The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 495
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Сърцето ми пее - Клаус и Деймън в един епизод! Ех спомени, спомени.

# 481
  • Buffyworld
Аз  не разбрах какво стана с Елена, след като Катрин взе тялото й. Жива ли е още ? Ще умира ли ? Човек ли е Елена сега ? Ако е човек, то тя не е на възрастта на Катрин и няма опасност да умре от старост. Може би в следващия епизод ще стане от леглото - оздравяла и мрънкаща  Mr. Green

Радвам се, че Кер си призна, че в крайна сметка не е безразлична към Клаус. След като Клаус така категорично заяви, че няма вече да се върне в този сериал, дано поне тя да гостува в неговия  Mr. Green

# 482
Аз  не разбрах какво стана с Елена, след като Катрин взе тялото й. Жива ли е още ? Ще умира ли ? Човек ли е Елена сега ? Ако е човек, то тя не е на възрастта на Катрин и няма опасност да умре от старост. Може би в следващия епизод ще стане от леглото - оздравяла и мрънкаща  Mr. Green

Онзи като беше в тялото на Мат, Мат си беше жив. Клаус като беше в Аларик преди време, Аларик пак беше жив.  Тялото си е нейно, няма да умира. Защо да е човек не схванах? Разбрахме, че вампирите могат да станат хора само чрез лека, вече безвъзвратно изгубен.

# 483

Онзи като беше в тялото на Мат, Мат си беше жив. Клаус като беше в Аларик преди време, Аларик пак беше жив.  Тялото си е нейно, няма да умира. Защо да е човек не схванах? Разбрахме, че вампирите могат да станат хора само чрез лека, вече безвъзвратно изгубен.

Логиката с Мат сочи точно това.
Но се чудя дали няма да го изкарат, че са си разменили телата и съответно Елена е в човешкото тяло. Но, тъй като тя е на 18-19 години съответно няма да има здравословните проблеми на Катрин? Всичко очаквам вече.

# 484
  • in Wonderland
Има малко светлина в тунела ... Нещо супер много ми беше станал скучен този сериал ( а го следях с огромен интерес ) , но с тази серия ми върнаха надеждите !!! Много ми хареса българската препратка в началото !!!! Клаус и Кер   Kissing Heart  Kissing Heart дълго чакахме ,за жалост май само с това ще си останем . Малко прекаляват вече с тия умирания , съживявания и пак умирания.... Дано сценаристите са измислили нещо по-интересно вече !!!!

# 485
Обикновено правят нещо такова (като това с онзи в тялото на Мат) за да ни подготвят за същото действие, но с по-голяма важност (като сега с Елена и Катрин). Освен това след като Катрин се прехвърли и Елена дойде в съзнание, си беше Елена. Като вдигна телефона и ѝ казаха някакво заклинание, тогава очите ѝ станаха черни и вече беше Катрин. Точно като с Мат.

# 486
Да ама при Мат той после си беше той а сега предполагам че Катрин ще е няма да е първо Елена и после Катрин.

# 487
Да ама при Мат той после си беше той а сега предполагам че Катрин ще е няма да е първо Елена и после Катрин.

Ама няма разлика, онзи си превключваше когато иска, тук Катрин просто ще се прави на Елена, не е като да няма опит.

# 488
  • Buffyworld

Логиката с Мат сочи точно това.
Но се чудя дали няма да го изкарат, че са си разменили телата и съответно Елена е в човешкото тяло. Но, тъй като тя е на 18-19 години съответно няма да има здравословните проблеми на Катрин? Всичко очаквам вече.

Аз първоначално това си помислих - че са си сменили телата и сега Елена е в човешкото тяло на Катрин. То ясно, че Катрин е във вампирското тяло на Елена, но ми е по- интересно самата Елена къде е ? Ако и двете споделят само вампирското тяло / както Мат с пътешественика /, какво ще стане с другото тяло , което остана на леглото ?  Със сигурност и следващия епизод ще е интересен.  Grinning

# 489
Ами там е Елена, нали точно това казах  Mr. Green Когато се събуди си беше Елена, после превключи Катрин. А за телата - в промото нещо се обясняват всички за тялото на Катрин, само че не схващам за какво им е, може би могат да го "поправят".

# 490
За да поправят тялото пна Катрин предполагам ще им трябва вещица а Бони в момента е котва и няма вещерски способности.

# 491
  • Разпиляна във въображението
Докато гледахме епизодът и всички се появиха моят попита дали това не е краят и аз си помислих, че е направо перфектният край за сезон/сериал. Направо "гениално" щеше да е Катрин полуумира, камерата се приближава до лицето й, виждат се очите й и хоп - отваря ги жива /започва да ми се повдига от подобни сцени в почти всеки филм/.

Серията беше страхотна. Малко обстановката в България през 14.. година не се връзва, но карай. Българският им беше добър. Като видях Тейлър ми се повдигна леко, но пък Кар си получи "лошият секс" както си го беше пожелала, а Мат и Ребека Heart Eyes

# 492
Рали, то това с България не беше ново. Повториха същите сцени от втори сезон. Само Деймън и Стефан като променяха спомените бяха нови кадри.

# 493
  • Разпиляна във въображението
Да, дава ли са ги, но сега някак ми се наби в очите разликата в костюмите и действителността.

# 494
  • В две мънички очи...
На мен нещо ми се губи но нямам спомен - кой е бащата на Надя?

Общи условия

Активация на акаунт