Отговори
# 585
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джено, не си ме отразила и съм ти напрегната... Crossing Arms
Аз Нарцис ли съм или лукова глава... Mr. Green

Те видим да забиваш глава вИднагА... Whistling

# 586
  • Още у мъглата ...
  Heart Eyes
Ех, живот  Laughing

МарМиши  Hug

# 587
Е слушам newsm43, днеска си разменихме целувки, по колко пъти на ден шЪ го праим, нали виждаш на комикса кво пише, треа се крием  Joy Joy Joy Joy

Поздрав за всички у темата, чичеци

Прекрасни цветя!

# 588
  • Още у мъглата ...
Не знам кой е този първия до Чачи, но ми прилича на Милко Калайджиев  Peace Joy Joy Joy Joy

# 589
Привет, Сладурки,

Рени, какви чудни торти за себе си слагаш, моля ако може поне да помириша това сладко изкушение, плс плс плс  Hug Hug Hug

Hugзаповядай Laughing
Скрит текст:

# 590
  • По света и в нас.
Профи,Честит празник!Много здраве и сбъднати мечти на дъщеря ти! newsm38
И на мене Качамак не ми се отваря,даже ми включва и антивирусната.
Ивве,ненаситна съм на целувки.Благодаря newsm51
Аз ще гледам чуруликащите,свърши им озета.

# 591
  • в подножието на планината
Профи, Hug честит рожден ден на голямата ти дъщеря! Да е жива и здрава и много щастлива!  bouquet И скорошно оздравяване на съпруга ти! Peace

Освен 60- те целувки да не сте си разменяли и други, че аз да не съм разбрала?!... Rolling Eyes

# 592
Гледам Качак и почнах да му схващам смисала Laughing голям кеф newsm44

# 593
 Hug

Малиииииии, Проф, какъв е тоя банкет?

Да ти е жива и здрава дъщеричката, да има късмет и много любов  Grinning

А за теб   bouquet  Hug Hug Hug Hug Hug

ПП: А за този сайт - антивирусната изпищя, че бил опасен и не го отвори. Та може и при теб да има такава защита  newsm78

# 594
Привет банда  Hug Hug Hug

Профи  Hug   newsm59  newsm59  newsm59  да ти е жива и здрава дъщерчката,много щастие и късмет   Heart Eyes

# 595
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Е, побеснявам така като ми се опъне нещо компютърно!  #Cussing out #2gunfire
Някой беше пуснал файъруола, разкарах го, ама пак не ми дава достъп до качамака. smile3511
Като ви прочетох, поне разбирам че самият сайт е проблемен. Не е повреда само в моя телевизор. Интересно! До скоро влизах там по 20-30 пъти на ден без проблем. newsm78

Джейн, разсмя ме! hahaha "Детето" отдавна е завършило вишУтУ си и си работи по специалността. Да уточня - магистратура, че аз съм от по-старото поколение и за мен бакалавърството, там където го има, си е полувисше. В нашето семейство не сме любители на полупроводниците и затова и четиримата сме от фен клуба на един ВУЗ, дето такива животни не се въдят.  Wink Или си магистър, или нямаш висше. Макар че го развалиха напоследък, та за пари са въвели някакви 2 специалности дето са полу, т.е. приключват с бакалавърска степен. Както казваше Бай Тошо "Таз година полупроводници - догодина цели!"  Joy Joy Joy
Приемам го като пожелание за малката, че тя сега е четвърти курс. Grinning Grinning Grinning

Благодаря за пожеланията, момичета!  Hug

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 21:14 от profi_1

# 596
Някой беше пуснал файъруола, разкарах го, ама пак не ми дава достъп до качамака. smile3511

Джейн, разсмя ме! hahaha "Детето" отдавна е завършило вишУтУ си и си работи по специалността. Да уточня - магистратура, че аз съм от по-старото поколение и за мен бакалавърството, там където го има, си е полувисше. В нашето семейство не сме любители на полупроводниците и затова и четиримата сме от фен клуба на един ВУЗ, дето такива животни не се въдят.  Wink Или си магистър, или нямаш висше. Макар че го развалиха напоследък, та за пари са въвели някакви 2 специалности дето са полу, т.е. приключват с бакалавърска степен. Както казваше Бай Тошо "Таз година полупроводници - догодина цели!"  Joy Joy Joy

Благодаря за пожеланията, момичета!  Hug
Радвам се, че съм те разсмяла, ама аз си мислех,, че момичетата ти са по-малки, а може и друга реализация, по-добра, дай боже, ако не, да расте на заплата Hug Hug Hug
Благодаря, и аз от вашия клуб  Hug, е не ВУЗ, ама горе долу, хубав празник на дъщеря ти!

# 597
  • Още у мъглата ...

Профи, не я ли видя статията през линка на фейсбука, който ти пратих, стига си се косила, то все едно е 3 страници, а не 3 реда статия  Laughing Heart Eyes

# 598
  • Още у мъглата ...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бонбончетта сладки  Heart Eyes Heart Eyes

# 599
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Профи, не я ли видя статията през линка на фейсбука, който ти пратих, стига си се косила, то все едно е 3 страници, а не 3 реда статия  Laughing Heart Eyes
AБе тва е дет Чачо шЪ покорява Холивуд със Серка. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт