Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 541
  • 728
  •   1
Отговори
# 555

Привет отново !

Сега вече ще се насладя на всички клипове от снощи.

Виждам колко е заразителна една усмивка -  дано денят да е усмихнат и желанието на Мариянка да се сбъдне.

Аурелия, Марица -

Специално за Хаяско ...

Скрит текст:

и понеже не си великанка - остави и на другите да хапнат ...

# 556

"Цветове"

Просто асоциации... както повечето ми колажи. Simple Smile

И... "Познатият непознат"...

Изскочи ми в нета красив стих... Споделям, с пожелание - да успеем да го приложим. Simple Smile Hug

Скрит текст:
Направих си труда да потърся автора на тази "рецепта"... Намирам я публикувана под псевдонима Дела Раи. Много мило. "Познавам" виртуално тази жена от времето на чатърството си... има прекрасни стихове и няколко издадени стихосбирки.

Скрит текст:
Явно днес ми е ден за "открития". Simple Smile Загледах се отново в анимацията-поздрав за Енгин от миналата година... Открих, че е дело на Чити Пити. Simple Smile Дама, която неведнъж сме цитирали в нашата тема.

Браво, Чити Пити! Това е идин от любимите ми клипове за Енгин.
Впрочем, посочена е и при озвучаването на клипчето. Същият приятен дикторски глас, който чете текста и в биографичните клипчета за Енгин.  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 10:56 от marytza

# 557
  • Пловдив

От мен един прекрасен Енгин с дъх на Керим. И нещо от "Казаха за него....":
"Енгин Акюрек е един щастлив актьор. Има толкова хора, които го обичат. Но това не е обикновена фенска любов. А нещо далеч повече. Трудно е да се намери такава всеотдайна, трудолюбива, креативна, продуктивна и вярна фенска група, която положи огромни усилия да създаде един положителен имидж за него, докато той толкова дълго отсъства от екрана. Това се случва единствено на хора, които го заслужават, а Енгин Акюрек наистина заслужава тази любов."
Скрит текст:
[08:50:49]Engin Akyurek is one lucky actor. He has so many people who love him. But, it is not just an ordinary fan love. It is something well beyond that. It is not very easy to find such a dedicated, hardworking, creative, productive, and loyal fan group who puts a lot of effort to create a positive image for him while being away for so long from the screens. This can only happen to people who really deserve it and Engin Akyürek surely deserves this love.

# 558

Добър ден момичета.Мина и рождения ден на Енгин.Сега сме в нова тръпка,кога ще подпише договора за новия сериал.И аз като вас нямам търпение.Нека денят ви бъде слънчев и ползотворен.

# 559
Знам, че сме в разгара на есента... но имам нужда да погледам това щастливо лице. Simple Smile

Дано в личния си живот Енгин има поводи за много такива щастливи усмивки! Simple Smile

# 560
Здравейте.  newsm51

Наистина вчера беше много приятно в темата с много положителна емоция, много красиви клипове, колажи, много хубави пожелания.  Енгин заслужава цялата тази фенска любов.  txtloves

И едно клипче от рускините.

# 561

Създателят на Вселената "Мустафа Булут"

# 562
Относно сериала, все още нямаме никаква информация дали Енгин въобще има интерес към този сериал. До момента всичко е в сферата на докадките и слухове от медиите. Но няма нищо сигурно. Него в колко сериала го спрягаха, на които дори може сценариите да не е чел и да не е проявявал никакъв интерес, но жадните за новини медии веднага го слагат в главната роля като нещо сигурно.  Crazy Crazy ooooh! ooooh!

# 563
daizy_g Peace Hug
Да не заравяме, че той самият каза, че не е засипан с предложения.  Peace

# 564

Отново красивите  ръце

# 565
Gotan Project Tango - Santa Maria de Buenos Aires

# 566
Прекрасно казано!
Благодаря, Мариянка  Hug

# 567
Така е, Делина, още  няма нищо сигурно.

Аз не искам да съм песимист, но знам, че когато възложиш големи надежди, след това падането е като без парашут и е доста болезнено.  ooooh!

Затова за себе си лично съм решила дори и да не мисля за възможността Енгин да участва в този сериал, докато не яидя официално потвърждение от ПР-ката на Енгин или Ay Yapim. newsm10

# 568
Още пари спомена за едни 20 минути.  Mr. Green До самото начало беше тука има, тука нема.  ooooh! Тогава май и ПР-ката беше заявила, че няма да участва, но фенското желание беше неудържимо. То пък излезе за добро.  Peace На сегашния хал на дизи производството най на кяр са неучастващите.  Wink Докато не свършат джобните.  Money Wink

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 13:55 от Delyna

# 569
  • Пловдив

"Какво играя в тази история? Какво представлявам? Каква ми е мотивацията за този характер?
Винаги обръщам много внимание на тези неща. Каква е ролята, която играя? Каква ми е мотивацията? Какви са неговите страсти и слабости? Още повече кой пише сценария, кой е режисъорът, силата на сценария...... И най-важното, какво цели историята? И гледаш на всичко това изцяло..."
- Енгин Акюрек.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 14:44 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт