Отговори
# 360
И за здравейте,да ви споделя едни стихове,които мн харесах
Скрит текст:
"Аз съм онази, която за всички вечно се прави на луда. Но ако нямате нищо против, днес ще съм някоя друга! Аз съм онази, която през сълзи ви се усмихва насила. Но ако нямате нищо против, днес и човек бих убила! Аз съм онази, която без жал хвърля любов на боклука. Но извинявай, днес и на мен за тебе въобще не ми пука! Аз съм онази, която за всички обиди е винаги глуха. Днес ако някой си отвори устата накриво пред мен - да го духа! Аз съм онази, която без всичко може да мине за вас. Днес ще ви светна, че мога и друго. Мога да мина без ВАС! Аз съм онази, чието търпение винаги е безгранично. Днес ако нямате нищо против, просто ми писна от всичко! Аз съм, която за всички и винаги бях полезно оръдие. Днес съм онази, която крещи и ще раздам правосъдие! Днес съм на въпреки. Днеска съм НЕ! Нека съм зла, тази вечер поне! Бях мила даденост. Днеска съм страх! Днес съм това, дето вечно търпях"

Sunglasses

# 361
Добро Ви утрооооо. bye
Даниииии, много ти благодаря, че ме облече както исках.   love001smile3525 newsm51

# 362
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейтииии.... Hug Hug Hug Hug

Аууууууу,Наде...много ти Убав крачола.... Heart Eyes

Да се надяваме Дани да ме облече и мен бу гюн... Whistling

Айде гушки на све.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 363
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Убута съм... newsm44 newsm44  Убута съм.... newsm44 newsm44

# 364
Зизу, мерсаж, Flutter а честити и на теб. Heart Eyes

# 365
  • У дома :)
Зизу  Hug Наде  Hug честитоооооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 366
  • У дома :)
Убута съм... newsm44 newsm44  Убута съм.... newsm44 newsm44
Ся кат са поразгледах и тоя у лево не е лош  Heart Eyes Heart Eyes

# 367
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Благодаря за кафенцата и закуските!  bouquet

Наде, Hug Зизу, Hug честити ви премени! Heart Eyes

Изчезвам да се трудя... ooooh! и да сте кротички до довечера, че да мога да ви прочета... Laughing

Приятен ден! Hug

# 368
Честито на преоблеклите се  Hug

# 369
  • Под Сините камъни
Наде сега вече ти видях подобрението на крачола.Вкъщи на компа не ми излезе по рано.Ха честито много е убав  Hug.
Зизке честито и на теб  Hug

# 370
И за здравейте,да ви споделя едни стихове,които мн харесах
Скрит текст:
"Аз съм онази, която за всички вечно се прави на луда. Но ако нямате нищо против, днес ще съм някоя друга! Аз съм онази, която през сълзи ви се усмихва насила. Но ако нямате нищо против, днес и човек бих убила! Аз съм онази, която без жал хвърля любов на боклука. Но извинявай, днес и на мен за тебе въобще не ми пука! Аз съм онази, която за всички обиди е винаги глуха. Днес ако някой си отвори устата накриво пред мен - да го духа! Аз съм онази, която без всичко може да мине за вас. Днес ще ви светна, че мога и друго. Мога да мина без ВАС! Аз съм онази, чието търпение винаги е безгранично. Днес ако нямате нищо против, просто ми писна от всичко! Аз съм, която за всички и винаги бях полезно оръдие. Днес съм онази, която крещи и ще раздам правосъдие! Днес съм на въпреки. Днеска съм НЕ! Нека съм зла, тази вечер поне! Бях мила даденост. Днеска съм страх! Днес съм това, дето вечно търпях"

Sunglasses

Hug Hug Hug

# 371
Ели, Hug Звездичке, Hug Миленче, Hug Пепи, Hug мерси и на Вас.
Пепи, ами аз преди малко се обух, преди това бях със стария крачол, затова не си видяла новия.
И аз много си харесвам подписчетата и авчето.

# 372
Добро утро!  Hug

И да послушаме малко хубава музика!  Heart Eyes

Скрит текст:

Hug newsm19 newsm19 newsm19

Добро утро Hug Hug Hug

Благодаря за кафета и закуски  bouquet  bouquet  bouquet

Наде Hug честит обновен десен крачол Heart Eyesна теб на високосна година ти се случва Laughing ама тази г два пъти Laughing

Зизу Hug честити и на теб Heart Eyes

Анито Hugслагаш в спойлер само съдържанието в цитата Peaceиначе нище Laughing

Илде Hugлека и спокойна работа Hug

Хубав ден Hug

# 373
  • Под Сините камъни
Ами Наде нали по рано каза да ти видим новата придобивка и аз се кьора ама тц нищо не видОх.Нищо сега те виждам и си мноо джиджана  Hug

# 374
Важна новина!!! От фейса.

Заради огромния интерес и изключително високия рейтинг .
От тази седмича " Огледален Свят " ще се излъчва с ново разписание в Сряда, ще се излъчва по един епизод от 20:00 до 21:00 часа, а в Четвъртък отново два епизода от 20:00 до 22:00 часа.

Ренка, Hug само се доукрасих, всичко старо си е запазено.
Пепи, като влезнах във форума и Дани ми беше подготвила изненадката, и аз се скиприх още преди да напиша първия си пост в темата.
Наричат ги AZREM.

Общи условия

Активация на акаунт