Отговори
# 600
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Джейн, малки-малки, колко да са малки, като празнува 27-ми рожден ден!  Wink Joy Joy
На нейните години имах дъщеря на 4 и бях бременна с втората. Laughing

Допълних си предишния пост и си гушвам пожеланието за малката. Peace

Екстри,   bouquet  видях го миличка, благодаря!  Hug Проблемът не е в конкретната статия, а защо вече не мога да си го разглеждам този сайт!

# 601
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,не е Мило Калайджиев,а ония доктор дет го поправя след нескопосаното шиене на Ферка  Joy Joy Joy
Джейни били ФЕмирка Невипче  Joy Joy Joy

# 602
Примъъъъъъък..........   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Профи, да ти е жива и здрава рожденичката!!! Пожелавам й да посети всички места, за които мечтае и да бъде много щастлива! На съпруга ти - бързо възстановяване! На теб много  Hug Hug Hug

Релаксче, още следобяд щях да те похвалвам за клипа!!! Браво, момиче! Страхотна музичка си избрала на фона на още по-страхотния Ча! А, може и обратното да е!!!  Hug  bouquet

За мен нещо сладичко остана ли?!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Да се подмажа ли с малко прегръдки за всички  Hug Hug Hug

# 603
  • Още у мъглата ...
Гъбке,не е Мило Калайджиев,а ония доктор дет го поправя след нескопосаното шиене на Ферка  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy То ясно, че не е Милко Калайджиев, къде па той до Чачи, ама ми заприлича и нали съм се разлигавила  Joy Joy Joy Joy

А, не я бях видяла Джейн - Невипчето Joy Joy Joy

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥

Joy Joy Joy То ясно, че не е Милко Калайджиев, къде па той до Чачи, ама ми заприлича и нали съм се разлигавила  Joy Joy Joy Joy

Ами що да не е,може да е отишъл да му пее-Къде си Емко,къде си Емко,тая Фера та размаза  Joy Joy Joy

# 605
  • Още у мъглата ...

Ами що да не е,може да е отишъл да му пее-Къде си Емко,къде си Емко,тая Фера та размаза  Joy Joy Joy

И да пее : Ела при батко, ела при батко ... и Емко кат се наеме, ей го още един привиква Ферка, айде пак слухове, айде пак ша са заключваме да си говорим  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 606
  • Още у мъглата ...
Ох, Верчииии  Joy Joy Joy

Да не си му избила долните зъбки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 607
Да се намъкна и аз малко при вас. Mr. Green
Привет момета!!!  Hug Hug Hug
ИВЕ  newsm51ти си знаеш за кое.
Профи  HugЧестит Рожден Ден на щерката nbirthday.

# 608
Дзвери  Hug

Ейй много нарцисчета и всякакви видове випове станахте.  Joy

# 609
Вани, така и, ще те запомня. Още от самото начало като се появи във форума беше с корейски дрешки и нито веднъж не съм те виждала с ФЕмирски или пък от друг сериал или филм, поне нямам спомен.
Така и не са ми на сърце техните сериали, даже самите те са ми все еднакви. Rolling Eyes
Много Нарцисчета цъфнаха в нашата градина и все самовлюбени и обичащи се, големи сте скици значи.
Та Миленче ти не ми отговори в началото дали и ти си Нарцис, ама аз впоследствие разбрах.

# 610
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като казахте Серка ... от толкова щуротии на главата ми забравих да си кажа мнението за 4 еп. на ПО. Успях докато будувах, макар и накъсано, да го изгледам. Всъщност използвах го да се държа будна. Губят ми се някои моменти, че ми е било полусънно състоянието, ама не е болка за умиране. Епизодчето си ми хареса. Simple Smile И даже тук-таме съзрях проблясъци на актьорска игра у Серка. Mr. Green Ама тъкмо блесне, и веднага замъгли блясъка със следващите си реплики или поглед. Ужас! Понякога просто се чудя колко пари са готови да жертват продуцентите поемайки риска да вкарат в проекта толкова ... хм ... некадърна актриса. Хайде, да не е чак некадърна, ама неподходяща ... Тази жена трябва да се насочи към комедии. Сигурна съм че там ще има успех. Изразяването на симпатия, любов и нежност, определено не й се отдава. Всичко върви към овчия поглед, или пребозало теле ако щете. Направо недоумявам как успява да съсипе с нелепото си изпълнение някои сцени. Пък в следващия миг е добре. Shocked  newsm78 newsm78 newsm78 Във всеки случай хич не ми идва усещането за двойка. Не си подхождат и това си е! Хазар щеше да стои по-добре в тази роля.

Отпуснах се малко. Добре че сте вие да си отклоня мислите от болницата. Hug

Втора порция торти - за дошлите по-късно! Благодаря за пожеланията!    bouquet  
Скрит текст:
С хапченца.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 611
  • София
Добър вечер муцунки Hug
Профи,честита ти рожденичка  bouquet.Да е здрава,често разумна,да постигне това ,което желае и да ти доведе свестен зет Hug Hug HugДано и съпругът ти се възстанови бързо,а на теб пожелавам да се наспиш,щото имаш нужда Hug.Весел празник Tada!
Вани,Дзверче,добре дошли Hug
Вани,то много нарциси,много випове,китки си самоподнасят,кефят си се на себе си ,проза прописаха,голема работа са Hug Joy Joy Joy Mr. Green

# 612
Наде,знаеш ме,аз ги харесвам,то май съм само аз де  Joy

А за ФЕмир,аз си ги харесвам,но много момичета бяхте(някои още сте) с техни дрешки и затова поне отначало не съм слагала.

Линче  Hug

# 613
# 614
Момичета,какво стана с Неви,Снежиnewsm78

Общи условия

Активация на акаунт