Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 522
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Делина. Hug Защо мислиш, че Енгин е гей?? newsm78 newsm78 newsm78 Аз не съм на същото мнение и ми е интересна теорията ти.

Момичета - срамувам се от написаното от вас.

Не ви ли е неудобно ?

И не ми отговаряйте, но за злепоставяне умишлено и тенденциозно на някого когото не познавате лично - ще отнеса тези постове към модератор.

# 286
  • Пловдив

Ето.....Сменете музиката.

# 287
Делина. Hug Защо мислиш, че Енгин е гей?? newsm78 newsm78 newsm78 Аз не съм на същото мнение и ми е интересна теорията ти.

Вече го обяснявах по-напред в темата. Пусна няколко издайнически жестове с ръцете в КВФ.
Освен това затворения му начин на живот на мен ми говори за човек с тайна. Никакви признаци за връзка с жена. За себе съм убедена, че е гей.

На тези, които ме питат дали не ме е срам отговарям простичко - НЕ!  Naughty Няма от какво. Различната сексуална ориентация не е престъпление!  Naughty На мен не ми пречи да харесвам Енгин такъв какъвто е. Дори ми става още по-симпатичен. Намирам допирни точки така да се каже с него. И двамата харесваме мъже.  Wink

# 288

Момичета - срамувам се от написаното от вас.

Не ви ли е неудобно ?

И не ми отговаряйте, но за злепоставяне умишлено и тенденциозно на някого когото не познавате лично - ще отнеса тези постове към модератор.

Марта, аз точно затова я питам Делина защо мисли така. Защото съм на различно мнение. Смятам, че Енгин си е абсолютно хетеросексуален мъж.  Peace Peace  

Никой не очерня Енгин, защото в 21 век да си гей не е срамно.  Peace И тази дума не предизвиква ефекта " Ауууу", сякаш е нещо срамно и пошло. Не може да се нарече "злепоставяне" и "тенденциозно". Такова отношение  се смята за дискриминация и се наказва сериозно в Европа и по целият свят. Така, че никой никого не е очернил. Делина си има нейно мнение, аз свое.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 18:47 от daizy_g

# 289

Ето.....Сменете музиката.

За улуснение на сравняващите.
Скрит текст:
Не само едно магаре се казва Марко.

# 290
# 291

Вече го обяснявах по-напред в темата. Пусна няколко издайнически жестове с ръцете в КВФ.
Освен това затворения му начин на живот на мен ми говори за човек с тайна. Никакви признаци за връзка с жена. За себе съм убедена, че е гей.

На тези, които ме питат дали не ме е срам отговарям простичко - НЕ!  Naughty Няма от какво. Различната сексуална ориентация не е престъпление!  Naughty На мен не ми пречи да харесвам Енгин такъв какъвто е. Дори ми става още по-симпатичен. Намирам допирни точки така да се каже с него. И двамата харесваме мъже.  Wink

Това с ръцете не е сигурен белег,че Енгин е гей. Naughty Той се пропука и издаде в предпоследната серия на КВФ.Направи такова завъртане на дупето (неприсъщо на нас мъжете),че за съжаление не ми остави и грам надежда,че не е на другия бряг. #Crazy
Все пак ролята която изгради в Облака показва колко е добър и там в нито един момент не ме направи подозрителен относно сексуалната му ориентация!На мен също това не ми оказва влияние и аз го възприемам само като най-добрия актьор-аматьор в Турция.
Ако този на снимките е приятеля на Енгин се надявам,че поне в евентуалната връзка нашия човек е активната страна. Wink Embarassed

# 292
M-r D. , дай координати на сцената с дупето. Не знам как съм я пропуснала.  ooooh!
Въобще жестовете са си жестове, но имам вътрешна убеденост за Енгин и неговата страна на брега.  Wink
+ 1  Peace за последното изречение.  Praynig

# 293
Скрит текст:

Продължавам да гледам снимката... Колкото Керим беше открит, толкова Текин е затворен, според мен...

Ах, тези енгинчилерки. Simple Smile)

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 19:00 от marytza

# 294
Иначе Енгин е засичан и сниман с жени. И въобще това не е фактор за определяне дали е гей или не. То и Рики Мартин не се появяваше с мъже, а само с жени, но се оказа, че е гей. Друг пример- някой да е виждал Майкъл Джексън с жена в публичното пространство, освен с бившата му жена Лиса Мари Пресли??? Не. Но е имал доста връзки. Просто всичко се е случвало на закрити места и с много маневри. Ако човек поиска да скрие приятелката си, може да го направи. Въпросът е каква цена плащат и двамата  за това....огромна.  ooooh!

# 295

От кастинга

# 296
M-r D. , дай координати на сцената с дупето. Не знам как съм я пропуснала.  ooooh!
Въобще жестовете са си жестове, но имам вътрешна убеденост за Енгин и неговата страна на брега.  Wink
+ 1  Peace за последното изречение.  Praynig

79 епизод -0.59.25-0.59.27! Hug Няма такова завъртане. Grinning Аз се мъчих 2 часа тъй да взема завоя и не можах! tooth Joy tooth

# 297
daizy_g,  като виждаш реакцията на фенки само за едно мнение можеш ли да си представиш какво ще стане ако си признае нещо такова.  ooooh! Известните рядко го правят. Ето нещо от скоро, което дори си роди тема в bg-mamma-та.

79 епизод -0.59.25-0.59.27! Hug Няма такова завъртане. Grinning Аз се мъчих 2 часа тъй да взема завоя и не можах! tooth Joy tooth

Мерси!  Hug Видях го. Haklısın!  tooth

# 298
  • Пловдив

Момичета, нашият любимец утре има рожден ден. Енгин е мъж от всякъде. Имам синове и разбирам от мъже. Останалото е клевета. Фейсовете се радват и снимката се завъртя по цял свят.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 19:12 от mariana51

# 299

Точно защото има рожден ден, Марианка... Simple Smile) Тактиката на всички вече е ясна. Нова снимка, новина и следва разнищване на сексуалността на... потребителите. Simple Smile)) Всеки споделя какъв е, за да не се объркаме случайно...

Общи условия

Активация на акаунт