The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 507
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
покажи ги! ще преценим по форумски!

ами мога да покажа моите! много по-добре са от нините!

не виждам какво пък му е на диалогът ни.форумът и темата не са на адвокатска или научна тематика. този форум си е бля-бля и смятам,че не е напълно глупаво да разискваме защо по дяволите на такива големи мадами дето ги дават по телевизията и ние обикновенните "отчаяни съпруги" въздишаме и се сравняваме с тях краката им изглеждат (или която и да било друга част от телата) като на селски труженички. освен това нямам туитър и не съм чак такава фенка да следя чааак толкова животът им. да ме извинява нинчето,ама даже и Австралия-та неможе да направи ноктите и по-хубави в моите очи. гледам ги пак и пак и немога да повярвам! собственоръчно за 5 мин. да си беше сложила един лак пак щеше да позамаже тоя нездрав вид на ноктите си.

# 466
Аз виждам педикюр с лак в телесен цвят. И ми е много странно колко сме доволни ,че видите ли на някого ноктите според някои не им харесват... Никой не е съвършен ... и вместо да `и се радваме на Нина - юруш на ноктите. Страанно ми е - да не казвам друго.

# 467
ние и се радваме на нина достатъчно,ама нека пък да видим и истината.и да радвам се,че дори и известните личности имат кусури,а не само аз и мисля,че е нормално.не съм чааак толко отдадена фенка (на никой) че да се правя на кьорава и да се лигавя аджеба и най-грозното в някой да го превъзнасям излишно.викам да спрем с тия крака вече,че започна да ми става лошо.просто си казах,каквото исках да кажа и каквото ме впечатли и сега нямам намерение да се отбранявам до края на темата от върли фенки,опитващи се да ме убедят колко хубави са ноктетата  на нина.

# 468
Не е нужно да съм върла фенка за да видя от постната снимка, че има бежов лак. Не виждам това дали си фен или не какво ти пречи на преценката. Не са и опитвам да те убеждавам в нищо, казах просто, че вероятно не е имала време, щото е била на почивка. (И за това няма нужда да съм изпаднала в умопомрачение по Нина, просто го мернах в Туитър.) Не видях и никой да се превъзнася.

# 469
  • София
зарежете ноктите вижте промото за новия епизод Клаус is comming  Party

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152631368744968&set=v … ype=2&theater

# 470
  Стига сте говорили за крака и нокти бе хора!  Laughing
 Вижте това:  newsm44
https://24.media.tumblr.com/7ab89d0df9343009240b94def81d31df/tum … 1r5ml1xo1_500.gif
 И промото:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 12:21 от {Бебълс}

# 471
Мааалиии една сцена си я превъртях 16938 пъти
Скрит текст:
Клаус и Керълайн не само се целунаха ами направо си се оползотвориха  Laughing Катерина пак изигра невероятно ролята на умираща страдалка, чак ме разрева по едно време и накрая хоп в тялото на Елена. Което пък е чудесно Ленка поне известно време няма да ме дразни. Харесаха ми много гост участията на Джена, Вики, Рик. Абе хубав епизод.

# 472
  • срещу двата комина :)))
супер епизод и осраха накрая всичко с тоя финал  Crossing Arms

# 473
  • София
Много сте лоши, значи. Laughing Laughing Сега като ви прочетох отивам да го гледам, щот не мога да изчакам докато излезнат субтитрите. Mr. Green Mr. Green

# 474
Епизодът беше върха! Смело твърде, че е най-добрия за сега (и за в бъдеще предполагам  Mr. Green )

Скрит текст:
Катрин добре си изигра ролята! Браво! Е, в крайна сметка тя наистина е оцеляваща  Mr. Green  Heart Eyes Поне сега ще ни отърве от Елена за малко .. Аз сега мисля, че бързо ще се усетят, че това не е Елена. По-точно Бони ще го направи, защото Катрин би трябвало да мине през нея и след като тя е в тялото на Елена, това няма как да се случи.
Керълайн била много смела Grinning Първо му наговори как той няма място в живота ѝ и после !БАМ! вампирски с*кс  Heart Eyes
Моля ви, не ми казвайте, че Тайлър остава за постоянно  #2gunfire

# 475
Явно Тейлър ще е за постоянно за сега.

# 476
Явно Тейлър ще е за постоянно за сега.

newsm45  smile3514 Защо, сценаристи? Защо ми го причинявате? Къде сгреших?  Mr. Green  smile3512

# 477
Еми никъде просто явно така са решили че Тейлър ще е по добре в Дневниците.

# 478
Скрит текст:
Серията ми донесе противоречиви чувства.
1. Хареса ми сценката м/у Кер и Клаус  Heart Eyes
2. Не ми хареса, че Тайлър се завърна;
3. Не ми харесва, че Деймън ще си връща Елена, само ден след като реши, че не е подходящ за нея (много изсмукано от пръстите, можеше малко повече драма да вкарат тук);
4. Беше странно колко бързо се прежалиха Елена и Деймън;
5. Бони продължава да ме дразни, направо не знам защо, но адски ме дразни;
6. Щастлива съм, че не оставиха Катрин да умре  Party
7. Искаше ми се да оставят Клаус и Ребека за постоянно, но съм наясно, че няма как да стане. Но поне им се порадвах за кратко.
Мисля, че това са всички моменти, които ми направиха впечатление.

# 479
Епизодът беше много интересен.  Heart Eyes Много вълнуващи моменти.
Скрит текст:
Радвам се, че всички се събраха на едно място и видяхме Клаус и Ребека за последно в Мистик Фолс.

Вики, Аларик.. всички толкова много ми липсват.  Cry Heart Eyes
Клаус и Кер бяха много сладки. Най-сетне Керълайн призна какво чувства. Доста се бяха поразгорещили двамата. ;д

Стефан е голям сладур, много мили неща наговори на Катрин.
Радвам се, че Тайлър се върна. Много ми хареса прегръдката му с Мат. Старите приятели се събраха отново. Heart Eyes
Съжалих Катрин, но това, което направи с Елена беше много подло от нейна страна. Елена й прости след всичко, което Катрин й стори, разбра я, подкрепи я, а тя какво направи?!  ;x За пореден път доказа, че за нея най-важно е оцеляването и то стои пред всичко и всеки. И все пак донякъде се радвам, защото сериалът щеше да изгуби много ако Катрин беше умряла.

Общи условия

Активация на акаунт