Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 518
  • 728
  •   1
Отговори
# 300

След като утре е празник - редно е да се включим към тези които ще поздравят Енгин.

Някои вече го "направиха" -

Други пък  тепърва ще се включват.

Но на купон - като на купон.

# 301

"Тцъ! Йок!", Мартичка. Simple Smile) Ти си мислиш, че ще купонясваш.  Naughty Откъде накъде ще празнуваш раждането на любимия си актьор?  Thinking Нямаш това право!  Crossing Arms

# 302

"Тцъ! Йок!", Мартичка. Simple Smile) Ти си мислиш, че ще купонясваш.  Naughty Откъде накъде ще празнуваш раждането на любимия си актьор?  Thinking Нямаш това право!  Crossing Arms
Да, Маричке, права си, все ще се намери някой, който да очерни пейзажа. Има хора, родени само за това.

# 303

А може би това е гаджето на Фара!

Шегувам се много добре знам кое е гаджето й!

# 304
"Тцъ! Йок!"- Ама не позна !

Аз съм в настроение и ще се опитам да дам и на всички, които истински харесват, обичат и ценят човекът Енгин.

# 305

Лично на мен, Любов, това не влияе. Аз продължавам да смятам Енгин за най-добрия актьор, когото съм гледала.

# 306
все ще се намери някой, който да очерни пейзажа. Има хора, родени само за това.

Мхм! Справка пост  #284.  Wink Sick

# 307

Лично на мен, Любов, това не влияе. Аз продължавам да смятам Енгин за най-добрия актьор, когото съм гледала.
Аз също. А съм гледала и аз много. Той просто ми дава всичко, което искам от един актьор и нито за минута не ме оставя да се съмнявам в правотата на образа. Живее момчето с героите си...Вероятно му е много трудно такова натоварване и с право си взе почивка.

# 308

Ааааа не е сигурно, че е сигурно, anairamanairam . Simple Smile Прекалено много си мислиш, че знаеш. Тук има хора, които виждат повече неща и знаят по-добре и от хората на снимките кой кой е и кой на кого какъв се пада...  Outta Joint

# 309
Престанете вече!
Срамувам се от вас!!!
Тук не е форум за секс и коментарите ви са неуместни!
Съществуват безброй форуми за Енгин и никъде не съм чела някой да коментира сексуалната му ориентация. А вие го правите всеки ден! ЗАЩО??? Хайде като сте толкова тънки познавачи в занаята, идете в Турция и кажете това на глас, да видим какво ще ви се случи. Или го кажете в някой турски форум. Имате ли кураж?! Жалки сте!!! Всеки ден едно и също! Всеки ден! Зададе ли се ли празник, ще скапете деня! Има ли снимки или новини - също! Навсякъде ни  подиграват и ни презират заради такива като вас!

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 19:56 от AureliaFelix

# 310
Престанете вече!
Срамувам се от вас!!!
Тук не е форум за секс и коментарите ви са неуместни!
Съществуват безброй форуми за Енгин и никъде не съм чела някой да коментира сексуалната му ориентация. А вие го правите всеки ден! ЗАЩО??? Хайде като сте толкова тънки познавачи в занаята, идете в Турция и кажете това на глас, да видим какво ще ви се случи. Или го кажете в някой турски форум. Имате ли кураж?! Жалки сте!!! Всеки ден едно и също! Всеки ден! Зададе ли се ли празник, ще скапете деня! Има ли снимки или новини - също!

Аурелия, не се ядосвай. Някои от потребителите нямат други интереси, явно. Само дето не разбирам, щом толкова се вълнуват, защо не си отворят тема, в която надълго и нашироко да коментират своята и чуждата сексуалност. newsm78

Страницата на българските почитатели на Енгин вече честити. Simple Smile  Hug Браво на момичетата! Simple Smile

# 311
Хайде като сте толкова тънки познавачи в занаята, идете в Турция и кажете това на глас, да видим какво ще ви се случи. Или го кажете в някой турски форум.

Точно затова е толкова пазена тайна.  smile3505
Нашият форум обаче е друга бира.  Wink Европейска!  cheers

# 312
  • Пловдив

Аз не се шегувам... Може да го е сменила. Щом са се снимали заедно. Я как са си допрели главите... Ама ха.... Как може така.

# 313
Цитат
Навсякъде ни  подиграват и ни презират заради такива като вас!

Аурелия, жалко за хубавата ни тема, щом има такова мнение някъде...  Но... това май е международна практика - набляга се на новините с отрицателен привкус...
Аз пък намирам, че благодарение на Мариана и др. момичета тук, нашата тема е събрала и най-доброто за Енгин - преведени сериали, филмография, интервюта, включително и всички новини... Май доста от форумите и ФБ страниците копират новини и снимки от нас.

Един прекрасен Облак... да му се полюбуваме.

# 314
Един сборен клип от сериалите които са ме впечатлили.

Мнозина смятат за ненадминат шедьовър "1001 нощи" .

"Аси" беше  номиниран на Международният фестивал в Монте Карло за романтични филми.

Лично за мен обаче сериалът който нареждам на първо място си остава "Каква е вината на Фатмагюл" още повече, че имаше и кауза. За великолепните актьори какво да кажа - истинско удоволствие е да се наслаждава човек на играта им.

Но факт е, че любовта дори и в различните истории е една! Истинската ! Тази която кара сърцето ти да бие и да си жив !

Запленено сърце

Общи условия

Активация на акаунт