Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 449
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас

Скрит текст:
И "BI малка Септември въпрос" е приключила. В ръцете на всички, които допринесоха за здравето ...

# 706
# 707

Еееее, страхотно ни е момчето! Благодаря за снимката!

# 708

Привет компанията !

Виждам, т.е чета, че всички сте в прекрасно настроение.

Да си призная в ума ми непрекъснато звучи песничката върху която Спрингдейзи е направила клипа си " ENGIN AKYUREK ПОЖЕНИМ " - толкова е свежарска като ритъм / текста горе-долу разбирам /. Търсих самата песен и реших просто да си я кача в канала / в Ютуб /. След малко ще ви я пусна -  за настроение.

Ани - Марияна - заслужаваш тази седмица награда - пак нова снимка !

# 709

И от компютри разбираше момчето ни

И как разбра,че разбира от компютри? Thinking newsm78 Това,че си инсталира 3G интернета от флашката или ,че си има имейл ли те насочи в посоката да го смяташ за майстор ковач-хакер ? Mr. Green

# 710
Доколкото разбрах се касае за грузинска шеговита песничка, свързана със женитбата / има доста направени върху нея сватбени клипчета /.Също така съм чела, че най-атрактивното на грузинската веселба са ... тостовете. Дълбокосмислени, но винаги завършващи с най-важното - "Да пием за ..."

Скрит текст:

# 711

Вчера бях приготвила и аз едно прочувствено изказване, но докато ми дойде смелост и аз да се изкажа и момента отмина.

Понеже не съм много добра в писането, гледам да компенсирам със снимки и клипове, направени от други.

Възхищавам се на всяка проява на творчество, независимо че в началото е малко несръчна.  newsm51
Винаги е хубаво да получиш вдъхновение, за да развиваваш някакви способности.

А когато вдъхновението е толкова благодатно, просто няма как да не се получават все по- добри и по-добри резултати.

# 712

http://www.youtube.com/watch?v=tw2InwAA9aU

Ново... страхотен текст. Точно с настроенията на Булута.

Скрит текст:
НЕБО

Небо тысячей глаз сверху смотрит на нас,
Только небо одно никого не предаст,
Снег ли с неба летит, льет ли с неба вода,         
Только небо с тобой, лишь оно – навсегда.

Облаков острова, облаков паруса,                                     
Там – все наши слова, там – друзей голоса,
Ни любви, ни беды, ничего не тая,
Мы напротив всегда, это небо и я.

Синее, бездонное, чистое, высокое,
Черное, холодное, гордое, жестокое,
Звездное, колючее, близкое, далекое,Ветреное, вечное.
Одинокое.

Где мы встретим рассвет - знает небо одно,
И ответы найти никому не дано,
Только зло и добро у него на весах,
Если небо в душе, значит, небо в глазах.

Помнит небо в лицо на земле этой всех.
Если выхода нет – каждый смотрит наверх.
Пусть сгорают мосты у меня за спиной,
Но не встанет никто между небом и мной.

Синее, бездонное, чистое, высокое,
Черное, холодное, гордое, жестокое,
Звездное, колючее, близкое, далекое,Ветреное, вечное.
Одинокое.

------

Песен на Селла Джанни

Вета е направила прекрасен клип.

# 713

Усвоявам нови умения

# 714

Гранит

Ани, благодаря ти, че следиш новинките в снимки. Simple Smile  Hug

# 715
Здравейте ,момичета!
Благодаря ,за всичко ,което правите с любов за любимият ми актьор.
Аз,за съжаление не умея да правя нищо от това което вие творите с любов.
Гледам ,чета  ,възхищавам се и когато ,нямам какво да кажа мълча .
Мълчанието ,понякога е свързано с отвращение от злорадство,с грозни намеци за сексуалност,злоба към хора ,които са успели и по никакъв начин не са ни обидили или наранили.
Радвам се на всеки успял човек,на огромните усилия ,които е положил ,за да е там и да радва хората
Съжалявам ,че днес прочетох в темата  постове ,които ме отвратиха.
Да се радваш и да препоръчваш  други теми в които явно се оплюва  един успял човек ,да търсиш скандал ,там където го няма е отвратително.

Аз,спя спокойно ,а вие!

# 716
Добра Ви стига, момичета! Хубава да е вечерта за всички Ви! Hug    bouquet

Къде съм Ви стигнала, къде не..... ooooh! ooooh!

Отмина РД на нашето момче.. Впечатлена съм изключително много от стотиците, хилядите честитки от всички краища на света, които заляха буквално аурата на Енгин Акюрек! И то не за първи път! Peace Peace
Радвам се неистово, защото той наистина е една безпрецедентна - поне в последните 2-3 години личност в турското кино, театър, сериали, чиято популярност надскочи абсолютно всички турски артисти както в Родината си, така и по всички краища на света! Peace
За Енгин Акюрек - моите виждания и нагласи - за стойностна личност, перфектен професионалист, близък  човек до феновете си, личност, която умело и твърдо  пази своята лична територия  - се препокриват! Peace Peace
Голяма е радостта ми, че съм успяла да се докосна до творчеството на толкова млад, но здраво стъпил на краката си човек! Браво~! Peace Hug Hug Hug

И Низипли...

