KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 11

• 95 699
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
И на мен ми прилича на Фер.  Peace По прибрана коса по-скоро, отколкото по червеното палто. Нилай/Зехра ходи с пуснати коси.  Thinking

За преводите мисля, че проблема идва от превода на английски.  Thinking По едно време се появи съобщение, че дори ще се отказват.  newsm78 Май не стана, но може и да са се изморили хората?  Peace Човешко е.  Peace Като излизат епизодите в You Tube се вижда, че са по два часа чисто време.  ooooh!

# 661
Хулиганки, не се притеснявайте за утре, ама вупще! Махир е нашият герой и от нищо не се страхувам.  Simple Smile

Berguzar Korel in StarLife 12 01 2014

# 662
Дано не стане това с "Вики", поне докато свърши филма, че и Гири Филипова отиде само на "Чучулигата".

# 663
                                                Karadayi in Dizi TV 12 01 2014

# 664
моми4ета здравеите пак,

имам един въпрос- аз досега смуквах сериите от аси- оба4ед нещо там са зациклили на 44 епзиод - и после една дама от форума ( за което още веднъж благодаря) ми каза да ги гледам от вики.ком - оба4е там са до 50 серия- мисълта ми е смъквате ли от някъде другате преводите или сте си 50 с превод и вие  newsm78

# 665
Добро утро!До 50 серия сме.Сега погледнах, че англ. превод на 51 серия е направен. Да се надяваме, че и бълг. скоро ще е готов.

# 666
Добро утро и успешна нова седмица! Hug  bouquet

# 667
  • БГ
Май вчера съм била още сънита,та съм объркала темите!
Сори... Tired Tired Tired

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 10:28 от Dimeto_М

# 668
Диме, момичета, добро утро!  Hug

Ама повече ще се радвам да ви кажа "добър вечер"  Wink защото довечера имаме среща с Махир. На сватба сме поканени, на боксов мач...

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 669
Защо сте толкоз тихи в понеделник вечер? Ето нещо за вдигане на адреналина. Grinning

# 670
Добро утро. Hug Hug Hug

Моля, някой да направи едно кратко резюме,  Praynig че много съм несериозна напоследък.  ooooh! Надявам се да наваксам скоро.  Praynig

Вале,   bouquet  А така, малко му е на Коча, отвъртя му главата. Mr. Green Язък му за тренировките. Grinning

Успешен ден.  bouquet

# 671
ДУ, хулиганки  Hug

еп. 54

Снежи, гледах с едно очо, не съм много наясно и аз напоследък, пък и нямаме превод. Но, накратко - сватба няма, Фериде хвърли пръстена на Синан, ръчичката й е свободна.  Grinning Мелих излезе предател, притиснат с компромат, издаде сестра си пред комисията. А татю се яви пред Махир, какво ще го изнудва, не знам.
Забъркаха отровна помия, но поне падат маските. Още малко, и всички ще бъдат с истинските си лица.

# 672
  • БГ
Здравейте,момичета! Hug
Валя  Hug- твоите прогнози излязоха верни-ще те слушам занапред Joy
Аз гледах снощи серията,ама какво съм разбрала и изобщо разбрах ли нещо е въпрос с повишена трудност!
Жалко,че момичетата,които бяха в темата, и гледат сериала в Аси - не споделят поне едно резюменце от там.
Снеже  bouquet - ето накратко,ама с уговорката че е преразказ по картинки.
Фериде припадна по време на сватбения ритуал и сватбата се отложи
Ясин и Махир нали бяха пред къщата,но само Кибритко отиде да я потърси,уж като полицай по работа с нея.Разбра от прислужницата,че вътре има сватба и чабук-чабук махна Махир от там с някакво измислено от него извинение откара го в дома му.Министърът беше много ядосан,че не стана така както го е намислил.
Душко е още в болницата...не разбрах защо се пенеше там.. newsm78
Бандитите и те с някакви проблеми.... newsm78 Бюлент май здраво го е закъсал-целуваше краката на Змията... Tired
Та така.... не разбрах как и защо, ама Ясин се върна и разказа на Махир,за случващото се с Фериде и онзи подивя - само дето не изхвърли Яската през джама на колата...
Пак пред дома на хакимената - Ясин пак на вратата и прислугата му каза,че Фери не е добре,припаднала е и сега си почива,ама дойде и МС и Кибритко здраво се стресна от него....
Имаше много романтични и любовни сцени между Фери и Махирим....Тя развали годежа,върна пръстена на Коча и нещо му се заканваше - сус,сус.....ама... newsm78 Каза и на родителите си,че онова нещо с годежа е било фиктивно,обаче баща й май не прие тази ситуация,нещо се извиняваше на Коча...
Махир отупа Коча набързо пред редакцията.....
Всяка вечер силиконка дебне на прозореца кога и с кого се прибира Махир,а Неджет я сбара и здраво ревнува,гледа лошо Махир и вероятно замисля нещо....
Фериде се довери на брат си и нещо му разказа , а после се срещнаха с Махир нощеска на тяхното място... и там тя нещо му говори,а Махир беше разцъфнал в усмивки и онзи поглед..... Heart Eyes
Дали пък нещо не е малко бременна хакимената... newsm78/това си е направо моя фантазия,ама нали бременните ни комшийки имат адет да припадат,та затова..../
Краят беше....Мелих получи плик с изрезки от стар вестник и някаква бележка - пребледня здраво.Май го шантажират със смъртта на жена му,в която той има пръст,може точно той да я е блъснал по стълбите,а баща му и онзи бащата на коча да са прикрили това....знам ли-просто си фантазирам Wink
После го дават,че отива в съда,влезе при онзи дето решаваше делото на Фериде и му даде снимки , на които се виждат Махир и Фериде и интимна близост и вероятно му разказа всичко - заби нож в гърба на родната си сестра...
Това е накратко по картинките,ако някоя е разбрала повече нека сподели Peace
А дали ще има преводи от Филипова или тя се отказа заради чучулигчо...не ни върви нещо.... Tired

# 673
  • Пловдив
Ужасно съм изостанала с преведените и с непреведените, а сега прочетох че май Г.Филипова няма да може да прави преводите на нашия сериал?! Вярно ли е?! Rolling Eyes

# 674
Добро утро. Hug Hug Hug

Дими, Валя, благодаря.   bouquet

Стели, Hug нямам представа. Peace

Азми, помощникът на Махир, май ще се маха от сериала. newsm78

Скрит текст:
"Karadayı" dizisinde şok ayrılık

Atv ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinde sürpriz ayrılık

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat tarafından yazılan ve başrollerinde Kenan Imirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor gibi usta oyuncuların yer aldığı diziden sürpriz bir ayrılık yaşandı. Azmi karakterini canlandıran Çağdaş Tekelioğlu Karadayı dizisinden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya platformu twitter'daki kendi hesabından duyuruyu yapan oyuncu, kendi isteğiyle diziden ayrıldığını belirtti.

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/karadayi-dizisinde-sok-ayrilik?p=1

Иначе рейтингът кърти. Hug

Тотал

1   KARADAYI               ATV   12,21           27,99
2   O SES TURKIYE    STAR TV   9,86             22,23
3   BENI AFFET    STAR TV   5,58                   16,22
4   KARADAYI (OZET)   ATV   5,4                   12,55
5   KANAL D HABER KANAL D   5,12                   13,22

А/В група

1   KARADAYI                     ATV             12,48            29,78
2   O SES TURKIYE    STAR TV      12,01            28,31
3   BENI AFFET           STAR TV        6,58            23,48