Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 508
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, момичета! wavey

Хубава вечер на всички, и ако ни пратят още някоя снимка
ще стане още по-хубава! Heart Eyes Heart Eyes
Свикнахме всеки ден да има по нещо, и сега като приключат
със заснемането на филма, Енгин да не изчезне пак. Simple Smile

Направих есенни колажи с Енгин, а докато избера коя снимка
да сложа #Crazy  Толкова много снимки, и все хубави. Heart Eyes Heart Eyes

# 586

" Дали ми е простила ... страх ме е да попитам ... "
Скрит текст:

Бих се отказала от абсолютно всичко ...

Трябваше да се откаже  наистина ...  Силната любов на Мустафа щеше да компенсира всичко ...

"Виждах, че ще те убие и не можах да стрелям ..."

Ами, така е ... разумът обича, сърцето също ...

И не е задължително обектът  да е един и същи  ...

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 18:17 от Марта_49

# 587
# 588

Ето го и сладурчето Кадир с най-чаровната усмивка на света

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 18:28 от milkaradeva

# 589
  • Пловдив

Рисувам..... с програмка де.

# 590
Марта_49
Цитат
Бих се отказала от абсолютно всичко ... Трябваше да се откаже  наистина ...  Силната любов на Мустафа щеше да компенсира всичко ...

Марта, стана ми горещо от твоя пост 586. Успя да ме предизвикаш да пиша по темата.
Явно след толкова гледане и обсъждане, все още не си разбрала какво иска да каже Фатмагюл. Тя не съжалява за Мустафа. Тезата й е, че нищо не може да бъде цена за насилието. Кадир аби я подкрепи и каза на Мукадес, че и тя като жена би трябвало да я разбира.
Съжалявам, че трябва да го кажа, но и ти като жена би трябвало да разбираш Фатмагюл. Коментарите ти в пост 586 говорят обаче точно обратното.

# 591
И аз разбрах по този начин нещата-няма цена, която да бъде платена за такова насилие, дори и любовта.

Според мен се получава такова объркване, защото зрителите(повечето жени) акцентират повече върху любовната история и забравят, че този сериал не е само любовна история. Акцентът е съвсем другаде, а именно- жертвите на насилие.

Затова и краят на сериала беше такъв. Много момичета тук искаха да видят раждането на Енисе, меденият месец в Австралия и тн. Но Едже и Мелек знаят много добре какъв сериал правят  и не позволиха сериала да стане просто любовната история на Керим и Фатмагюл, завършваща със сладък хепи енд. Напротив, те акцентираха върху каузата и аз съм много доволна от финала, който ни поднесоха.  

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 19:17 от daizy_g

# 592
Марта_49
Цитат
Бих се отказала от абсолютно всичко ... Трябваше да се откаже  наистина ...  Силната любов на Мустафа щеше да компенсира всичко ...

Марта, стана ми горещо от твоя пост 586. Успя да ме предизвикаш да пиша по темата.
Явно след толкова гледане и обсъждане, все още не си разбрала какво иска да каже Фатмагюл. Тя не съжалява за Мустафа. Тезата й е, че нищо не може да бъде цена за насилието. Кадир аби я подкрепи и каза на Мукадес, че и тя като жена би трябвало да я разбира.
Съжалявам, че трябва да го кажа, но и ти като жена би трябвало да разбираш Фатмагюл. Коментарите ти в пост 586 говорят обаче точно обратното.

Аз мисля ...
Ти мислиш ...
Той/Тя  мисли...
Ние мислим ... / Те мислят ...

Аз - не съм ти.
Ти - не си аз.

Не ми обяснявай какво да разбирам, какво да мисля, че и какво да пиша.

Сега - сериозно.
Смятам, че достатъчно ясно съм разбрала всичко.
И не бъди сигурна, че това което съм написала - отговаря на 100 % на това което мисля.
Ако ти пишеш 1:1 с това което смяташ за правилно -
или имаш и ти понякога провокативни идеи,защото един твой далечен  спойлер остави толкова потресаващи спомени в мен, че  все още се питам ти ли беше тогава  ли не.

До този момент съм се старала да уважавам  мнението на всеки  по сериала, както и поведението на героите.
Защото всеки вижда  различно,   детайлите също  могат да се възприемат  различно.
И тук пак подчертавам - говоря за сериала и за героите.
Ами аз мога примерно да уважавам  и любовта на Мустафа Налчалъ например -  защото той е втората жертва.

Дайте да не си вменяваме мисли, да правим разбори и анализи, да се класифицираме - ние разбрахме, ама вие не разбрахте.

# 593

Какво ли не изтърпя горкото ни момче за да угоди на любимото момиче

# 594

И Низипли...

Май това е последното като хронология интервю с Енгин... Ако греша, поправете ме. Да си го припомним:

от Engin Akyurek Bulgarian Fans:

Благодарим на Мира Василев за превода от английски на това интервю с Енгин Акюрек от времето, когато се снима КВФ:
Р - репортер
Е - ЕА

Р: Не искахме да си тръгнем, след като разбрахме ,че сте тук (става въпрос за снимачната площадка).

Е: ...Е, тука сме...

Р: Мустафа Булут беше странна личност - раздвоен между любовта и омразата. Беше ли ви трудно да изиграете такъв образ?

Е: Не, изобщо (смее се). Един ден, когато снимахме в Диарбекир, една жена ме наблюдаваше много нервно и си гризеше ноктите. По едно време се приближи към мен и каза: "Мразя ви, много ви мразя. Защо не оставите момичето на мира?" (смее се) Бях леко шокиран, след това се усетих. Това означаваше единствено, че добре си играя ролята - толкова добре, че ме смятаха за същия човек в живота. Всъщност, към това се стремим ние в работата си.

Р: Ако трябва да си признаем, хората и до днес са съкрушени от страданието на Мустафа, в края на филма бяха на негова страна, независимо от лошия му характер...

Е:... Ето, това е (смее се). Значи хората са разбрали смисъла на този образ и затова са го обикнали.

Р: Повлия ли по някакъв начин образът на Мустафа върху личността Ви в живота?

Е: Не, но между него и мен има някои допирни точки. Все пак, това, че играя един образ, не означава непременно, че съм като него. Ако едно момиче бяга от мен, например, и не ме иска, аз също не бих я искал. Но моят герой е такъв и аз трябва да го изграждам, променяйки себе си - поведението, дрехите, речника си... Бих казал по-скоро, че приличам на Керим и не ми е никак трудно да го играя. Харесвам този образ.

Р: Във Вашия живот има ли някаква голяма любов като на Мустафа или Керим?

Е: Любовта на Мустафа е безумна, обсебваща. Той е много интелигентен, но лесно губи самоконтрол. Любовта на Керим е истинска, в нея няма обсебване. Той е влюбен по начин, по който може да се влюби всеки, контролира чувствата си; това е в основата на този герой - красиви чувства и изграждане на любовна връзка от корена на болката, тъгата и омразата. Поради тази причина отношенията между Фатмагюл и Керим претърпяват сериозно развитие във 2 сезон.

Р: Въпреки огромния си успех и внушителния брой фенове, защо не обичате да давате интервюта?

Е: С цялото си сърце благодаря на всички, които ме обичат - и аз ги обичам. Аз съм тук, но не обичам да излагам на показ личния си живот. Ако имате въпроси относно работата ми, ще бъда повече от щастлив да Ви отговоря, но повечето хора се интересуват от лични неща. Това пък аз не го обичам.

Р: Просто искат да научат повече за Вас.

Е: А аз искам да зачитат моята неприкосновеност.

Р: Имате ли любима, преживявате ли любовна история?

Е: (смее се) Та кой не се влюбва?... Благодаря Ви."

---------

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 19:53 от marytza

# 595

Убедителен в това което трябва да покаже героят му.

Явно днес ще се разминем с нова снимка или новина, но пък идва новата седмица, която ще донесе  надеждата, че ще стане ясен актьорският състав на "Черни пари, лъжлива любов".  Подозирам обаче, че ако играе в това дизи Енгин ще се превърне в любимият ни "злодей"

# 596

Цитат
Убедителен в това което трябва да покаже героят му.

Всъщност, Мартичка, точно способността му да придаде индивидуалност на всеки от героите си, ме кара така дълбоко да се възхищавам от Енгин като актьор. Плюс необикновено изразителния начин, по който го прави, което си е дар от Бога, той наистина съпреживява всеки от героите си, разбира какво го движи и ни показва това на екрана. А за това е нужна емпатия, ккто неведнъж съм казвала, но и висок интелект. Все качества, на които се възхищавам. Като добавиш и приятната външност, става ясно защо феновете му непрекъснато растат, вместо да намаляват с липсата на нови проекти.
На 29-и септември засякох "кръгло" число лайквания към EAUFC - 630 хиляди. Днес, 13 остомври, само две седмици по-късно те вече са 640 хиляди. 10 хиляди за по-малко от две седмици. И всеки, който се е запознал с поне един от героите му, търси и иска да опознае и останалите. Енгин очарова и продължава да очарова с таланта и всеотдайността си.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 20:40 от marytza

# 597
# 598

Желая на всички хубава и спокойна вечер.
Ако -  някой, нейде хване снимка и/или новина -  нека сподели.

За утре сутрин съм ви подготвила една мъничка изненада - вместо "обичайно" изглеждащият ми първи пост за деня. Смятам да сменя стила.

До утре.

Да приключа и този ден с усмивка.

Скрит текст:

# 599
  • Бургас

Идеята на този клип ме развесели Laughing Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт