90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 40 785
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
става да Simple Smile

# 151
Благодаря за светкавичния отговор  Hug

Някой беше питал за хумуса, та съм се размислила  newsm78  Той не се ли правеше от нахут ... ако е така, би трябвало да може да се яде във варивата

# 152
 Преди доста време в темата се коментираха тези готови кубета-продавали се някакви био бульони.Незнам какви са,не съм ги пила.
 За нахута незнам.Той съдържа и сусамов тахан.

# 153
Здравейте! Някой беше написал рецепта за разбутване на метаболизма с прясна мента. Много моля да я напише пак. Търсих, търсих и не успях на намеря поста.
п.п. ментата ми изсъхна докато се наканя да направя отварата

# 154
Аз се мъчих да се сетя другите съставки на хумуса, но не успях. Има хора, които много го обичат и се превъзнасят по него, но когато аз го опитах не останах очарована и .... общо взето не му обърнах много внимание.

# 155
Някой беше питал за хумуса, та съм се размислила  newsm78  Той не се ли правеше от нахут ... ако е така, би трябвало да може да се яде във варивата
Нахута е растение от сем. бобови и на този принцип би трябвало да се яде във варивата... аз в деня за варива ям варен нахут - много е вкусен Simple Smile

# 156
аз пък даже незнам какво е това Хумус ( свързвам го единствено и само с почвата (нали съм еколог Joy )  newsm78

# 157
Нахута е растение от сем. бобови и на този принцип би трябвало да се яде във варивата... аз в деня за варива ям варен нахут - много е вкусен Simple Smile
За нахута е ясно, и аз го обичам и си е за варива, но мисълта ми беше за хумуса и останалите му съставки  newsm78

# 158
В хумуса освен нахут има сусамова паста, останалото са чесън, лимон и подправки. Обичам го!
Бульон аз не пия, но зеленчукова супа почнах да си правя - без сол и мазнини, само от зеленчуци позволени всички дни, и една голяма чаша добре ми идва преди всяко ядене, в изключение на плодов

# 159
Аз питах за хумуса. Благодаря за разясненията! Ще мина и без него.
Днес: з-ябълка, о-кисело зеле с месо /стоеше във фризера от много време/ в- половин паста и един "наполеон" Малко прегрешение-по-късно 3 малки бисквитки с шоколад.
Утре -нямам идея. Тази почивка почва да ме затруднява. По време на режима нещата са канализирани и няма мърдане. Тази свободия при почивката ме затруднява.

# 160
Здравейте!
Днес съм на белтъци.
Закуска - праскова
Обяд - салата + две шишчета
вечеря - мисля марулена салата с варени яйца.

# 161
  • Калифорния, САЩ
 Ние с Пети нали сме от другата страна на океана и си пишем една след друга  Hug.
    Отчета за първи цикъл (7 четворки = 28 дни) - -5,800кг., много съм доволна, независимо, че кърмя и имам някои нережимни храни в менюто си понякога /сусам, втора закуска, понякога и късни вечери, някои дни с недостатъчно количество вода  Sad/. Но съм горда с постигнатото и продължавам твърдо напред.
  За днес:
З: сусам, 1 банан
О: 2 кюфтета, филия пълнозърнест хляб, 5 малки маслинки, 1 домат
В: парче филе от сьомга, салата от зеле и моркови

Много обичам белтъците и затова винаги обяда и вечерята са ми различни в белтъчен ден, ама все ми се хапват различни неща.

Лек, успешен и режимен ден, съидейници!

# 162
 Втора закуска е ок да се прави,стига да се спазват интервалите.

# 163
  • София
Добро утро  Hug

Днес, както си и мислех, след като 5 дена не съм се теглила, кантара показа + 100 гр, не съм доволна, но се надявам да е наистина задържане на вода от предстоящия МЦ.
И така за 10 дена режим без никакви прегрешения съм все още на - 2,2 кг, пак е нещо. Забелязала съм, че след 10-я ден на диета започвам да свалям см, за това очаквам да не ми теснеят така дънките скоро.  Grinning

Въглехидратния ден днес ще мине отново на пълнозърнести пене с домат, а за вечерта торта, от другата 4-ка ще разнообразя менюто.

Утре съм на много важен преглед и много се надявам всичко да е наред.  Praynig

# 164
  • Варна
Добро утро!
 Ред е и от тази страна на океана да се разпишем Simple Smile

Аз отчитам -0,300 след варива и 0 след въглехидратен ден вчера. Изкарах го на портокалов фреш за закуска, печен патладжан с домашно хлебче за обяд и ябълков сладкиш с лентичката черен шоколад за вечеря.
Ок е , чувствам се добре, особено сутрин ми е леко на стомаха, не е така подут както си беше, изобщо харесвам да имам режим в храненето. Днес плодов.

Цитат
И едно въпросче: Тиква със захар става за ВХГ вечеря, нали?
Реално погледната е плод с въглехидрат, не е удачно за въглехидратна вечеря, плодовете се консумират самостоятелно и то за закуска през всички дни и плодов ден (изключение правят междинните закуски, които някой си позволява) Peace

Аз също не пия бульон, но ако ако има желаещи даа го правят да не се замислят много, той си има смисъл в диетата и е от полза. Разбира се става дума за домашен такъв, всякакви купешки не са за предпочитане дори на първа страница да си пише готови бульони, аз не бих искала толкова химия ...

Хайде бягам да събуждам децата, после пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт