Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета,
И аз искам да се включа в празника. Изчаках да мине 12 часа, защото 13 ми е любимото число и тази година исках да съчетая пожеланието си към Енгин с вибрацията му!
Желая му най-вече здраве и сила, за да ни радва! Всичко, което ще кажа е малко, за да изразя своята благодарност към Енгин, че го има! Бъди все така всеотдаен към нас! Няма друг актьор като теб!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
П.С. Толкова е различен Енгин като Текин, че ме побиват тръпки! Как е способен на това, незнам! Изумена съм!!!

Керим беше различен от Мустафа  - търсила съм еднакви жестове - но открих само една много лека гримаса, която прави като се "събужда" / присвива по сходен начин устните си, но за толкова  кратко, че се чудиш дали не ти се е сторило.А тук Текин е .... двойно по-различен.
Сега дори ми е малко притеснено каква ще е ролята на Текин! Признавам си честно! Страхувам се да гледам филма! От една страна очакванията към Енгин са все по-големи, от друга - ролята може да е толкова различна от образите, в които сме го гледали, че да ни разкаже играта  ooooh!
Вече и аз, предполагам като най-близките му хора, се вълнувам и ми се иска да е винаги на върха Simple Smile

# 541
Здравейте момичета,
И аз искам да се включа в празника. Изчаках да мине 12 часа, защото 13 ми е любимото число и тази година исках да съчетая пожеланието си към Енгин с вибрацията му!
Желая му най-вече здраве и сила, за да ни радва! Всичко, което ще кажа е малко, за да изразя своята благодарност към Енгин, че го има! Бъди все така всеотдаен към нас! Няма друг актьор като теб!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
П.С. Толкова е различен Енгин като Текин, че ме побиват тръпки! Как е способен на това, незнам! Изумена съм!!!

Здравей, Миранда! Hug  bouquet
Той Енгин е различен на снимките от вчера и днес, не само като героите от филмите. Rolling Eyes Rolling Eyes
Наистина е изумително. Thinking
Здравей, Ели!  Hug Hug Hug
Наистина е много странно, а дори и плашещо! Незнам докъде ще стигнем! Да не станем почитателки и на Джак Изкормвача, ако Енгин го изиграе някой ден  Wink

# 542
Миранда, Димони, Дилеми, Хриси, Аниста, Прекрасни пожелания за Енгин.   bouquet

И една секси песен на един от моите любимци.  Heart

# 543
Здравейте момичета,
Желая му най-вече здраве и сила, за да ни радва! Всичко, което ще кажа е малко, за да изразя своята благодарност към Енгин, че го има! Бъди все така всеотдаен към нас! Няма друг актьор като теб!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Той Енгин е различен на снимките от вчера и днес, не само като героите от филмите. Rolling Eyes Rolling Eyes
Наистина е много странно, а дори и плашещо! Незнам докъде ще стигнем! Да не станем почитателки и на Джак Изкормвача, ако Енгин го изиграе някой ден  Wink

Ами сигурно и убиец да играе, пак ще ни омагьоса Naughty
Ще има да го оправдаваме, леле.... ooooh!

# 544
Здравейте момичета,

Simple Smile И аз така си мисля! А предполагам, че ще изпробва възможностите си и в такава роля! След "Керим" сме доста захаросани и ми се струва, че Енгин скоро ще ни посоли с много отрицателен герой (дано поне Текин да не е такъв)

# 545

Момичета, желая ви лека и спокойна нощ! Hug Heart Eyes

# 546
Ели, след тази голяма, хубава снимка нощта няма да е лека и спокойна!  Whistling
Приятни сънища!!!

# 547
Здравейте момичета,

Simple Smile И аз така си мисля! А предполагам, че ще изпробва възможностите си и в такава роля! След "Керим" сме доста захаросани и ми се струва, че Енгин скоро ще ни посоли с много отрицателен герой (дано поне Текин да не е такъв)

Още  след като видях Булут,  си мислех, че попадне ли му подходящ
сценарии на Енгин, ще изиграе и най-големия демон.  Naughty
Явно не му е попаднала досега такава роля. Rolling Eyes Simple Smile

# 548
Здравейте момичета,

Още  след като видях Булут,  си мислех, че попадне ли му подходящ
сценарии на Енгин, ще изиграе и най-големия демон.  Naughty
Явно не му е попаднала досега такава роля. Rolling Eyes Simple Smile
100% не му е попаднала! Тези роли са по-редки, особено в Турските филми (където дори и лошите герои си имат и положителни черти), но мен си ме е страх какво ще видим  Twisted Evil

# 549
Добър вечер , момичета

Много ми е приятно в тази празнична вечер да се присъединя към вашите прекрасни пожелания , които сте отправили към талантливия и чаровен актьор Енгин Акюрек по случай неговия рожден ден .
Където е той - там е светло , уютно , спокойно , цветно ... чисто . И е красиво ,много красиво ...
Това не са мои думи , а само две изречения от споделените размисли , които съм прочела в темата по повод невероятно талантливата игра на този млад артист . И ако съм избрала да цитирам точно тях на рождения му ден , то е защото те са най-близко до моето възприятие на това , което е ЕНГИН за мен . И като личност - с целия ми респект и уважение към него , и като филмов герой - във всичките му превъплъщения .
...
О-о о
Момичета чета ви набързо на 5 минутките, но утре сутринта с чашата кафе "Якобс - уникален чаромат" ще си доставя истинско удоволствие да видя всичко което  пуснахте тази вечер.

Разкошни снимки - наистина подарък и за нас феновете.

Толкова много красота / днес всички фейсове буквално бяха обсипани с честитки  / за момчето, което естествено заслужава и много  повече.

Всички по някакъв начин намериха възможност да го поздравят и да му пратят мислено своята позитивна енергия и любов.

Съжалявам, че не мога да сложа дори една емотикона в поста си - за пръв път само пиша, но ... такива са обстоятелствата.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Я да те наемотиконча. Simple Smile)) Не съм се чувствала така празнично от своя рожден ден насам. Simple Smile))

Скрит текст:
Каква приятна изненада .Не съм сама И други хора надничат като мен в темичката ...и от служебните компютри . Мартичка , , . Леко дежурство ти желая
...

Момичета,Енгин очаква целувка за лека нощ,който е пропуснал,да му честити,сега е момента.
Аз също ви пожелавам спокойна нощ.
Макар и в тези късни часове , няма да пропусна да му честитя рождения ден и да му пожелая :
Нека да е жив и здрав , Животът / в личен план / - да го среща  само с добри хора , а Изкуството , на което се е посветил - да го среща само с роли , заслужаващи необикновения му талант !
...

Желая ви КРАСИВИ СЪНИЩА !

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 03:30 от velichka060

# 550

Добро утро момичета !

Величка, толкова хубаво си завършила вчерашният празничен ден - " ... там е светло , уютно , спокойно , цветно ... чисто . И е красиво ,много красиво ..."

Да наистина - така е ! И аз се радвам, че всички които уважават и обичат момчето намериха своята една минутка време. Ясно е,че той нито ще ни прочете  или пък ще разбере какво сме написали, но усещането, че сме го казали и споделили е несравнимо.

И както имаше едно питане в "КВФ" - Какво прави нашият поспаланко ?

Да  попитам и аз - Какво  ли ще прави днес нашето момче ?  Със сигурност ще е при семейстното си - великодушно му е разрешено, но ... утре да се захваща и да си подписва договора !!! И най- важното ... да си признава, че почва ново дизи... Колко съм скромна в желанията си ... следват подходящите емотиконки...

Обещаното кафе - достатъчно голяма чаша с разнасящ се уникален чаромат / което ще привлече всеки "пред" монитора / и обещаната усмихната компания " от"  монитора ...

# 551
  • Пловдив

Здравейте дами. Днес нека бъдем отново заедно, да бъдем усмихнати, да имаме още снимки, още, още.

# 552
 Hug Привет, момичета!

# 553
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Нека има много светлина в очите ви,въпреки сивотата навън днес.Светъл и красив ден ви пожелавам Hug
Скрит текст:
Сега си вземам от кафето на Марта
Скрит текст:
можеше да има и нещо за закуска към него  Hug Wink Laughing
и се връщам да видя как сте прекарали РД на нашето момче(може и да сте били поканени,знае ли човек)

# 554
Добро утро и от нас! Simple Smile))

Малко искри и пламък с Булут след спокойния Керим. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт