Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 505
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Добро утро!
Желая ви усмихната и слънчева седмица, спорна работата и не забравяйте, че необикновените неща се случват в съвсем обикновени дни, досущ като днешния. Hug
Седмицата ни започва с прекрасен православен празник, посветен на преподобна Параскева или Петка Българска. Петковден е един от големите народни празници, с които българите отбелязват края на топлото време и настъпването на зимата.
Честит да е именния ден на тези ,които носят името на  св. Петка   bouquet
Скрит текст:

И не може без прекрасната усмивка на Керим Laughing

# 646
И тъй като усмивката и целувката си имат собствена магия, аз вече си припявам. Simple Smile)

">#t=27[/video]

Усмихнат делник и спорна седмица, момичета! Simple Smile

# 647
Добро утро!

# 648
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginALovers

Нека да стане ясно: този отговор на г-жа Йозлем Дурак е персонален и е изпратен до феновете от Египет. Да си припомним, че египетската телевизия взе интервю от Енгин. Те са и изпратили видеа и детайли от отбелязване на РД. И в отговора си тя казва, че всичко е видяно, благодари и т.н. Може да се отвори страничката им и да се види как феновете на Engin Akyürek Lovers са показали любовта си към Енгин.

# 649
# 650

Ало... Керим на телефона. Споделете.

Simple Smile))  smile3534   smile3542 konuşulan. Simple Smile)

# 651

Снощи ви изоставих рано и днес докато ви изчета и изгледам стана обяд.Хубав ден и от мен момичета.

# 652
# 653

Ако някоя още не е нацелувана за добро утро от половинката си, нека ползва готовата рецепта за съблазняване на момичетата от Универсала. Simple Smile))

По-голям ефект и смисъл ще има ако отиде в манастира Шаолин!  tooth Joy tooth

# 654

Радваш се защото ти имаш по-голям шанс?!  Wink tooth

# 655
Сред многото клипове, които се изляха тия дни, не помня дали е публикуван този, забавен е.

# 656

Добър ден!

Днес Джансу Дере има рожден ден. Да е жива и здрава и аз лично се надявам да я видя заедно с Енгин в един бъдещ проект,  независимо кога. Мисля, че ще се сработят.

# 657
  • Пловдив

Добър ден!

Днес Джансу Дере има рожден ден. Да е жива и здрава и аз лично се надявам да я видя заедно с Енгин в един бъдещ проект,  независимо кога. Мисля, че ще се сработят.

Амин. Да е жива и здрава Джансу. И аз се надявам двамата да си партнират.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 11:31 от mariana51

# 658
Как така само - Амин?  newsm78 Няма ли да продължат всенародните тържества?  Thinking

Честит рожден ден на Джансу Дере!  newsm18

Тя се оказа малко кака, ама нищо.  Wink

# 659

Радваш се защото ти имаш по-голям шанс?!  Wink tooth

Да,определено ме накара да се замисля. Thinking  Embarassed Не бях разглеждал нещата от този ъгъл,но наистина шанса аз да получа целувка от Енгин е в пъти повече! tooth Joy tooth

Общи условия

Активация на акаунт