Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 533
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас

Ако пък го награбят веднага със следващия проект, пак ще даде повод за недоволство я с визия според сериала, я с липса на интервюта, я с нещо друго. Хич не се притеснявам за това. Simple Smile)
Аз не се кахъря , и съм от вечно доволните му фенки Peace

# 616

Ако пък го награбят веднага със следващия проект, пак ще даде повод за недоволство я с визия според сериала, я с липса на интервюта, я с нещо друго. Хич не се притеснявам за това. Simple Smile)
Аз не се кахъря , и съм от вечно доволните му фенки Peace

Joy Joy Joy Значи си от сбърканите. Simple Smile) Като мен. Simple Smile))

Ох, бееееее... Има някои кадри, които винаги ме вадят от равновесие. Този е един от тях. Simple Smile Е как да не се влюбиш в мъж, който може да гледа към теб по този начин??? Simple Smile С цялото си тяло е устремен към девойката... Да не говорим за погледа.  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 23:08 от marytza

# 617

Joy Можеш да отговориш на авторките, че Енгин е събрал семеен опит от поне 5 свои "брачни" партньорки. Simple Smile)) Сигурно затова не бърза да се жени. Simple Smile))

Грешиш.В Турция не са разрешени еднополовите бракове! Naughty Wink

# 618
  • Пловдив

Толкова е хубав в реала Енгин, особено ядосан. На сватбата на Керем Чатай:
Р: "Добър вечер, благодаря ви, ще влизате ли?"

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 23:35 от mariana51

# 619
Няма истински и неистински фенове. Няма сбъркани и фенове, които вечно са прави. Киноиндустрията си има правила и става въпрос за професионализъм.

# 620
  • Пловдив

Целувка в реала... Блазя и на Демет...

# 621
Няма истински и неистински фенове. Няма сбъркани и фенове, които вечно са прави. Киноиндустрията си има правила и става въпрос за професионализъм.

Дейзи, много ме радваш и не само с този пост. Знам, че си младо момиче, но разсъждаваш трезво, умееш и да се шегуваш. Права си, не става дума за нашите предпочитания, а просто за професионализъм.  Simple Smile Поздравления!  newsm10

# 622

http://www.dailymotion.com/video/xy93zf_istanbulu-dinliyorum-slusam-istanbul_shortfilms

Да чуем и видим нещо хубаво...

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 00:14 от marytza

# 623

Дейзи, много ме радваш и не само с този пост. Знам, че си младо момиче, но разсъждаваш трезво, умееш и да се шегуваш. Права си, не става дума за нашите предпочитания, а просто за професионализъм.  Simple Smile Поздравления!  newsm10

Валя, мерси за оценката ти. Но аз не мисля, че съм казала нещо кой знае какво. Тези неща са си ясни още години назад във времето и не сме ги измислили ние по наш вкус. Работата на актьора не е само да си научи репликите, да се превъплъти в героя си и да заснеме успешно филма. И това не е моето мнение. Това е мнението на Холивуд, на Боливуд, на английската , френската, италианската, турската и много други киноиндустрии.

# 624

Още нещо красиво. Simple Smile Хаяско, заспа ли? Simple Smile)) Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват. Simple Smile)

# 625
Дейзи, остава ни удовлетворението, че познаваме законите на киноиндустрията и мнението ни съвпада с "мнението на Холивуд, на Боливуд, на английската, френската, италианската, турската и много други киноиндустрии."  Grinning

Ти мислиш, че тези неща са ясни, и аз мисля, че са ясни...защо тогава срещаме такъв упорит отпор да се приемат?  newsm78

# 626
  • Пловдив

"Аз не вярвам на късмета или промяната. Важното е да имаш талант. Всъщност късмета, таланта и да правиш правилното нещо в правилният момент е това , което ни изгражда. Но най-важното е талантът. Актъорството не е само да сложиш костюм и да четеш редове.." - Енгин Акюрек
...........................
Извадка от финала на 5 част от документалните филмчета за Енгин от Engin Akyurek Universal Fans Club, които сложих вчера с бг превод послучай РД на Енгин.
https://docs.google.com/presentation/d/1_P8XQd6L-LeQlNUi9VB_Enla … resent#slide=id.p

# 627
  • Бургас

Не Маричка ,не спя Laughingама ти ме подкокороса с тези поеми дето Керим ги чете посред нощ и сега ще си пусна въпросната серия Blush

# 628

Пусни си, Хаяско, пусни... действа много успокояващо. Simple Smile) Аз пък, след като си прегледах подобрения вариант в оригинал! (Боже, и това ме стигна!...), отивам да успокоявам Булут, че нещо много се е нервирал. Simple Smile))

# 629

"Аз не вярвам на късмета или промяната. Важното е да имаш талант. Всъщност късмета, таланта и да правиш правилното нещо в правилният момент е това , което ни изгражда. Но най-важното е талантът. Актъорството не е само да сложиш костюм и да четеш редове.." - Енгин Акюрек
...........................
Извадка от финала на 5 част от документалните филмчета за Енгин от Engin Akyurek Universal Fans Club, които сложих вчера с бг превод послучай РД на Енгин.
https://docs.google.com/presentation/d/1_P8XQd6L-LeQlNUi9VB_Enla … resent#slide=id.p

Марианка, благодаря!   bouquet Гледах, свалих, записах и пак ми е приятно да го чета. Simple Smile  Hug
Да не говорим пък да го гледам какво удоволствие ми доставя! Simple Smile Ей сеега и като го послушам, съвсем ще се омая. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт