Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 522
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Дейзи, остава ни удовлетворението, че познаваме законите на киноиндустрията и мнението ни съвпада с "мнението на Холивуд, на Боливуд, на английската, френската, италианската, турската и много други киноиндустрии."  Grinning

Ти мислиш, че тези неща са ясни, и аз мисля, че са ясни...защо тогава срещаме такъв упорит отпор да се приемат?  newsm78

На мен хич не ми пука за правилата на Холивуд,Боливуд,Дейзивуд и на който си щете "ВУД". tooth Joy tooth
Когато човек е талантлив  и го покаже с играта си както Енгин  в Облака,тези правила не значат нищо! Naughty  Именно за това,че не се съобразява с тях,че не се вписва в общоприетите рамки и клишета,на мен той ми импонира и ме кефи. Hug

# 631
  • Бургас

We have sent our celebration with Engin's birthday to Özlem Hanım "his agent" and we sent also our pictures and the details of the celebration by Egyptian fans..

And this was her answer :"Engin Bey watched the videos. he says thank you for you all and sending his Selams and loves. and me too, thank you . your love and support are so important/valuable for us.

Loves
Özlem durak"
Thanks Özlem Hanım
https://www.facebook.com/EnginALovers
 Grinningза египетските фенове трябва да е  newsm78

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 01:07 от haqsko

# 632
  • Пловдив

От Engin Akyürek Lovers: https://www.facebook.com/EnginALovers

Фенове са изпратили на г-жа Йозлем снимки и детайли как са отпразнували РД на Енгин. Ето и нейният отговор:
"Поздрав,
Господин Енгин е изгледал всички видеоклипове и каза да благодаря на всички вас, изпраща поздрави с цялата си любов. Подкрепата е много ценна за нас.
С любов Йозлем Дурак."
Скрит текст:
And this was her answer :"Engin Bey watched the videos. he says thank you for you all and sending his Selams and loves. and me too, thank you . your love and support are so important/valuable for us.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 01:14 от mariana51

# 633

Една облачна усмивка преди лягане. Simple Smile

Благодаря ви, Хаяско, МарианкаHug Hug
Аз лично нямам нужда от потвърждението на г-жа Дурак и дори от това на самия Енгин. Ако той няма време да празнува и да следи поздравите към него, все ще се намери кой да му докладва за купоните в негова чест, в които се включиха хора от цял свят. Simple Smile Момчето е наясно, че го обичаме и цени това. Той просто си е такъв - обичен, както казва Марианка. Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 01:13 от marytza

# 634
Дейзи, остава ни удовлетворението, че познаваме законите на киноиндустрията и мнението ни съвпада с "мнението на Холивуд, на Боливуд, на английската, френската, италианската, турската и много други киноиндустрии."  Grinning

Ти мислиш, че тези неща са ясни, и аз мисля, че са ясни...защо тогава срещаме такъв упорит отпор да се приемат?  newsm78

На мен хич не ми пука за правилата на Холивуд,Боливуд,Дейзивуд и на който си щете "ВУД". tooth Joy tooth
Когато човек е талантлив  и го покаже с играта си както Енгин  в Облака,тези правила не значат нищо! Naughty  Именно за това,че не се съобразява с тях,че не се вписва в общоприетите рамки и клишета,на мен той ми импонира и ме кефи. Hug

Да, и мен ме кефи по същата причина. Но си има мярка. Не е нужно да ходиш по всяко светско събитие и да се буташ пред камерите, за да те заснемат от всички страни. И евала на Енгин, че бяга от тези неща. Но има една граница, която се нарича професионализъм и уважение към труда на другите, към колегите и тн. Като например това да отидеш и да си вземеш наградата  за актьор на 2012 година, която си спечелил благодарение на феновете си. Или пък да отидеш на концерта в памет на Мерал или по някаквъв начин да индикираш, че си съпричастен.

Ей такива едни, все прости неща.  Hug

# 635

Вай, вай, вай!... Хаяско, Булут става неудържим! Втасахме я, мила! Simple Smile)) Дали да не му попея на ушенце, белки се кротне? Simple Smile))

# 636
  • Бургас
 Марица ,попей му и застилай облаците Hug

Хората вече си легнаха  Heart Eyesи аз ви пожелавам лека нощ!

