Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 494
  • 728
  •   1
Отговори
# 660

Днес Джансу Дере има рожден ден. Да е жива и здрава и аз лично се надявам да я видя заедно с Енгин в един бъдещ проект,  независимо кога. Мисля, че ще се сработят.

Какичка,ама лачена! Mr. Green Hug Мацка,та дрънка. Heart Eyes Да е жива и здрава,а ако се случи да играе с Енгин съм сигурен,че ще направят страхотен тандем и ще оглавят класациите за филмова двойка в Турция!Всичко и е супер на Дере и най-вече е стройна и висока и на Енгин няма да му се налага да се прегъва като откършен клон в по интимните сцени (ако ги има де)! Hug

# 661

Една голяма усмивка от Енгин за вас.За информация на закъхарените,че Джансу е по-голяма,има старо поверие,че ако искате семейството да е здраво,жената трябва да е по-голяма.

# 662
Кахъри - йок!  Naughty А и те няма да се взимат, а ще снимат филм.  Peace Ако е рекъл Господ!  Praynig

# 663

И Белгин - като мен... колкото повече... Simple Smile Мимиклеринките - и те. Simple Smile)

Припомних си... как Мустафа Булут изрече "Честит рожден ден..."

# 664
  • Пловдив

Една голяма усмивка от Енгин за вас.За информация на закъхарените,че Джансу е по-голяма,има старо поверие,че ако искате семейството да е здраво,жената трябва да е по-голяма.

Да, точно една година Джансу е по-голяма, а и еднакви зодии.... А това за поверието - благодаря, не го знаех. Но народните мъдрости вероятно са проверени във времето.

# 665

Една приятна занимавка за следобеда... Листете албума с удоволствие. Simple Smile До...

# 666

Очите му светят като звезди

# 667
  • Бургас

Скрит текст:

# 668

Понеже сега си пия кафето Ви поздравявам с един тематичен клип.

# 669

Пак съм с Керим

# 670
  • Пловдив

Време е....

# 671

Разкъсван от обида и ревност

# 672
# 673

Hug  Здравейте, мили МОМИЧЕТА!  Hug

Присъединявам се към чай и кафе - паузата...  Grinning

bouquet
Скрит текст:

"Кафето е като любовта, колкото по-търпелив си с него, толкова по-хубаво става..."

"Чест" - Елиф Шафак

[/b][/color]

# 674
  • Пловдив

Гледате ли? 15 епизод....да видим къде ще го клъцнат.

Общи условия

Активация на акаунт