Отговори
# 435
  • Още у мъглата ...
Ашкъм му вика на тоя противяга,че и обичала го пууууу  ooooh!

Ама как си казаха "обичам те" (не го пиша на турски, че се ша объркам някоя буква  Joy, и Зизуна ... хоп, ще ме порицае  Mr. Green) без никво чувство, ей така, се едно ...чай да ти го кажем, щото трябва  Mr. Green

# 436
  • в подножието на планината
Малеее, чак си увеличи снимката, да го види хубавеца  ooooh! Mr. Green

Ужаст!!!  Sick Joy Joy Joy

# 437
Оххх, голямо гушкане в него, обича си го момичето, но си го и командори, и строява в две редици.

# 438
  • София
Ашкъм му вика на тоя противяга,че и обичала го пууууу  ooooh!

Ама как си казаха "обичам те" (не го пиша на турски, че се ша объркам някоя буква  Joy, и Зизуна ... хоп, ще ме порицае  Mr. Green) без никво чувство, ей така, се едно ...чай да ти го кажем, щото трябва  Mr. Green

smile3521 и тука си говорят като некви познати

# 439
  • Още у мъглата ...
Малеее, чак си увеличи снимката, да го види хубавеца  ooooh! Mr. Green

Това щях да кажа и аз  Joy Joy Joy Joy Joy как му фана таблета главата  Shocked  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

# 440
Огледален Свят еп.12 (БГ АУДИО)
http://data-bg.net/details.php?id=991

# 441
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох аз и столичаните гледам ,и Любо Нейков как падна от една бягаща пътека  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 442
  • Още у мъглата ...
Хубава песен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 443
  • София
Оф чак и снимка турила до леглото  ooooh! та като го види сутрин веднага да се събуди  Joy Joy Joy Joy

# 444
  • Още у мъглата ...
Оф чак и снимка турила до леглото  ooooh! та като го види сутрин веднага да се събуди  Joy Joy Joy Joy

Да скочи от уплах  Joy Joy Joy

# 445
  • У Диспансера ...♥♥♥
То аларми няма да и трябват ,поглежда и оп напълно се разсънва  Joy Joy Joy

# 446
  • София

Да скочи от уплах  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy да зема и аз да си тура, че немога се събудя 1 час след като стана  Joy Joy Joy Joy Joy

# 447
  • Още у мъглата ...
Това май е английския двор на Диди  Mr. Green Joy Joy Joy

# 448
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy Joy само незнам как заспива вечер, то са кошмари сигурно  ooooh! Joy Joy Joy

# 449
Ох падам с вас Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт