Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 576
  • 728
  •   1
Отговори
# 525

Подаръците продължават...

Заради надписа на фланелката...  newsm78 май и този образ е огледален...

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 23:24 от marytza

# 526
# 527
http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/iyi-ki-dogdun-engin-akyurek

Тук пишат за поздравленията на феновете в туитър, само това разбрах. Simple Smile Simple Smile

# 528
Момичета чета ви набързо на 5 минутките, но утре сутринта с чашата кафе "Якобс - уникален чаромат" ще си доставя истинско удоволствие да видя всичко което  пуснахте тази вечер.

Разкошни снимки - наистина подарък и за нас феновете.

Толкова много красота / днес всички фейсове буквално бяха обсипани с честитки  / за момчето, което естествено заслужава и много  повече.

Всички по някакъв начин намериха възможност да го поздравят и да му пратят мислено своята позитивна енергия и любов.

Съжалявам, че не мога да сложа дори една емотикона в поста си - за пръв път само пиша, но ... такива са обстоятелствата.

# 529
Момичета чета ви набързо на 5 минутките, но утре сутринта с чашата кафе "Якобс - уникален чаромат" ще си доставя истинско удоволствие да видя всичко което  пуснахте тази вечер.

Разкошни снимки - наистина подарък и за нас феновете.

Толкова много красота / днес всички фейсове буквално бяха обсипани с честитки  / за момчето, което естествено заслужава и много  повече.

Всички по някакъв начин намериха възможност да го поздравят и да му пратят мислено своята позитивна енергия и любов.

Съжалявам, че не мога да сложа дори една емотикона в поста си - за пръв път само пиша, но ... такива са обстоятелствата.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Я да те наемотиконча. Simple Smile)) Не съм се чувствала така празнично от своя рожден ден насам. Simple Smile))

# 530
Нещо като за "Лека нощ" ... ама и клип от Ютуб не може ... да се качи. Явно само от стари постове ще мога да  сложа нещо ...
Но подозирам, че повечето са така - с чаша вино.

Мерси за емотиконките, утре ще ти се реванширам ...

# 531

Марта Hug още не съм заспала на клавиатурата hahaha Joy Joy Joy Joy
Заплеснах се по клиповете във Фейсбук. ooooh!
Приятни сънища! Heart Eyes Heart Eyes

# 532

Ама то "леката" за вас ...

Аз съм малко като в песента   "и родната полиция ни пази" - тук е мястото за смеещите се емотиконки / които не мога да кача /.

# 533
Здравейте момичета,
И аз искам да се включа в празника. Изчаках да мине 12 часа, защото 13 ми е любимото число и тази година исках да съчетая пожеланието си към Енгин с вибрацията му!
Желая му най-вече здраве и сила, за да ни радва! Всичко, което ще кажа е малко, за да изразя своята благодарност към Енгин, че го има! Бъди все така всеотдаен към нас! Няма друг актьор като теб!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
П.С. Толкова е различен Енгин като Текин, че ме побиват тръпки! Как е способен на това, незнам! Изумена съм!!!

# 534

Момичета,Енгин очаква целувка за лека нощ,който е пропуснал,да му честити,сега е момента.
Аз също ви пожелавам спокойна нощ.

# 535

Ама то "леката" за вас ...

Аз съм малко като в песента   "и родната полиция ни пази" - тук е мястото за смеещите се емотиконки / които не мога да кача /.

Тогава - леко дежурство. Simple Smile Simple Smile Слагам ти и клип с Керим, да го гледаш
как ходи и бяга Grinning Grinning , а утре ще чуеш и музиката. Grinning Grinning

# 536
Здравейте момичета,
И аз искам да се включа в празника. Изчаках да мине 12 часа, защото 13 ми е любимото число и тази година исках да съчетая пожеланието си към Енгин с вибрацията му!
Желая му най-вече здраве и сила, за да ни радва! Всичко, което ще кажа е малко, за да изразя своята благодарност към Енгин, че го има! Бъди все така всеотдаен към нас! Няма друг актьор като теб!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
П.С. Толкова е различен Енгин като Текин, че ме побиват тръпки! Как е способен на това, незнам! Изумена съм!!!

Керим беше различен от Мустафа  - търсила съм еднакви жестове - но открих само една много лека гримаса, която прави като се "събужда" / присвива по сходен начин устните си, но за толкова  кратко, че се чудиш дали не ти се е сторило.А тук Текин е .... двойно по-различен.

# 537
Много е хубава последната снимнка на Енгин.  Heart Eyes Heart Eyes Харесва ми, че е влязъл във форма, изглежда много добре, с по-свежа визия и енергия около себе си.  txtloves

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 00:45 от daizy_g

# 538
Здравейте момичета,
Желая му най-вече здраве и сила, за да ни радва! Всичко, което ще кажа е малко, за да изразя своята благодарност към Енгин, че го има! Бъди все така всеотдаен към нас! Няма друг актьор като теб!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравей, Миранда! Hug  bouquet
Той Енгин е различен на снимките от вчера и днес, не само като героите от филмите. Rolling Eyes Rolling Eyes
Наистина е изумително. Thinking

# 539
Simple Smile Simple Smile Слагам ти и клип с Керим, да го гледаш
как ходи и бяга Grinning Grinning , а утре ще чуеш и музиката. Grinning Grinning

Установих, че се справя добре и с двете.

Също така, че му "ходи" - черно, бяло, синьо и прочие цветова гама дрехи.

Същото се отнася и за косата -  всякак му отива.

И без звук, и със звук - момчето си е тамам.

Общи условия

Активация на акаунт