Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 513
  • 728
  •   1
Отговори
# 315

И отново хубав колаж от Виолета...

# 316
  • Бургас
Привет отново!
Скрит текст:
Дълъг ден ,служебна ,домашна тръстика -край няма Sad
Много сте писали днес и сега с удоволствие се връщам да ви прочета Hug
Едно клипче за РД ,надявам се не сте го слагали-новичко е Grinning

# 317

Най-добре не им обръщайте внимание.

Пожелавам на Енгин да бъде такъв, какъвто иска и да се чувства щастлив.

Благодаря му за емоциите, които ми е доставил от екрана.

Ще го харесвам и обичам какъвто и да е.

Защото е талантлив, харизматичен, оригинален, въздействащ.... Незабравим!

# 318
  • София
Престанете вече!
Срамувам се от вас!!!
Тук не е форум за секс и коментарите ви са неуместни!
Съществуват безброй форуми за Енгин и никъде не съм чела някой да коментира сексуалната му ориентация. А вие го правите всеки ден! ЗАЩО??? Хайде като сте толкова тънки познавачи в занаята, идете в Турция и кажете това на глас, да видим какво ще ви се случи. Или го кажете в някой турски форум. Имате ли кураж?! Жалки сте!!! Всеки ден едно и също! Всеки ден! Зададе ли се ли празник, ще скапете деня! Има ли снимки или новини - също!

Аурелия, не се ядосвай. Някои от потребителите нямат други интереси, явно. Само дето не разбирам, щом толкова се вълнуват, защо не си отворят тема, в която надълго и нашироко да коментират своята и чуждата сексуалност. newsm78

Здравейте  Hug
Момичета, не се ядосвайте. Очевидно някои хора си нямат други занимания, освен да  бълват простотии във форума и да говорят всеки ден едно и също. За разлика от вас, които умеете да правите прекрасни колажи, анализи и т.н. , тяхното единствено умение е да бълват кухи коментари относно сексуалността на Енгин и други от този сорт.
Марица, не се чуди защо  тези персони продължават да посещават темата, в която все някой за нещо им е крив - иначе къде ще излеят цялата злоба и жлъч, която е в сърцето им. Моля ви, не обръщайте внимание на тези особи - колкото повече им се ядосвате, толкова повече ще се настървяват да се заяждат с вас. Просто ги  ignore2 , не им четете постовете - то и без друго няма какво да се прочете в тях.

Ще чакам с нетърпение вашите красиви колажи и клипчета за утрешния празник. Желая ви лека вечер  txtloves

# 319
Здравейте дами!
Клеветата е ужасна затова, защото тук жертва на
несправедливостта е една, а нейни творци са двама: този,
който разспространява клеветата, и този който й вярва.
Херодот

Лебедите пеят преди да умрат. Колко хубаво би било, ако някои хора умираха преди да запеят.
С. Колдридж

# 320

Най-добре не им обръщайте внимание.

Пожелавам на Енгин да бъде такъв, какъвто иска и да се чувства щастлив.

Благодаря му за емоциите, които ми е доставил от екрана.

Ще го харесвам и обичам какъвто и да е.

Защото е талантлив, харизматичен, оригинален, въздействащ.... Незабравим!

Hug Hug Hug Така е.  Енгин е такъв - талантлив, харизматичен, оригинален и въздействащ.

А бошлафът (за мен поне) си остава за сметка на тези, които го практикуват.

# 321

Толкова са хубави

# 322

Здравейте  Hug
Момичета, не се ядосвайте. Очевидно някои хора си нямат други занимания, освен да  бълват простотии във форума и да говорят всеки ден едно и също. За разлика от вас, които умеете да правите прекрасни колажи, анализи и т.н. , тяхното единствено умение е да бълват кухи коментари относно сексуалността на Енгин и други от този сорт.
Марица, не се чуди защо  тези персони продължават да посещават темата, в която все някой за нещо им е крив - иначе къде ще излеят цялата злоба и жлъч, която е в сърцето им. Моля ви, не обръщайте внимание на тези особи - колкото повече им се ядосвате, толкова повече ще се настървяват да се заяждат с вас. Просто ги  ignore2 , не им четете постовете - то и без друго няма какво да се прочете в тях.

