KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 11

• 95 718
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=CGoEOkE4l80[/video][/video] С бълг. превод.

# 691
Валяbouquet

renkaliso, добре дошла. Hug

tigasa1bouquet

Сигурно Азми ще пострада, нали ще излиза от сериала.  ooooh! Е, може ли толкова жестока смърт да му изберат. Sad ooooh!

# 692
Валяbouquet

renkaliso, добре дошла. Hug

tigasa1bouquet

Сигурно Азми ще пострада, нали ще излиза от сериала.  ooooh! Е, може ли толкова жестока смърт да му изберат. Sad ooooh!
добре заварила, ааааааааааа чакайте малко за Назми не искам такъв сценарий, човека ден и нощ работи, хиляда чифта обувки направи  Laughingсега ми стана интересно, щото в момента гледаме с мъжа ми 47епизод, и малко пауза направихме че бебока щъка и докато гледаме вършее из стаята .Сериала си иска жертвите #Crazy hahaha

# 693
Добро утро. Hug Hug Hug

добре заварила, ааааааааааа чакайте малко за Назми не искам такъв сценарий, човека ден и нощ работи, хиляда чифта обувки направи  Laughingсега ми стана интересно, щото в момента гледаме с мъжа ми 47епизод, и малко пауза направихме че бебока щъка и докато гледаме вършее из стаята .Сериала си иска жертвите #Crazy hahaha

Съжалявам, че издадох предварително. Peace Hug Така и така съм започнала... актьорът обяви в туитър, че ще напуска сериала и затова предположих, че този, който заливат с нещо, ще е той. Peace

Хубава събота.   bouquet

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 12:42 от ·٠•Snejka•٠·

# 694
Кен няма да участва повече в сериали, ако времетраенето на епизод не падне на 60 минути. Peace

http://gecce.com/magazin/haber/imirzalioglundan-kotu-haber

# 695
Кен няма да участва повече в сериали, ако времетраенето на епизод не падне на 60 минути. Peace

http://gecce.com/magazin/haber/imirzalioglundan-kotu-haber
да дойде в България да си ги гледа- тук техните сериали са разбити от на по 40 мин, като сложиш и реклами на всеки 10 мин идва си 1 час Mr. Green

# 696
Ерхан бей е приятен мъж, ама неговият Мехмет Саим....................... #2gunfire

Erhan Yazicioglu in Magazin D

# 697
Добро утро. Hug Hug Hug

да дойде в България да си ги гледа- тук техните сериали са разбити от на по 40 мин, като сложиш и реклами на всеки 10 мин идва си 1 час Mr. Green

Прав е!  Peace Час, час и десет минути, без рекламите, е достатъчно, така локумите ще бъдат сведени до минимум.  Wink

ВалеHug  bouquet

Спокойна неделя.  bouquet

# 698
Аз пък искам да попитам -някой знае ли колко епизода е сериала, понеже вече наближаваме 51 епизод, та се питам, ако има още 2-3 няма как за толкова кратко време да се развият нещата за всички newsm78 или има?! Flutter

# 699
http://en.wikipedia.org/wiki/Karaday%C4%B1
Аз пък искам да попитам -някой знае ли колко епизода е сериала, понеже вече наближаваме 51 епизод, та се питам, ако има още 2-3 няма как за толкова кратко време да се развият нещата за всички newsm78 или има?! Flutter
Тук пише 72. Колко е вярно не знам.

# 700
Да ,...72 са сериите ! Така са обявени в официалния сайт на филма ! И промяна не е излизала! Grinning Grinning Grinning

# 701
Добро утро. Hug Hug Hug

Да, и аз четох за 72 епизода. Hug Много има още. Wink

Лек ден.  bouquet

# 702
Снежка, деня- лек, ама да видим нощта.

# 703
много ми помагате момичета да знаете, златни сте   bouquet  bouquet  bouquet а някой знае ли на колко време има преведени епизоди, щото знам че засега само 1 за гледане, другите още не са  и любопитството надделява.........пффф
 newsm78

# 704
много ми помагате момичета да знаете, златни сте   bouquet  bouquet  bouquet а някой знае ли на колко време има преведени епизоди, щото знам че засега само 1 за гледане, другите още не са  и любопитството надделява.........пффф
 newsm78
На този твой въпрос отговор няма. Първо англ. превод трябва да стане и тогава българския. Мисля, че такива са правилата на сайта "Вики".

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 08:35 от tigasa1

Общи условия

Активация на акаунт