Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 44

• 60 009
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
За мен продуктите на МАС са много по-добри в сравнение с Inglot, a Atelier очаквам и се надявам да са на нивото на МАС.
Ох, не знам, може би ще рискувам  Blush
Със сигурност не всичко на Atelier е хубаво и си заслужава, но това важи и за МАС.

# 646
  • USA, Steak State
Събота едно любимо мое бабе, което е майка на моя позната с която често се събираме на маса ми направи комплимент за сенките. Бях със Сlub на Мак.  Mr. Green

Много обичам такива хамелеони. Ако знаете за други подобни преливки, казвайте.

# 647
  • в 1001-та нощ
Взех си този пигмент на Пупа за сухо и мокро, цветът е супер променлив, едва ли бих могла да го снимам, движи се между лилаво, синьо, сиво .... леко зеленее, много особен  Blush

Взех и третия цвят  Blush Heart Eyes

# 648
  • USA, Steak State
Ха така, мерси. Приятелка ще ходи скоро до Италия и ще и кажа. Simple Smile

# 649
a.l.e.n.a, a не е ли много лъскав този пигмент?
Club не е много лъскав и според мен може да се носи спокойно и през деня, без да избоде очите на околните.
И аз много харесвам Club и с удоволствие бих си купила още такива сенки. При МАС нямам спомен да съм попадала на втори цвят като Club

# 650
  • USA, Steak State
a.l.e.n.a, a не е ли много лъскав този пигмент?
Club не е много лъскав и според мен може да се носи спокойно и през деня, без да избоде очите на околните.
И аз много харесвам Club и с удоволствие бих си купила още такива сенки. При МАС нямам спомен да съм попадала на втори цвят като Club

Мак имат и пигмент Blue Brown, но за разлика от Club е с червеникава основа.

# 651
  • в 1001-та нощ
За мен не е прекалено лъскав, но не е и матов в никакъв случай  Blush

# 652
B&C абсолютно!
Като бях на мастер- клас на Рената Абдулаева, тя е заклет Ателиерец
 самата тя отбеляза някой продукти като четките например,  не много добро съчетание на цена и качество.
Не съм по сравненията, но Инглот (сенки) не купувам, аз имах два рефила, матовия го направих на основа за зелен грим, черен лъскав го смесих с една недодялана очна линия и го измазах на поп фолк абитуриентки.
Аз съм фен на матовите сенки, Ателиер тук са богове, ако знаеш как, клепача ти не седи като гримиран, а сякаш кожата ти е с такъв цвят.

# 653
Мак имат и пигмент Blue Brown, но за разлика от Club е с червеникава основа.
Знам, ти ги сравнява   bouquet
Подобни са, но и са различни. Сянката мога да я ползвам всеки ден, докато пигментът е малко по-взискателен ми се струва.

# 654
За мен Инглот не са някакъв особен и недостижим връх в декоративната козметика, така, че няма да се учудя да се споменават и по-добри марки Simple Smile за мен има по-добри  Peace

Именно. Сравнение с Инглот изобщо не е сравнение.

# 655
Пози пигмент на Пупа е наистина много хубав  Flutter

А Инглот и аз ги слагам някъде към средния клас козметика...

Ето и едно гримче от днес. Не е нищо особено, но съм с новото червилото на AVON, което се оказа много хубаво  Crazy

# 656
veselina_s_p, харесва ми  Heart Eyes
Прочетох какво си написала в блога и на мен ми липсва информацията за останалите продукти.  Blush
Ще се радвам ако ни разкажеш.   

# 657
Мда, голям съм заплес Grinning Утре ще ги допълня Wink Липсват ми навици още Crazy

# 658
  • София, Лагера
Аленка, мерси за инфото за Ателиер  Hug Сайтът очевидно е съвсем нов, защото още не е разработен, но аз нямам проблем да си харесам нещо в немския им сайт и да си го поръчам по имейла в Русе  Party Ей, оревах фейса преди няколко месеца за тази марка, най-после ще ме огрее!
Веси, искам те с лаймската им сянка!!!

# 659
Ето няколко гримчета с Ателиер
Т 19
Скрит текст:

Т11
Скрит текст:

Т05
Скрит текст:

Т07
Скрит текст:

Т22