Ще чакам с нетърпение вашите красиви колажи и клипчета за утрешния празник. Желая ви лека вечер txtloves

Благодаря за позитива, Таня! Simple Smile  Hug Hug Hug
Нямаме претенции да създаваме изкуство, но поне сме намерили начин да изразим възхищението и обичта си към този талантлив млад мъж - Енгин Акюрек. Да е жив и здрав и да ни радва и занапред с превъплъщенията си от екрана!

# 323
Престанете вече!
Срамувам се от вас!!!
Тук не е форум за секс и коментарите ви са неуместни!
Съществуват безброй форуми за Енгин и никъде не съм чела някой да коментира сексуалната му ориентация. А вие го правите всеки ден! ЗАЩО??? Хайде като сте толкова тънки познавачи в занаята, идете в Турция и кажете това на глас, да видим какво ще ви се случи. Или го кажете в някой турски форум. Имате ли кураж?! Жалки сте!!! Всеки ден едно и също! Всеки ден! Зададе ли се ли празник, ще скапете деня! Има ли снимки или новини - също!

Аурелия, не се ядосвай. Някои от потребителите нямат други интереси, явно. Само дето не разбирам, щом толкова се вълнуват, защо не си отворят тема, в която надълго и нашироко да коментират своята и чуждата сексуалност. newsm78

Страницата на българските почитатели на Енгин вече честити. Simple Smile  Hug Браво на момичетата! Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 22:55 от pati_1981

# 324
  • София
Цитат
Навсякъде ни  подиграват и ни презират заради такива като вас!

Аурелия, жалко за хубавата ни тема, щом има такова мнение някъде...  Но... това май е международна практика - набляга се на новините с отрицателен привкус...
Аз пък намирам, че благодарение на Мариана и др. момичета тук, нашата тема е събрала и най-доброто за Енгин - преведени сериали, филмография, интервюта, включително и всички новини... Май доста от форумите и ФБ страниците копират новини и снимки от нас.

Аурелия, презират ни, защото техните теми са пълни с бози. Наскоро си направих експеримента да надзърна в  2-3 други теми -  няма никакво оформление на първата страница, няма никакви стойностни коментари, единственото, което се говори е някакви лични обръщения, лигавщини и др., и единственото, което се обсъжда за техния актьор/актриса    е каква реклама е снимал/а, на чия корица се е появил/а и др. ( все едно съм отворила форум за някой модел, а не актьор). Поне тези теми, които аз разгледах бяха толкова вяли, че изобщо не си заслужава да бъдат четени. Пълна скука ( сигурно затова хората, пишещи в тях идват при нас да се заяждат - защото в техните теми им е скучно  Laughing).

Радвам се, че точно почитателите на Енгин са събрани в тази тема, която  убедено мога да нарека една от най-стойностните и добри теми в този подфорум.

# 325
Извинявам се - публикувах отново

# 326
Здравейте момичета.Влизам съвсем за малко,къщата ми е пълна с народ и не мога да се добера до компютъра.Марианка,благодаря за новата тема.Да си ни жива и здрава и все така да ни събираш във виртуалната ни къщичка.Благодаря и за новите снимки,всички са много хубави.На Марианка и Любов-за преводите на "Какво мислят другите за Енгин Акюрек".На Маричка,за колажите-прекрасни както винаги.Ели,Миле-браво и на вас момичета справяте се чудесно с колажите.Мартичка-за прекрасните ти разсъждения.Танушка,благодаря ти мила,че не си забравила милото ми юначе Низипли.На Goni-да ти е живо и здраво детенце и тепърва да те радва много.На Хаяско,Аурелия,Фантазия,Anairamanairan и всички момичета пишещи втемата.Добре дошли на новите момичета и добре се завърнали на старите.Обичам ви и ви прегръщам всички.Още една седмица и отново ще съм плътно до вас.        Heart Eyes Hug  

# 327

За първи път  пиша във вашия форум. Чета Ви от известно време.Не искам да защитавам актьора Енгин Акюрек , а човека Енгин. Той е възпитан и деликатен, много стойностен ! За всички е важна работата му. Само тук чета разни постове за сексуалната му ориентация. И за това се включвам. Гарантирам Ви , че не е гей! Имаше връзка с моя приятелка и състудентка. Казва се Емине.Живее в момента в Германия. Тя и до ден днешен е възхитена от него. Разделиха ги разстоянията и различните им желания и амбиции. Но си останаха големи приятели. И са доста близки. Чуват се постоянно. Енгин не желае да отиде в чужбина. Казва , " че камъкът си тежи на мястото". А Емине има претенции за кариера , развитие. Не желае да се връща в Турция. Той е страхотен мъж- уважителен и съобразителен. Това , че не демонстрира връзките си и иска личното му пространство да си е само негово, престъпление ли е? Ако някой Ви плюе и пише за вас гнусотии , на вас хубаво ли ще ви е, как ще се чувствате? Като разказах на  Емине за писанията ви, каза , че по- абсурдни неща не е чувала.И пожелава на всички жени по един такъв " гей". Гарантира , че нито една жена няма да има оплаквания и забележки. Друго не желае да коментира и няма смисъл!Така , че престанете с тази глупост. А и какво значение има сексуалната му ариентация , та той е страхотен актьор и човек!

Благодаря ти за споделеното, Пати!  Hug Hug Hug  Simple Smile Приемам написаното от теб за още една "среща" с Енгин - човека зад екранните герои. Благодаря ти, че го сподели. Съжалявам само за повода, който те накара да се включиш. Хората, които търсят начин да уязвят нас, почитателите на Енгин, няма да се прат, прочитайки написаното от теб, но за мен остава радостта да го прочета.

newsm51

За мен Енгин е най-добрият актьор. Останалото е без значение. Аз ще продължа да гледам отново и отново филмите с негово участие и ще продължа да се интересувам от всеки негов бъдещ проект.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 11:17 от marytza

# 328
  • София

За първи път  пиша във вашия форум. Чета Ви от известно време.Не искам да защитавам актьора Енгин Акюрек , а човека Енгин. Той е възпитан и деликатен, много стойностен ! За всички е важна работата му. Само тук чета разни постове за сексуалната му ориентация. И за това се включвам. Гарантирам Ви , че не е гей! Имаше връзка с моя приятелка и състудентка. Казва се Емине.Живее в момента в Германия. Тя и до ден днешен е възхитена от него. Разделиха ги разстоянията и различните им желания и амбиции. Но си останаха големи приятели. И са доста близки. Чуват се постоянно. Енгин не желае да отиде в чужбина. Казва , " че камъкът си тежи на мястото". А Емине има претенции за кариера , развитие. Не желае да се връща в Турция. Той е страхотен мъж- уважителен и съобразителен. Това , че не демонстрира връзките си и иска личното му пространство да си е само негово, престъпление ли е? Ако някой Ви плюе и пише за вас гнусотии , на вас хубаво ли ще ви е, как ще се чувствате? Като разказах на  Емине за писанията ви, каза , че по- абсурдни неща не е чувала.И пожелава на всички жени по един такъв " гей". Гарантира , че нито една жена няма да има оплаквания и забележки. Друго не желае да коментира и няма смисъл!Така , че престанете с тази глупост. А и какво значение има сексуалната му ариентация , та той е страхотен актьор и човек!

Виж какво pati_1981, не те познавам и не искам да те обиждам, но ... каква си ти, че да казваш на капацитетите по сексуална ориентация в темата, че Енгин НЕ Е гей.   newsm78Че даже си позволяваш и доказателства да им изтъкваш.  newsm78Щом M-r D. не може да си врътне задника както Енгин в 79 епизод на КВФ, значи твоята приятелка нещо сигурно е сънувала. Joy Joy Joy

Между другото  не съм чувала и чела нещо по-глупаво от "доказателството" на M-r D.  за "гейството" на Енгин - това, че той не може да се врътне така, не означава, че и другите не го могат.  Joy Joy Лично познавам МЪЖ, който може да си врътне дупето дори по-добре от Енгин и той определено не е гей. Може би е добре да потърсите някои други доказателства, които да изглеждат по-правдоподобно поне.  Hug

# 329
Продължавам с любимите ми клипове - този е на Вета

Направен само с колажите на Марица !

Браво и на двете !

ENGIN AKYUREK MUSTAFA BULUT

http://www.youtube.com/watch?v=5Kokg2wxpWE&feature=c4-overvi … lOpkC5lFYj_Yyorow

Общи условия

Активация на акаунт