# 637
  • Пловдив

Марица, права си. Но приятно е да прочетеш.......
.................
Аз започвам да си мисля, каква ще е новата му визия на полицай/под прикритие - пък и новото име Йомер - да свикваме и с него. Сега остава и да се потвърди участието в новото дизи. Поне до момента не е отречено. Кога ли ще научим новината? Комшиите имат празник два дни, 15 и 16 - курбан байрам. Имаше и слухче, че снимките по филма ще продължат няколко дни още и в Истанбул и вече е ред за новина.....Очаквам само отговор "Да". Търпение - бол.
................
Спокойна вечер от мен.

# 638
Аз пък ще полудувам още малко с Булут. Simple Smile) Като изпусне парата, ще му направя облачна постеля от нея. Simple Smile))

Керимчо вече се отнесе. Simple Smile)

# 639
Желая лека нощ на всички.

Днес  беше чудесен  тен в темата  newsm68 newsm03 newsm53

И един музикален поздрав.

Шер – Вярвай.  Heart Eyes Heart Eyes

# 640

ВЕлика бОрба падна, ама се разбрахме с Булута. Омаломощих го и заспа. Simple Smile Ади, да си постеля и аз розово, че утре е ден работен... До!.. Simple Smile  smile3531 smile3531 smile3531

# 641

Добро утро и спорна нова седмица !

Дано да имаме хубави новини и няма да  е лошо и някоя нова снимка ...

Тази седмица реших да ви "подаря" по едно тефтерче за записки и по една чашка за сутрешното кафе. Всяка сутрин може да си вземете чашка с цвета на настроението което имате, после да напишете нещо красиво в тефтерчето и да го споделите.

Но вече е време  за работа, така, че  до следобяд !

П.П. Аз си взимам жълта чашка.

Скрит текст:

# 642
Фенове са изпратили на г-жа Йозлем снимки и детайли как са отпразнували РД на Енгин. Ето и нейният отговор:
"Поздрав,
Господин Енгин е изгледал всички видеоклипове и каза да благодаря на всички вас, изпраща поздрави с цялата си любов. Подкрепата е много ценна за нас.
С любов Йозлем Дурак."

Не Байрам, не Байрам!  Praynig

Специално към fantasya - никога не казвай никога!  Wink Hug Току виж господин Енгин е влязъл в този форум.  Sunglasses Wink И ако Господ го дари с търпение да изгледа няколко колажа се страхувам, че ще го прогоним безвъзвратно.  tooth

пп - Тълкуванията на някои дами на образа на Фатмагюл ме зареждат с нетърпение за новият филм на Енгин и бъдещите размисли и страсти около следващата му партньорка.  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 08:53 от Delyna

# 643
  • Пловдив

Здравейте дами. Да започнем новата седмица с любов и усмивки. Енгин и героите му заслужават това..... Моята чашка е червена.
Скрит текст:
Курбан Байрам е 70 дни след Рамазан Байрам и продължава 3 или 4 дни. От по–възрастните отново се иска прошка. За благодарност към Аллах, че го е дарил с богатство, всеки, който има над определен брой овце, кози, крави и т.н., трябва да направи курбан. Който не отглежда животни за курбан, ако има възможност си купува.
Предстоящи дати за празника:

Посочените дати са приблизителни:
2010: 16 ноември
2011: 06 ноември
2012: 25 октомври
2013: 15 октомври
2014: 26 септември

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 09:30 от mariana51

# 644
Добро утро! Simple Smile

Вярна на девиза си, избрах за добро утро Керим... по много! Simple Smile

Мартичка, сразяваш ме! Аз вече съм забравила да пиша на ръка! Simple Smile))  Hug

Марианка, добре, че не взе оранжевата. Wink Пу, за мен! Simple Smile)

Ако някоя още не е нацелувана за добро утро от половинката си, нека ползва готовата рецепта за съблазняване на момичетата от Универсала. Simple Smile))

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 09:35 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт