За консервирането, или как да си приготвим зимнина! 5-та Тема

  • 87 740
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • Мнения: 9 451
 LaughingТъкмо копирах да я предлагам.

# 121
  • Бургас
  • Мнения: 2 008
Моля ви за изпитана рецепта за оцет от вкиснало вино  Mr. Green Не успяхме да изпием 20л и сега и вино доживях да произвеждам  Laughing
Сипи виното в 2 туби от минерална вода и ги остави отворени с парченце плат от горе. Той сам ще си направи гъба и ще стане на оцет. Времето е студено, но все ще се намерят мушици да го измайсторят. 

# 122
  • Мнения: X
Моля ви за изпитана рецепта за оцет от вкиснало вино  Mr. Green Не успяхме да изпием 20л и сега и вино доживях да произвеждам  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226013.0 тук има тема

# 123
  • Пловдив
  • Мнения: 503
Блгодаря за рецептата, бях сигурна, че Пепи има нещо подходящо за случая. Каквото и да съм направила по нейна рецепта, е страхотно.   bouquet

# 124
  • Мнения: 9 451
 Hug благодаря за доверието, Стасита!

# 125
  • Мнения: 711
здравейте мами, моля ви за помощ не намерих рецепта за пълнени камби със зеле и ... Моля ви, ако може да ми помогнете, че си накупих вчера продуктите и сега нямам идея каква марината да им "залея".
Благодаря ви

# 126
  • Мнения: 1 269
Аз нямам кухненско кантарче все още и как да определя колко са 40 и колко 35 гр сол за зелето или туршията?

# 127
  • Мнения: 5
В магазините за 1 лв. и в домашните потреби има канички,които са разграфени за грамове и милилитри.Аз с такава мерех преди да си купя кантарче  Peace

# 128
  • DE
  • Мнения: 971
Здравейте!
Днес намерих в една кошница забравени дюли.
Няма нищо гнило по тях и видимо излеждат добре, но като резнах една, вътре месото на плода е доста тъмен(кафяв).
Дали ще са годни за консумация или да ги хвърлям!?

# 129
  • Бургас
  • Мнения: 2 008
Ако на вкус дюлите са добре-всичко им е наред. Имахме някога една дюла-тя така с времето ставаше кафяво месото. И след време започваше да изкуфява.  Но тези дюли са доста сладки и приятни за ядене, не са стипчиви, нали?

# 130
  • DE
  • Мнения: 971
armeria
, не пробвах как е на вкус-те, моите са доста безвкусни по принцип.

# 131
  • Мнения: 9 451
Аз нямам кухненско кантарче все още и как да определя колко са 40 и колко 35 гр сол за зелето или туршията?

Паца, измери си водата. Иди в хранителния, купи си едра сол и  помоли да ти оттеглят ... гр. Никой няма да ти откаже, правила съм го  Peace

# 132
  • Мнения: 1 269
Аз нямам кухненско кантарче все още и как да определя колко са 40 и колко 35 гр сол за зелето или туршията?

Паца, измери си водата. Иди в хранителния, купи си едра сол и  помоли да ти оттеглят ... гр. Никой няма да ти откаже, правила съм го  Peace
Мерси!

# 133
  • DE
  • Мнения: 971
Паца, има "закована" тема. Може да ти е от полза, ето

здравейте мами, моля ви за помощ не намерих рецепта за пълнени камби със зеле и ... Моля ви, ако може да ми помогнете, че си накупих вчера продуктите и сега нямам идея каква марината да им "залея".
Благодаря ви

Може би нещо такова, рецепта предложена от TheNMaster

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 01:03 от matze

# 134
  • Мнения: 5 001
Благодаря  matze  Hug

Тъкмо щях да я предлагам.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт