Отговори
# 675
Ей ма на и мен  Mr. Green

След целувките на иввка,реших да се насладя на един тур ФЕмир от занулената 6-ца насетне...след това хвърлих едно око и на преведения ПО 2 и сега трябва да си изкажем мнението  Peace...ако не искате,затваряйте очите и не четете  Mr. Green
Та за мое голямо щастие,не намирам никаква прилика в героите Емир И Яман  Praynig Имайки предвид,че гледах епизоди,в които бушуват доста различни чувства в Емир и след това в Яман и изобщо не усетих,че гледам един и същ актьор Peace адмирации за Ча  Hug мен от самото начало ми харесва играта му в ПО,но сега се убедих на 100 % ,че е добър, за мен разбира се. Да уточня,че изобщо не визирам ФЕмир,Сертай и тем подобни! Обсъждам си само Ча  Mr. Green Дано само като дойде целуфана да не ми напомни нещо  Rolling Eyes че ще е язък...въпреки,че вярвам,че ще е различно,защото и в ПЕ усещането беше различно,за мен.

профи,да ти е жива и здрава рожденичката  Tadaи бързо възстановяване на половинката  Praynig

хайде,за всички болни
Скрит текст:
бързо да оздравявате

# 676
Как сте мацки липсвахте ми тези дни нямах възможност да ви посещавам  Hug  Hug

# 677
Булкааааа Laughing
Скрит текст:
Гиземката кой обича в сериала твоя или другия newsm78 за георинята и питам Peace

# 678
MEDCEZİR KAMERA ARKASI YEPYENİ

# 679
Какво да кажа еми.....
ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР.

# 680
  • София
Джейн  Hug Hug ем като видях 30 стр, че трябва да прегледам и лошо ми стана  ooooh! ама ги прегледах де и го намерих  Mr. Green

Жани  Hug Hug Hug

# 681
Екстра сме Laughing самообичащи се Mr. Green тук на никой никоя не липсва Laughing нал знаеш Laughing
Какво да кажа еми.....
ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР ФЕМИР.
Кои са тия newsm78

# 682
Екстра сме Laughing самообичащи се Mr. Green тук на никой никоя не липсва Laughing нал знаеш Laughing
Какво да кажа еми.....
Кои са тия newsm78

Знам знам  Mr. Green лудетени такива   Mr. Green

# 683
Какво да кажа еми.....
Кои са тия newsm78

не ги познаваш  Wink нИдей сЪ чесЪ по главицата Hug

# 684
  • София
Ивва   bouquet Hug Hug Hug Благодаря ти!  Hug Hug Hug Hug Hug

Профииииии  Hug Hug да  е жива и здрава дъщеря ти!  Hug Hug Hug Hug

# 685
  • У дома :)
Джес  Hug Hug Hug

И за другите, които не съм отразила  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 686
  • София
Ели мен не си  Crossing Arms  Mr. Green Hug Hug Hug Hug

И аз имах нещо да се изказвам ама...  newsm78

# 687
Слънчице   Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 688
Ама много ме е яд, че не мога да видя на Габи колажите у новото крило  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 689
  • София
Пепи,лека Hug
Джеси,ади де Hug
Ели, Hug
Аз маи ше се метам у леглото,чИ утре имам важна работа Wink
Лека ,сладки Hug

Общи условия

Активация на акаунт