Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 517
  • 728
  •   1
Отговори
# 570

Най-после изгледах документалните филмчета за Енгин.

Мога само да адмирирам ЕAUFC, както и Росица Златанова - направила превода на български, и момичета от EABF поставили субтитрите. 

Всяка една казана дума в този филм е една голяма истина.

Това което предлага Мариянка днес

От мен един прекрасен Енгин с дъх на Керим. И нещо от "Казаха за него....":
"Енгин Акюрек е един щастлив актьор. Има толкова хора, които го обичат. Но това не е обикновена фенска любов. А нещо далеч повече. Трудно е да се намери такава всеотдайна, трудолюбива, креативна, продуктивна и вярна фенска група, която положи огромни усилия да създаде един положителен имидж за него, докато той толкова дълго отсъства от екрана. Това се случва единствено на хора, които го заслужават, а Енгин Акюрек наистина заслужава тази любов."
Скрит текст:
[08:50:49]Engin Akyurek is one lucky actor. He has so many people who love him. But, it is not just an ordinary fan love. It is something well beyond that. It is not very easy to find such a dedicated, hardworking, creative, productive, and loyal fan group who puts a lot of effort to create a positive image for him while being away for so long from the screens. This can only happen to people who really deserve it and Engin Akyürek surely deserves this love.

Прекрасни думи на истински фенове. 

# 571
Момичета, прекрасни бяхте вчера!  newsm51Толкова клипове, колажи и прекрасни мисли за Енгин! Да не говорим за документалната поредица на Универсала. Кажете ми: за кой актьор е правен документален филм по случай 32-та му годишнина? Няма такъв. Никога не е сигурно, че любовта, която човек дарява, ще се върне отново при него…Но ето че Енгин я получава и то в безмерни количества!
Тя е като топлина, която ни облива. От нея ни е хубаво. Да продължим да се усмихваме. Да сме щастливи. Че просто обичаме…

# 572
Много хубаво видео на soie

# 573

Момичета,    newsm51 newsm51 newsm51 желая ви прекрасен есенен ден.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 15:37 от fantasya

# 574

Хубав ден и от мен. Някои от участниците във филма. Много хубава снимка.  И този Онур Туна един красавец.

# 575
В нашия ФБК напоследък ме кефят с много хубави кадри. Simple Smile

...
Кажете ми: за кой актьор е правен документален филм по случай рождения му ден? Няма такъв. Никога не е сигурно, че любовта, която човек дарява, ще се върне отново при него…Но ето че Енгин я получава и то в безмерни количества!
Тя е като топлина, която ни облива. От нея ни е хубаво. Да продължим да се усмихваме. Да сме щастливи. Че просто обичаме…

И сме обичани, Любов. Simple Smile Това, което ни дава Енгин от екрана, е сътворено от него с много любов за нас, зрителите. Аз поне така го чувствам. Човек, който обича работата си, обича героите си и се раздава изцяло, без да се скъпи. Аз усещам любовта, вложена от него във всичко, което е създал, и я приемам като личен подарък, макар да съм в анонимната тълпа. Какво от това, че Енгин не знае персонално за моето съществуване? Имала съм щастието да получа великолепно изградените му образи и това ме е направило съпричастна към съдбите им. Те са ме развълнували, трогнали, накарали са ме да мисля и чувствам, докоснали са душата ми... Неговата способност да обича ми е дала това, от което имам нужда. И аз съм му благодарна. Защото не знам друг актьор, който да може да показва така омагьосващо различните лица на любовта.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 15:25 от marytza

# 576

Хубав ден и от мен. Някои от участниците във филма. Много хубава снимка.  И този Онур Туна един красавец.

Благодаря, Ани. Simple Smile Държиш ни в течение.  Hug Ще видим какви ще ги бърка синеокия красавец... Wink

# 577
  • Пловдив

От мен Енгин. А и ето едно прекрасно споделено от "Казаха за него.....":
"Енгин може би се чуди колко го обичаме и колко е голяма нашата любов. Двата дни на безмерна любов наистина могат да я покажат. Но само ако знаеше, че ние имаме много повече скрита, повече от тази, която показваме! Чувствахме се прекрасно радостно да празнуваме нашата любов към теб, скъпи Енгин, шумно или вътре в себе си, както и нашата любов един към друг чрез теб. Любов, която не се влияе от разстоянието и е истинска."
Скрит текст:
Engin may wonder how much we love him and how big our love is. Two days of utmost love can really show this. But if only he knows .. that we still have so much hid, more than what even shows! It felt so so great to joyfully celebrate our love to you precious Engin, out loud or within, and our love to each other in you. A love that is distance-proof and very much true.

# 578

Хубаво ни е момчето,две мнения няма.

# 579
  • Бургас

Плезенка от Кадир smile3534

# 580

Цар е на муцунките

# 581
  • Бургас

Страхотен Мустафа .Бахар направо беше отнесена  Wink

# 582

Критика към инструктора-паркира зле

# 583
  • Бургас

Вярно -тези гифчета са от тази серия където Фатмагюл порица инструктора ,че паркира нехайно Joy Joy Бях в чуденка от кой момент са  ooooh!

# 584

Новата корица на Универсала. Simple Smile Бей гиби. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт