KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 11

• 95 687
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Фрагман за 56еп. от АСИ.БГ.

# 706

С риски субтитри.

# 707
Добро утро. Hug Hug Hug

tigasa1,    bouquet

Хубав ден.    bouquet

# 708
Колко хубаво, Тургут в затвора!  Grinning

еп. 55

# 709
Трейлър 1 на 56еп. с бг.субт.

http://vbox7.com/play:cdebb2b42f

Приятен ден! Hug

# 710
Добро утро! Има някои частични преводи в "Аси"-то от bgfen .

# 711
Добро утро за днес!Днес очакваме развитие /трейлър, снимки, новини/.

# 712
Добро утро. Hug Hug Hug

tigasa1,    bouquet

Вале,  Hug джанджаазъма вече в затвора ли е?  newsm78 Брех, какво изпускам.  ooooh! Задължително трябва да наваксам.  Peace Откога го повтарям. ooooh!

Хубав ден.    bouquet

# 713
Здравейте! Hug Hug Hug
Някой няма ли информация ще се качва ли сериала след 44 епизод в торента на Аси.нет.
Стигнахме до "под крушата" и сега - нищо!
И във Вики зациклиха нещо newsm78

# 714
Здравейте! Hug Hug Hug
Някой няма ли информация ще се качва ли сериала след 44 епизод в торента на Аси.нет.

и аз зациклих и спрях да гледам, остава 1 преведен епизод и след това няма преведен еххххххххх Whistling май без едно мога, с едно не мога...епизодче де  Joy

# 715
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Здравейте, сериите в Аси се правят не сме спирали, но за момента съм само аз. Колкото и да ми се иска да ги правя по-бързо - не става. Не сме се отказали, просто чакам помощ от началото на февруари и ще стават по-бързо. Извинявам се, че така се получи, но нямаме друг вариант за момента.

# 716

Здравейте, сериите в Аси се правят не сме спирали, но за момента съм само аз. Колкото и да ми се иска да ги правя по-бързо - не става. Не сме се отказали, просто чакам помощ от началото на февруари и ще стават по-бързо. Извинявам се, че така се получи, но нямаме друг вариант за момента.

Много ти благодаря за отговора!
Извинявай - не съм проявила нетърпеливост,просто искам да съм наясно със ситуацията.Търпелив човек съм и ще продължа да си чакам чинно и кротко. Знам колко много време и труд е това,а пък за сам човек е още по-трудно!
Всичко добро! Hug Hug

# 717
Добро утро!Ставам сутрините рано и първата ми работа е да видя има ли нещо ново, но няма. Защо така са ни оставили? В четвъртък все имаше нещо. В "Аси" има някоя друга загадъчна снимка и това е.Дано днес има повече!

# 718
Добро утро. Hug Hug Hug

И по една цигарка. Wink

Нова от сета. Hug

Готов е обвинителният акт по делото за наркотиците.  Peace Още нищо не е ясно, но дано не обвинят Кен.  Praynig

http://ucankus.com/detay/116187/unlu-isimler-hakkinda-yurutulen- … sturma-tamamlandi

Хубав ден.  bouquet

# 719

Фрагман 2

Общи условия

Активация на акаунт