Отговори
# 285
  • София
А я ми кажете място, дата и час на седянката  newsm78

Габи  Heart Eyes Hug Hug Джейн  Heart Eyes Hug Hug Кукуууу   bouquet че ги обичаш  Mr. Green Heart Eyes Hug Hug и за свеееееееее  Hug Hug

# 286
  • Още у мъглата ...
Габо, кви методи на изключване...аз ти ка'ам чИ топката ти фалшименто ама не верваш.МаИняй тая топка и сЪ кръсти как требе... Mr. Green

Дида е мома англичанка...то и там има метро...Боко не е открил парното и колелото. Joy hahaha Joy

Я па ти  newsm78  Joy Joy Joy Joy
Ааааа, Не така...НарциС Naughty Joy Joy Joy

Laughing Де ти е единия крачоляк  newsm78

# 287
Жани. Hug
Аз, ще гледам АШК пък да видим докога.

# 288
  • Още у мъглата ...
А я ми кажете място, дата и час на седянката  newsm78

Габи  Heart Eyes Hug Hug

Място - София  Laughing
Дата - някъде около 200-на тема  Mr. Green
Час - допълнително  Grinning

# 289
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега,един обикновен лежерен ден в Хасиендата  Whistling Whistling
Емириндо и Ферисия са отново напрегнати до крайност ,Емириндо болен от ревност,че се появи от нищото един морски Капитан на кораб,името му бе Левенсио,виден и уважаван плейбой ,още не зърнал Ферисия и той бе омагьосан от нея Heart Eyes Heart Eyes Но злите очи не спят и веднага забелязаха тези нови чувства у Левенсио,а името на злото бе Неотказвалия,от ярост че тренираха всички страници от новоизлязлото произведение Кама Сутра,с Левенсио той да предпочете,тази антикварна Ферисия,и тропна на вратата на Емириндо,като му рекна някоя и друга дума за Ферисия и Левенсио,та като се разлюти тоя ми ти Емириндо #Cussing out Като застана на прозореца на пост да чака,все пак търпението е велика сила беше учил от малък това,от неговия велик баща всеизвестния Юлианис,недай си Боже някой да не беше го чувал Юлианис ,поправяше това на мига с мощен тембър   ruporuu Аджеба кой бил той  Mr. Green И така застанал на своя пост,с бинокъл в ръка Емириндо съзря един черен жребец да идва към Етилер Shocked И изведнъж-о беда,Ферисия изскочи от къде ли и тя не знаеше  Mr. Green И взе ,че целуна този самозванец по бузата,че като видя тази картина ,запали директно на 5-та Емириндо,на мига стана пилот изтребител,че като се хлъзна,само дет не се преби,добре че не беше си провел обичайния разговор с чичо Джакому  Whistling Та да свари и да се хване за дръжката,плъзна се по парапета за по-голяма чувственост и като излезе навън,беше като разярен бик видял червено ,нищо и никой не можеше да спре това чудо на природата ooooh! Хвана Ферисия за ръка и вика ,как може ,срама нямаш ли ,я се изчерви бързо,а на мен се правиш на ощипана мома,крайно напрегнат блъсна я и тя се люсна на задни части,и без това си беше спъната по природа  Naughty Качи се на своя черен мустанг,и кат му каза газ до дупка без да повтарям,Ферисия в чудо не знае ,а тръгва напред,а се връща ,като рак на дъно  newsm27 Ама Емирисио,отиде на кея,и като се качи при Левенсио,изкривен от ярост ли,от ревност ли,и той не беше наясно ,та като викна в истерия,казах ли ти,че и да искаш не може да ме забравиш ти мен,мен Емирисио,син на Юлианис  #Crazy
Казах ли ти,Левенсио стои като след електрошок и не казва нищо,и без да чака повече Емириндо,като вкара едно ляво,хайде после и едно дясно за равновесие,ама Левенсио вече го беше загубил,и леко падна,но веднага скочи на крака,че видя Ферисиа,и няма да се излага сега Heart Eyes
Ама главата му карашик вече,двоен Емирисио вижда,гледа се фокусира на един ,ама трудна работа,вика аз с един не мога се оправя те двама дойдоха  #Crazy Но се съсредоточи и оп уцели бузата на Емириндо,но той беше на върха от адреналина и прасссс отново удари Левенсио,и той пак падна леко,ама тоя път се и доудари за допълнение,барем да е пълен карашика,а Ферисиа гледа и изведнъж се причисли към бавноразвиващите от напрегнатост,дойдоха лекари,специалисти и го метнаха да го поправят Левенсио,а Емириндо пак у Мустанга и вече каза ,че ще проведе сериозен разговор с чичо Джакому  Naughty

# 290
  • София
Айде запоична АШК аз отивам да си дзяпам АФК после съм тука  Hug Hug Hug Hug

# 291
Приятно гледане на тези който гледат БТВ.И на тези който гледат АШК. Hug

# 292
  • София
А я ми кажете място, дата и час на седянката  newsm78

Габи  Heart Eyes Hug Hug

Място - София  Laughing
Дата - някъде около 200-на тема  Mr. Green
Час - допълнително  Grinning

Ехееее  ooooh! аз викам нещо сега по-скоро тоо  Joy Joy Joy некога у календаро  Joy Joy айде няма ме  Hug Hug Hug Hug

# 293
  • Още у мъглата ...
Аз почвам с АФК, то тамън до към 21:00 ше дават юзел ли беше, ко там беше и тамън ша почнем с новата серия на АСК-а  Laughing
Още един път да кажа "тамън", че два пъти беше малко  Mr. Green Joy Joy Joy

# 294
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая с нейния татко пак пууууууу  #2gunfire #2gunfire
За една минута 5 пъти каза баба ми  ooooh!

# 295
Много са ми сладки тука.

# 296
  • Още у мъглата ...
Станахме известни  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 297
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дай му го,дай да не вземе се затрие случайно  #2gunfire #2gunfire
Отивай бе невестулке такава  ooooh!

# 298
  • Още у мъглата ...
Нимой ми дава лекарството, чи после как ша припадна  Mr. Green Joy Joy Joy