Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 607
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив

С новото романче - спокойна вечер....

# 241

С този хубав колаж ви пожелавам лека нощ,момичета

# 242
Здравейте ,момичета!
Орс,какъв аристократ е Енгин бе душа ,при тия забулени роднини.
Ако родителите му бяха прогресивни ,можеше и за аристократ да мине.

Ама и ти, Дочи! Не ми придиряй толкоз - сложи си сама кавичките! Grinning
  Аурелия, душата, ма не ми харесва ника ти. А и онази снимка дето я беше изтипосала - хич! Добре, че я махна!
  А, сега да го дам малко по-сериозно - Дилеми: "Е, не липсват и остри и хапливи, понякога дори пиперливи постове, но това показва, че има интерес към темата и пишещите в нея!"Така е, мила, имаме интерес, но към нас дали има? Но всички чакаме нещо ново и ще го дочакаме, сигурна съм!
  Фантазия - това изпълнение е брилянтно! Не съм чувала за тази изпълнителка. Добре, че внучката ми попорасна малко, че почнах с нея по класики!
  Лека нощ! Да се опитам пак да легна.   bouquet

# 243
# 244
  • Бургас
Добро утро!
Хубав ден ви пожелавам ,спорен и слънчев!И не забравяйте ,че най-хубавото на уикенда е петъка Laughing Heart Eyes

# 245

Добро утро и хубав ден - пълен с усмивки !

Петък е - работете бързо и уикендът ще дойде по-рано !

До следобяд !

Днес е ред на снимки и новини / силно се надявам /.

И тъй като от няколко дни започнаха колажите посветени на предстоящият рожден ден на момчето - един поздрав и от мен / в синьо /.

# 246
  • Пловдив

Здравейте дами. Пожелавам на всички успешен и усмихнат ден.
......................
Вчера в ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI написаха: "Снимките на филма приключват на 12 октомври (по последна информация). Енгин Акюрек и екипа напускат острова на 12 октомври"
Скрит текст:
Film shootings expires on October 12 (the exact details now) .. Engin Akyurek and crew leave the island on October 12.
Скрит текст:

# 247

Аурелия, душата, ма не ми харесва ника ти. А и онази снимка дето я беше изтипосала - хич! Добре, че я махна!

Angry Ще те докладвам на модератор, ако не престанеш да се държиш по този начин.

# 248
 Hug Добро утро, момичета!

# 249

Добър ден!

Желая Ви приятен петъчен ден, без много работа и напрежение!

# 250
  • Пловдив

Последни дни на острова - дано излезнат и снимки. Ние сме в очакване.

# 251

Булут вече е на аперитива,а аз още не съм се разписала в темета.
Добър ден момичета и успешен петък.

# 252
Здравейте.

Прочетох назад темата и виждам, че сте коментирали Керим и Мустафа Булут като образи. Енгин беше казал, че предпочита Мустафа Булут. И тук няма нищо общо с това кой е по-добър и кой се е борил за любовта на живота си. Става въпрос за образи според мен, тоест трябва да се гледа кой е по-сложният и многопластов образ. ИО това определено е Мустафа Булут.

Керим може да е прекрасен мъж във всяко едно отношение, но този образ е далеч по-еднотипен от този на М.Б. Особено във втори сезон Керим беше обезличен от страна на сценаристките. Затова си мисля, че Енгин е отговорил по този начин. За него Мустафа Булут е бил далеч по- вълнуващ образ за изграждане. Поне според мен.

Дано има снимки и новини днес.  Simple Smile Simple Smile

Желая на всички лек и спокоен петък.  newsm51

The Pierces- Тайна.

# 253

Булут вече е на аперитива,а аз още не съм се разписала в темета.
Добър ден момичета и успешен петък.

Като ти се пий,пий! Hug Mr. Green Няма смисъл от излишни приказки и празнословие. Wink

# 254
  • Пловдив

От мен един колаж за феновете на Енгин. Едно сравнение - няма повторение....

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 13:27 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт