Отговори
# 210
Много дълбоко улезнахте Laughing

Лека от мен Hug

# 211
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много дълбоко улезнахте Laughing

Лека от мен Hug
Аз излизам от там,че да не се закашлям  Joy Joy Лека ,Ренку  Hug Hug

# 212
  • В света на мечтите... ❤
Лека и мека на всички лягащи,няма да изброявам,че да не изтърва някой,да сънувате прекрасни сънища  Hug  smile3524  smile3524  smile3524  Hug

# 213
Лека нощ, Рени!  Hug

# 214
  • У Диспансера ...♥♥♥
Улезнах ,и ся с тая логика ми избега другата за Ферисия и Емириндо ,щях и Левонсио да вкарвам там с едни дуели работи,то всичко изчезна  ooooh!

# 215
  • У Диспансера ...♥♥♥
О,Весе де зачезна и ти  Hug Hug

# 216
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не е двоен стандарт,естествено че за Ферка,ще кажа така,защото следях сериала,и това ми беше желанието,а при положение,че другия не го следя,нито съм имала такова желание,и ако не бяха споменали момичетата тук,и за теста нямаше да знам,и съм го прочела ей така между другото,даже не съм и се замисляла,ако го следях и харесвах,като някой от вас,еми да и аз щях да се радвам,но при положение,че на мен ми отнеха щастливия финал,който желаех да видя ,няма как да се радвам на толкова прясно влюбване и да ми правят това,което трябваше с 2-години сниман филм да направят  Peace
Ми и на мене това ми беше желанието. И аз исках да си родят дете.
Разликата, е че аз гледах всичко (ПЕ) и за мен това си беше естествена развръзка...от това което видях Емир страда достатъчно и трябваше да продължи напред. Не е нещо което не се случва в реала...вдовец да се влюби отново. В противен случай трябваше да лапне патлака и да се гръмне.
Какво значи "толкова прясно''...? За неговите терзания даже беше много. През тези 4м. той направи неща дето не знам човек в реала дали би ги направил.
За мен нещата изглеждат така...аз си ги пречупвам през моята призма...

# 217
Тъгъдък - тъгъдък,  тъгъдък - тъгъдък........... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Утре ще Ви чета!  Hug

Само успях да изгледам невероятното творение по-горе и, доколкото разбирам, Ирка заслужава поредните  newsm51 newsm51 newsm51

Скоро май няма да ми омръзнат тези двамата!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ми, какво пък?! Аз и не искам!!!  Blush Blush Blush

Лека нощ от мен и ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!

# 218
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,за кво ся ме караш да се прая на умна Joy Joy
В реала щом го споменаваш кажи ми ,става ли така ,психясал тип бяга,когато си поиска и трепе който си иска ,за какви реали говорим ,къде е  реалното в този случай,няма реали,има едни хора с химикали и те казват ,сега ти ще страдаш,сега ти ще се влюбиш,сега ти ще забравиш и погазиш всичко , в което накара зрителите да повярват,това е реала,ако търся реалното ей го къде е .

# 219
  • У дома :)
Ирка  Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 220
  • Още у мъглата ...
Уф, аз викам да излезете вече от кое му е реално, кое не му е реално  Whistling
Всеки си е с виждането и почувстваното  Rolling Eyes
За мен също беше подигравка завоя на сценария и изсмукванеот от пръсти на действия, само и само да експлоатират Чаги, който беше на гребена на вълната, та да изкарат някоя турска лира   smile3515
Само дето нещо не си направиха добре сметката, мръсниците  #Cussing out
Защо ли почвам да си мисля, че и косвено този товар, който стовариха върху Чачи, може да го е накарал да посегне на дрогата  Rolling Eyes

# 221
  • В света на мечтите... ❤
Нарцисче,ето ти още 2,амане са с ай фона,ако си избереш да си сложиш още едно да ти станат 2 крачола  Hug

Скрит текст:

# 222
Ирка,  Hug
толкова работа имам, че нямам време да ви навестявам, за съжаление. Много пътувания ми се насъбраха в последно време и ако седна и на компютъра, мъжо и малкия вече ще ме изселят  Mr. Green и аз пазя поведение. Сега спят и се промъкнах тайно  Mr. Green
Радвам се, че всички сте тук и винаги може да си говорим  Hug

# 223
  • Още у мъглата ...
Нарцисче,ето ти още 2,амане са с ай фона,ако си избереш да си сложиш още едно да ти станат 2 крачола  Hug

Скрит текст:

Дани  Hug
Ти ко са подмазваш на вожда  Mr. Green Joy Joy Joy

Весе  Hug

# 224
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизуно,за кво ся ме караш да се прая на умна Joy Joy
В реала щом го споменаваш кажи ми ,става ли така ,психясал тип бяга,когато си поиска и трепе който си иска ,за какви реали говорим ,къде е  реалното в този случай,няма реали,има едни хора с химикали и те казват ,сега ти ще страдаш,сега ти ще се влюбиш,сега ти ще забравиш и погазиш всичко , в което накара зрителите да повярват,това е реала,ако търся реалното ей го къде е .
По тая логика и Фемир няма... Joy Joy
Аз го казах между другото...имаше Емир, а не Фемир...
Ох ай да спреме, че и на мен ми писна да дълдисвам в дълбокото...я дай да изденсиме нещо, пък всеки си вади изводите които иска. За мен е без значение каста...дали ще играе с Хазал, Гизем, Серка или Пиперка...дреме ми...нали той е на екрана...всичко друго за мен е пълнеж  Laughing
Същото казвах и за Киво...дреме ми коя му е партньорка...ама пак не бях разбрана...та така...
айде СОН...на дълбочината. Whistling Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт