KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 11

• 95 680
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Напълно се отказах да гадая накъде ни води тоз Хулиган.  Sad Така оплетоха конците, че не виждам как ще ги разплетат до края. И делото замря, и любовта си отиде. Престъпниците са на свобода, Назиф баба в затвора. Няма радост за очите и душата.

НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ

Какво ни остава за утеха, освен една хубава тъжна песен.  Simple Smile

# 16
# 17

Хулиганки,  Hug още няма трей и броди слух, че заради Байрама в понеделник няма да има епизод.  Crossing Arms

# 18
# 19
# 20
  • Пловдив
Хеййй, къде се покрихте всички?! Темичката изпаднала някъде по форумските дебри!
Много кофти е новината за липсата на преводач, дано скоро се намери решение! Rolling Eyes

# 21
  • Плевен
Хеййй, къде се покрихте всички?! Темичката изпаднала някъде по форумските дебри!
Много кофти е новината за липсата на преводач, дано скоро се намери решение! Rolling Eyes
Момичета, аз мисля да изчакам още ден-два и да започна малко по малко да превеждам от английски във viki. Ако иска някой може да ми помогне

# 22

Мислех, че знаете. Гергана Филипова се е наела да превежда Хулигана и Чучулигата. Подробности нямам, но се радвам, че ще имаме професионален превод.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 23:25 от ValentinaP

# 23
  • Пловдив
Супер!!! HugДано скоро може да се радваме на сериите с превод!

# 24
# 25
Жадувана новина. Поздравления за Гергана!

# 26
  • Пловдив
Добро утро!
Нещо за събуждане!

Хелен, Снежи, изчезнахте някъде?! Дано всичко е наред! Rolling Eyes

# 27
# 28
Гери като 6-ца от тотото си да знаеш  Hug Joy

# 29

Общи условия

Активация на акаунт