90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 40 782
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Добро утро и от мен,
Тинки, благодаря за кафето - обожавам го такова, но отдавна не съм си го позволявала със сметана, може вече да не ми харесва, знам ли  Joy
И аз съм на мнение, че организмът ни има памет и ако не му помогнем да забрави, все ще си спомня за доброто старо време, когато си е вземал от всичко повече, отколкото трябва... Аз никога не съм прекалявала със сладко и тестени, но не съм се и ограничавала чак много. И така до сегашните 73-74, които поддържам вече от над 7-8 години (но май аз отивам в друга възраст, с други хормонални проблеми, макар че нямам още 50..., но натам вървя).
Приятен ден на всички.
Упс, забравих менюто, но тъй като не е много ясно... май довечера

# 646
Момчичета, прави сте. Разбира се, че не трябва да се връщаме отново към "плюскането".
Съдейки по себе си напълняването настъпва след продължително безразборно хранене и липса на двигателна активност. В последно време се улавях да консумирам неща не защото съм гладна, а защото ги харесвам. Дори за себе си смятам, че съм лакома, не гладна  Embarassed
Хайде, стига съм "спамила" по тоя въпрос.
Да ви се оплача - след вчерашния белтъчен /з-круша; о-200 гр. кашкавал+салата от домати; в-100 гр. кашкавал+салата от домати/ съм + 1,100 кг.  #Crazy
Какво стана - не зная.

# 647
Ако не се лъжа кашкавал можеше до 100 гр, така че 200 е много. Все пак предполагам, че и другите ще се включат и ще кажат.  Освен тоа е възможно да си задържала вода.

# 648
Добро утро и от мен Simple Smile Аз след вчерашния ден на варива, в който бях на картофена манджичка съм на 0,но след месни ми ден си стоят едни +400, които се надявам да махна след въглехидратния и плодовия.
Днес:
з-круша
о-геврек
в-пица
Хубав ден на всички  Peace

Хм...излъгах,току що се изтеглих пак (30мин преди предното теглене) и отчете -700 хах явно защото не бях ходила до тоалетна преди първото теглене  Peace Е,дано е така Simple Smile

# 649
  • София
Ако не се лъжа кашкавал можеше до 100 гр, така че 200 е много. Все пак предполагам, че и другите ще се включат и ще кажат.  Освен тоа е възможно да си задържала вода.

Или е от солта в кашкавала и от там задържане на вода?  Thinking

На мен не ми изглеждат 200 гр. много, но ако не е разрешено според режима, ще ми е интересно да разбера.

# 650
Изглежда съм се заблудила. Все си мисля, че в началото на темата някъде бях прочела, че може 200 гр. на обяд и 100 гр. на вечеря.
Леле каква съм лакомия  Embarassed

# 651
  • София
И за сиренето ли важи, че може само по 100 гр. на обед или само за кашкавала и къде го пише да се информирам?

# 652
Всъщност правилно съм разбрала, ето: "КАШКАВАЛ И ДРУГИ ТВЪРДИ СИРЕНА - 200 грама обяд - 100 грама за вечеря". Но това, разбира се, не ме прави по-малко лакома. Crazy

# 653
Значи грешката е моя момичета.  Peace Не знам защо съм останала с впечатлението, че трябваше да е около 100гр, в зависимост от това, колко е мазен млечният продукт.

# 654
  • гр.София
Добро утро и от мен  Hug
днес бобов ден:
з-ябълка
о-кисело зеле с ориз на фурна
в-същото на 1/2
имам +300гр. след вчерашното солено сирене  Sick
определено млечните не са моята храна, само риба и морски дарове+бяло месо ми се отразяват добре, след като ми свърши диетата и аз като Нана ще мина основно на белтъчно-морско меню  Flutter
Хубав ден от мен   bouquet

# 655
Добро утро дами! Кантара е на нула, не знам да се радвам ли... newsm78 За днес съм приготвила:
З - банан (изяден)
11ч - малко грозде (остана ми от последния плодов, жал ми е да го хвърлям);
О - пилешко месо, зелева салата и 1 зърнена филия;
В - 2 парчета кекс ако не са го изяли домашните.

# 656
Добро утро на всички
Днес нямам какво ново да кажа, освен че успях да се наспя  newsm68
От повече от година не съм спала 8 часа без прекъсване. След вчерашното телешко с прясно зеле /как ми се яде киселооо/ кантаринчо ми отчете минус и съм обратно в играта   superuu
Днес ще си взема вита и ще хапна внимателно   Crazy

По въпроса за суетата, аз съм много суетна, не заради другите..заради себе си. Каквото и да правя за външния си вид, го правя заради вътрешния. Чуствам се добре, когато полагам грижи да изглеждам добре. Но го правя в умерена степен. Спокойно мога да изляза и да отида където си поискам без грим, с коса замотана в някаква проста шнола, с дрехи с каквито например стоя в къщи...изобщо не ми дреме, наистина. Но пък от друга страна, не знам дали влиза в графата 'суета'', ненормалното ми влечение към парцали и обувки  Crazy В състояние съм да изгладувам нещо, да не спя дори, само и само да го взема. Добре че са децата, че да мисля първо за тях  Heart Eyes Иначе съм с готова клинична диагноза  tooth.

# 657
Може ли от тези спагети за въглехидратен обяд?
 Wink

# 658
Може ли от тези спагети за въглехидратен обяд?
 Wink
ако са постни предполагам може, ако имат яйца или друго НЕ
Инке  bouquet 1:1 мислим с теб Hug
Моя кантар отчете - 400 гр имаоще, но добре все пак. Не съм така зверски подута.
Днес
з- грозде, чак амй прекалих
о- 2 ф вита с лютеница и салата от домат и браставица
в- от тортата за на мама РД и маоже би някоя хапка пърленка ако се изкуша

# 659
  • София
Имат соев сос - така че не може.

Общи условия

Активация на акаунт