Май това е последното като хронология интервю с Енгин... Ако греша, поправете ме. Да си го припомним:

от Engin Akyurek Bulgarian Fans:

Благодарим на Мира Василев за превода от английски на това интервю с Енгин Акюрек от времето, когато се снима КВФ:
Р - репортер
Е - ЕА

Р: Не искахме да си тръгнем, след като разбрахме ,че сте тук (става въпрос за снимачната площадка).

Е: ...Е, тука сме...

Р: Мустафа Булут беше странна личност - раздвоен между любовта и омразата. Беше ли ви трудно да изиграете такъв образ?

Е: Не, изобщо (смее се). Един ден, когато снимахме в Диарбекир, една жена ме наблюдаваше много нервно и си гризеше ноктите. По едно време се приближи към мен и каза: "Мразя ви, много ви мразя. Защо не оставите момичето на мира?" (смее се) Бях леко шокиран, след това се усетих. Това означаваше единствено, че добре си играя ролята - толкова добре, че ме смятаха за същия човек в живота. Всъщност, към това се стремим ние в работата си.

Р: Ако трябва да си признаем, хората и до днес са съкрушени от страданието на Мустафа, в края на филма бяха на негова страна, независимо от лошия му характер...

Е:... Ето, това е (смее се). Значи хората са разбрали смисъла на този образ и затова са го обикнали.

Р: Повлия ли по някакъв начин образът на Мустафа върху личността Ви в живота?

Е: Не, но между него и мен има някои допирни точки. Все пак, това, че играя един образ, не означава непременно, че съм като него. Ако едно момиче бяга от мен, например, и не ме иска, аз също не бих я искал. Но моят герой е такъв и аз трябва да го изграждам, променяйки себе си - поведението, дрехите, речника си... Бих казал по-скоро, че приличам на Керим и не ми е никак трудно да го играя. Харесвам този образ.

Р: Във Вашия живот има ли някаква голяма любов като на Мустафа или Керим?

Е: Любовта на Мустафа е безумна, обсебваща. Той е много интелигентен, но лесно губи самоконтрол. Любовта на Керим е истинска, в нея няма обсебване. Той е влюбен по начин, по който може да се влюби всеки, контролира чувствата си; това е в основата на този герой - красиви чувства и изграждане на любовна връзка от корена на болката, тъгата и омразата. Поради тази причина отношенията между Фатмагюл и Керим претърпяват сериозно развитие във 2 сезон.

Р: Въпреки огромния си успех и внушителния брой фенове, защо не обичате да давате интервюта?

Е: С цялото си сърце благодаря на всички, които ме обичат - и аз ги обичам. Аз съм тук, но не обичам да излагам на показ личния си живот. Ако имате въпроси относно работата ми, ще бъда повече от щастлив да Ви отговоря, но повечето хора се интересуват от лични неща. Това пък аз не го обичам.

Р: Просто искат да научат повече за Вас.

Е: А аз искам да зачитат моята неприкосновеност.

Р: Имате ли любима, преживявате ли любовна история?

Е: (смее се) Та кой не се влюбва?... Благодаря Ви."

---------

И аз съм тук и ти се възхищавам ЕНГИН АКЮРЕК - че си толкова млад и съумяваш да запазиш в този водовъртеж - своето лично, непрекосновено пространство! Peace Peace

Маричка  Hug    bouquet благодаря ти за това интервю! Peace

Скрит текст:
Това интервю, както и другите му дават толкова отговори  на всички злободневни нападки и въпроси, които се леят в темата в такова количество, че и най непредубеденият човек   си се хваща за главата, но …….това се свежда до много други неща……. възпитание, манталитет, такт, уважение към събеседника……. И да не продължавам…..явно някои са пропуснали да се абонират за такива ми ти нещица в живота….. Живот……
Марианка Hug    bouquet Благодаря ти и за  думите на г-жа Йозлем Дурак  Peace Peace

А за споделеното  от "Казаха за него.....": Чета ги с нестихващо задоволство! newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 05:09 от Goni

# 717
Здравейте ,момичета!
Благодаря ,за всичко ,което правите с любов за любимият ми актьор.
Аз,за съжаление не умея да правя нищо от това което вие творите с любов.
Гледам ,чета  ,възхищавам се и когато ,нямам какво да кажа мълча .
Мълчанието ,понякога е свързано с отвращение от злорадство,с грозни намеци за сексуалност,злоба към хора ,които са успели и по никакъв начин не са ни обидили или наранили.
Радвам се на всеки успял човек,на огромните усилия ,които е положил ,за да е там и да радва хората
Съжалявам ,че днес прочетох в темата  постове ,които ме отвратиха.
Да се радваш и да препоръчваш  други теми в които явно се оплюва  един успял човек ,да търсиш скандал ,там където го няма е отвратително.

Аз,спя спокойно ,а вие!

newsm51 newsm51 txtloves

# 718

Колаж на Мариана Новева. Харевам настроението в него...

# 719
  • Пловдив

Велико ни е момчето.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт