The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 463
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
 Бъфи, петъчното правило.  fiuuuuuu

Скрит текст:
Катерина в тялото на Елена на мен лично никак не ми беше интересно, но да я убият (Катрин) беше много глупаво. Наистина й поизтъркаха образа в този сезон, но не трябваше я премахват окончателно. Харесвах Надя, и нея не трябваше да я убиват, един нов и свеж герой да вкарат в този сезон и го махнаха.  Rolling Eyes

# 586
  • Buffyworld
Скрит текст:
сори, забравих. Аз мисля, че Катрин не е  умряла все още. Ако беше, щеше да премине през Бони. Според мен си  оставиха вратичка, за да я върнат,  когато  решат. А за Надя и аз съжалявам. Но дори и да беше повикала Клаус, той така е затънал в проблеми и другия сериал, че и да искаше, нямаше да може да дойде. / аз така и не разбрах, как така се съживи Давина. Нещо много лесно ми се видя /

# 587
  • София
 newsm44 newsm44 newsm44 ура за Катрин

# 588
  • in Wonderland
_Buffy_ Относно Древните виж в темата за тях , и на мен не ми стана особено ясно около смъртта на Селест и някой беше ми разяснил там. Да не оспамвам тук  Wink

Скрит текст:
Иначе и аз не разбрах какво се случи сега . Таз Катеринка умря ли или не ? Май ще е нещо като наказана и няма да може да намери покой , знаеш ли кво ще им хрумне вече . Иначе това със сбогуването й с всеки , пфффффффф досаднооооооооооо.
 За Еленка също не  разбрах - сега и тя ли ще се храни от вампири ???
Абе слабичък е сезона...

# 589
Мъртва е Катрин, Каролин Драйс го потвърди. Според нейните думи тя е в нещо като ад, версията му в този сериал. Няма връщане.

# 590
  • Buffyworld
Ако няма да върнат Катрин, съвсем ще ме загубят като зрител на шести сезон. Тъкмо бях започнала да имам някаква надежда. До момента само Катрин поддържаше интереса ми. Жалко.

# 591
Като гледах промо-то за новия епизод - май ще има Делена край  Peace Радвам им се много на двамата, макар и да не са заедно в живота.

# 592
  • Cambridge, UK
ехооооооооооо
побутттттттт

# 593
Скрит текст:
хареса ми епизода. особено финала Party катрн не искам да я връщат, а  и няма смисъл. Сега заплетоха история с Ензо и Кер, както и с "учещата" се вещица и онзи "съученик"

# 594
  • Варна
Скрит текст:
Деймън остана без ризи  Joy Ще трябва да съберем пари да му купим  Mr. Green

# 595
Да не се е чуло! Naughty Mr. Green

# 596
# 597
  • София
 Керълайн и Ензо smile3544

# 598
# 599