкова често срещано италианско име- ЕнЦо.

дано го раздвижат пак този сериалец малко,за да продължим да го гледаме.

# 502
  • Buffyworld

и в това описание са написали името на приятеля на Деймън- ЕнЗо. не е това правилното име,а е Енцо. извинявам се за спама,но и на субтитри така го бяха писали и се дразнех как може хора,които владеят чужди езици и превеждат филми да незнаят това толкова често срещано италианско име- ЕнЦо.

дано го раздвижат пак този сериалец малко,за да продължим да го гледаме.

Аз мразя да зарязвам нещо по средата , колкото и тъпо да е то. Но това определено е последният сезон на Дневниците, който гледам. Като свърши пети сезон , за мен свършва и филмът. За съжаление нямам никакво желание да продължавам да го гледам, дори и 10 сезона да направят. Дано поне Древните да продължи да ми харесва така, както ми харесва до момента. Дневниците толкова много ми харесваше в първите 2 - 3 сезона. Сега го гледам насила и нямам търпение да свършва вече този сезон. 

# 503
  • варненка от София
Абе прическите в България и облеклото далеч не са били като представените във филма, ама айде да не издребнявам. Серията ми хареса, с всички стари кадри, Клаус, оооо, Кер, оооо. Ама не съм доволна, лъгаха, лъгаха ни няколко сезона за връзка между тях и сега подпряха едно дърво и това ли ще е. Искам още, и още, и още. Тейлър, абсолютно излишен за мен, не го търпя.

За преплитането Елена, Катрин, оплетох се начи тотално, но въпреки това ще ги гледам.

Клаус, липсва ми ,много ми липсва, чак мокри сънища с него имах, ама друга тема е това, хохохохо Mr. Green

# 504

Пусни си пак някоя серия с него, още там, където се представя на Елена се чува ясно как казва "ЕнЗо". Хората, които превеждат, обикновено превеждат от английски, не знам защо реши, че трябва да разбират от всякакви езици...

Нова анкета ще има като започнем другата тема, няма как да я сменя тази Simple Smile

# 505
  • Buffyworld

Клаус, липсва ми ,много ми липсва, чак мокри сънища с него имах, ама друга тема е това, хохохохо Mr. Green

Ако ти липсва Клаус, гледай "Древните" и няма да ти липсва изобщо  Mr. Green

# 506

Пусни си пак някоя серия с него, още там, където се представя на Елена се чува ясно как казва "ЕнЗо". Хората, които превеждат, обикновено превеждат от английски, не знам защо реши, че трябва да разбират от всякакви езици...

аз англииски не говоря. в него има ли звукът "Ц"? явно немогат да изговорят името Енцо,но съм сигурна,че това е оригиналното име по принцип. ако не беше итлаианец не бих била толкова сигурна,но той и във филма баш си е от италия. ама хайде не е важно  толкова де.....както и с обстановката в бг. абе обичам като някой тръгне да прави нещо да го прави като хората.

освен това да ме извините,но контакт с хора много нямам и този форум ми служи основно за клюкарник и психоотдушник,та за това си казвам и щяло-и нещяло:)

# 507
Това е ясно, въпросът е, че в сериала си го наричат Ензо, няма как в преводите да е по-различно.  Peace

# 508
  • варненка от София

Ако ти липсва Клаус, гледай "Древните" и няма да ти липсва изобщо  Mr. Green

Естествено ,че го гледам, но ми липсва в Дневниците, за да бъда точна.

# 509
До колкото знам в англиският нямат Ц и затова нашите преводачи го превеждат така както и го изговарят а и има англиски субтитри по който превеждат.Не задълбавайте толкова много за едно име.

Общи условия

Активация на акаунт